Şimdi Ara

Dünya nereye gidiyor? 7 genç 16 yaşındaki kızı eve kapatıp ... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
1
Favori
9.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Giriv-i mevt

Orijinalden alıntı: Giriv-i mevt

idam mı istiyosunuz zeki çocuklar sizi_? biraz mantıklı düşünmeli şimdi idam edilse birisi bütün dünya üzerimize çöker yok abd yok Avrupa insan haklarıymış bilmem neymiş böyle bir şey imkansız.

Xreleave : Şu anda Amerikada idam var.

tam okusaydın demek istediğimi anlardın. sence biz amerikanın yaptığı idamlara bir şey diyebilir miyiz_? hayır. ama onlar diyebilir direk gerici oluruz. ama idam adı altında değil de bizim elimizde gebersinler diyorum. layıkıyla linç etmeli diyorum. hayvanlara hayvanca bir linç gerekir diyorum.

marsis : Dostum ne yazık ki ülkemizde böyle birşey pek mümkün değil. Biz de isteriz tabiki ellerimizle gebertelim şerefsizleri. Linç bence yetersiz,ya öldürülmeli ya da hadım edilmeli.

marsis, umutlarımı kırmamanı rica ediyorum. polis koruyamasa dedim yani bu planlı olmalı çok gizli planlarım var yani öyle böyle değil ah benim çığlığımı bir kişi duysa da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenimetinbelgesi. -- 31 Mart 2011; 20:04:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

Kızda kaşınmış. Baksanıza çıplak görüntüleri varmış çocugun birinde.. Kaşınanı kaşıyolar bi şekilde.. Bu durumdan üzüntü duydugumu söyleyemem Kız masum olsaydı o zaman idam edilmelerini bende isterdim

Çok da umrumuzda değil senin üzüntü duyup duymaman. İnsani duygularını kaybetmiş birisinden de bunu beklemek mantıklı değil zaten.

İnsani duygularım gayet yerinde. Sadece kaşarlara üzülemiyorum Umrundamı degilmi diye sormadım zaten bro rahat ol sen

Belki onu da tehditle yaptılar ? Kızın kaşar olduğunu nerden biliyorsun ? Bilmeden böyle kanılara varman yanlış bence
  • Kızın erkeklerin evine kendi rızasıyla gittiğine adım gibi eminim 16 kişilik kız olan bir sınıfta okuyorum kızların nekadar erkek meraklısı olduğunuda gayet iyi biliyorum bu yaşta çoğu kız böyle ergenlik çağı yadırgamamak lazım. Sanki kız eli kolu bağlı eve kaçırılmadı beyler birdaha düşünün. Tabii erkeklerde suç yokmu pisliğin daniskasını yapmışlar oda ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VIVA -- 31 Mart 2011; 20:24:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

Hadım etmeye gerek yok,onların içerden ölüsü çıkar zaten

Aynen en çok sevindiğim durum da bu.
    Ne kadar korumak için hücreye falan koysalarda eninde sonunda sonları bu oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 31 Mart 2011; 20:25:25 >
  • tipleri gözümün önünde gibi

saçları pantolonları cep telefonları

dinledikleri müzikler

cezalandırı lazım bunlara
  • Yorumlara bak Tecavüz edenden farkınız yok.
  • Şerefsizlikten başka bir şey değil, Türkiye nerelere gidiyor, ne hallere gidiyoruz böyle inanamıyorum. İdam cezasının gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz geri gelmeyecek ancak 'tecavüz şuçlularının' cinsel hayatları bitirilebilir sanırım. Bu onlara en ağır ceza olucaktır. Bunu yapabilecek gücede sahibiz. Çıkartıcaksın böyle bir yasa, bu işi yapıyorlarsa bunun cezasına da katlanacaklar paşa paşa.
  • Valla idam getirilsin diyenler çok mu insancıl falan filan diyenleri anlamıyorum... tecavüz edenleri insan görüp hala yaşama hakkını savunanları da anlamıyorum, masuma kıyamam ama hakdene de herşeyi yapabilcek kadar gaddarımdır.

Bence annelerini kapatıp bir eve 7 kişi tecvüz etmek lazım, annlerinin ne suçu var diyenlere de, kimbilir belki o kızın da hiç bir suçu yoktu. O acıyı tatmaları gerek
  • Hiçbir şey ama hiçbir şey tecavüz hakkı vermez kimseye ama kadınlar davranışları ve giyim kuşamlarıyla tecavüze teşvik ediyorlar. Kendilerinde de suç aramaları gerekir.

