Şimdi Ara

Dünya nereye gidiyor? 7 genç 16 yaşındaki kızı eve kapatıp ... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
1
Favori
9.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: biarkadasabakpcikcam

quote:

Orijinalden alıntı: dix1

idamla asarak,iğneyle değil recm ediceksin kafayı taşa kadar gömüp taş ata ata öldürüceksin.

Bunuda yaparsak ne farkımız kaldı irandan !?

Bende idam yasasını destekliyorum ama böyle ilkel yollarla değil iğneyle uyutularak öldürülmesi yönünde,yeterince caydırıcı olucaktır zaten...
    asma ya da sizin dediğiniz yöntemler Türkiye'yi 20 yıl geri götürür sadece,avrupa'da da yobazlar olarak hatırlanırız...

Hay avrupayi essekler kovalasin ,biraz kendiniz olun TURK olun ,bok var avrupada herkes cagdas ,modern bi sekilde yasiyor degilmi
    neymis bizi yobazlar olarak hatirlarlar mis ULAN AVRUPALILAR KIM ? , neymis amerikalilar Turkiyeyi ,arap colu olarak tanitiyorlarmismismis lan o herifler ,dunyayi amerikandan ibaret saniyorlar
    tiksiniyorum sizin gibi heriflerden ,Allah islah etsin . ANTI kemalism -Anti cumhuriyetcilik .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 3 Nisan 2011; 20:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Medyanın boku kliplerde baldır bacak sevdası diziler öyle..

Acaba bunların gösterilmesi yüzünden mi yoksa insanlara böyle şeylerin "günah,ayıp,ahlaksız,pis" olarak öğretilmesi yüzünden mi?

@ka40 Şu dönemlerde iki seçenek var, ya Avrupalaşacağız ya da Araplaşacağız.Türkleşmek diye bir şey yok,zaten Türküz.Her ülkenin kendi tarihi vardır,kendi kültürü vardır,sen Avrupalaşmış olan medeni ülkeleri kendi tarihleri,kültürleri yok mu zannediyorsun? Bu kadar da cahil olmayın,sizin gibilerin zihniyeti yüzünden bu haldeyiz.İdam cezası her ne kadar insanları vicdanen rahatlatsa da DEMOKRATİK BİR ÜLKEYE YAKIŞMAZ! Tiksiniyorum demişsin,asıl ben senin gibi düşünen insanlardan tiksiniyorum."Türkleşmek" diye bahsediyorsunuz ancak sizin kafanızdaki düşünce tamamen Araplaşmaktan ibaret!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 1 Nisan 2011; 21:53:02 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.