Ceza konusuna gelince, ölüm bunlar için bir kaçış yoludur.

Ayrıca, Amerika'da idam vardır. İdam zina edene uygulansın demiyor burdaki kimse. Ama tecavüz, insan haklarına aykırıdır. Cezası sadece 3-5 yıl hapis olmamalı. Hadım edip müebbet vereceksin bu tecavüzcülere, yaşarken ölsünler
  • kurşuna dizecen kurşun boşa gitmesin diyede aatış talimi yapılan yerlere götürüp canlı hedef yapacan bu türdeki kişileri.

Dünya nereye gidiyor? 7 genç 16 yaşındaki kızı eve kapatıp ...
  • Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.Bunlar ne nush ne tekdir nede kötekten anlar bırakıcan halkın eline kaçırıvercen yanlışlıkla elinden halk zaten gerekeni layıkı ile yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Valla idam getirilsin diyenler çok mu insancıl falan filan diyenleri anlamıyorum... tecavüz edenleri insan görüp hala yaşama hakkını savunanları da anlamıyorum, masuma kıyamam ama hakdene de herşeyi yapabilcek kadar gaddarımdır.

Bence annelerini kapatıp bir eve 7 kişi tecvüz etmek lazım, annlerinin ne suçu var diyenlere de, kimbilir belki o kızın da hiç bir suçu yoktu. O acıyı tatmaları gerek

bir yanlışı başka bir yanlışla mı kapatacaksınız
  • İDAM I GERİ İSTİYORUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

Valla idam getirilsin diyenler çok mu insancıl falan filan diyenleri anlamıyorum... tecavüz edenleri insan görüp hala yaşama hakkını savunanları da anlamıyorum, masuma kıyamam ama hakdene de herşeyi yapabilcek kadar gaddarımdır.

Hapse atmak sence o insanı mutlu etmek için mi yapılır? Hapse atmak bir ceza değil midir aslında? Ben sadece cezanın boyutunu arttırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

tamam kardeş ben size bir yanlış yapayım bakalım ne düşüneceksin.ben yazayım tek hedefin beni öldürmek olur.PİSLİĞİ TEMİZLEYECEKSİN ÜSTÜNÜ ÖRTERSEN KOKAR TKRAR PİSLİK YAPAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: CriminaL!

quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

[simage]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/960753/2A3DEDBBB8A74FB9BE13680E3AD703C7.jpg[/image

şu görüntüyü görüp rahtsız olmayan insan hastadır...

Sen bana hastamı diyorsun ?

o adamı oraya asanların allahına kurban,başlarım sizin modernliğinize ulan o zaman gelsinler anamız alıp gitsinler kardeş sonra deriz ya bişe olmaz öldürmek cehalettir 2 yıl yatsın yeter nasıl insanlarsınız ya siz o adamları yakacaksın kardeş idama bağlıyacan öldüğrecen yere bırakacan sonra adamı tekrar alacan tekrar ipe bağlayacak çırıl çıplak soyacan ***** kesip ağzına verecen taksimde sallıyacan,bak sonra tecavüz olacakmı

Masaüstü duvar kağıdı yaptım..

2 yıl yerse ben gereğini kendim yaparım. bunları yapman 1 gün sürer. o adam müebbet yese onun için daha büyük bir ceza olmaz. biraz mantıklı olun.
    ha müebbet almazsa çıktığında filistin askısında çürümeye bırakmayı da bilirim. onu da, ona müebbet hapis cezası vermeyenide...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+

Yorumlara bak Tecavüz edenden farkınız yok.

ne yani ayni durum sizin kardeşinize gelse ne düşünürdünüz acaba,TABKİ BİZİM FARKIMIZ TEMİZLİK YAPMAK PİSLİK DEĞİL
  • derisini yuzup tuz dolu kuyuya atcaksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

vay be bi karar veremediniz cumhuriyet mi şeriat mı?

ŞER İAT(KÖTÜLÜĞÜ AT) bunun nersi kötü tabiki cumhuriyet.amerika şeriatla mı yönetiliyor istediklerini öldürüyorlar. bilmem anlatabildimmi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.