Şimdi Ara

Dünya nereye gidiyor? 7 genç 16 yaşındaki kızı eve kapatıp ... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
1
Favori
9.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İdam cezası artık bazı suçlar için geri gelmeli.Para çalanın kellesini vurun demiyorum lakin masum insanlara 5-10 kişi tecavüz etmek insani ceza yöntemleriyle cezalandırılamaz.Böyleleri tamamen yok edilmelidir.
  • İdam,hadım,zart zurt...Herşey mübahtır böylelerine.Yeterki caydırıcı bişeyler olsun.
  • Orijinalden alıntı: Giriv-i mevt

idam mı istiyosunuz zeki çocuklar sizi_? biraz mantıklı düşünmeli şimdi idam edilse birisi bütün dünya üzerimize çöker yok abd yok Avrupa insan haklarıymış bilmem neymiş böyle bir şey imkansız.

Xreleave : Şu anda Amerikada idam var.

tam okusaydın demek istediğimi anlardın. sence biz amerikanın yaptığı idamlara bir şey diyebilir miyiz_? hayır. ama onlar diyebilir direk gerici oluruz. ama idam adı altında değil de bizim elimizde gebersinler diyorum. layıkıyla linç etmeli diyorum. hayvanlara hayvanca bir linç gerekir diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenimetinbelgesi. -- 31 Mart 2011; 19:27:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

Ya bunların dalgalarına bir alet bağlayacaksın kadınları da getireceksiniz önlerine ereksyon olmaya başladığı anda elektriği vereceksin dalgadan ! Bak gözünü çevirip de bakıyor mu ondan sonra

ve sen bunları yazıp kendine insan diyebiliyorsun ha?!?

Aynısını senin ailene yapsalar bu olay kız kardeşinin başına gelse ' Ben insanım linç etmeyin tecavüzcüyü hapse girsin 10 yıl yatsın çıksın ' diyeceksen ben insan değilim kardeşim.

Orijinalden alıntı: Giriv-i mevt

idam mı istiyosunuz zeki çocuklar sizi_? biraz mantıklı düşünmeli şimdi idam edilse birisi bütün dünya üzerimize çöker yok abd yok Avrupa insan haklarıymış bilmem neymiş böyle bir şey imkansız.

Şu anda Amerikada idam var.

tam okusaydın demek istediğimi anlardın. sence biz amerikanın yaptığı idamlara bir şey diyebilir miyiz_? hayır. ama onlar diyebilir direk gerici oluruz. ama idam adı altında değil de bizim elimizde gebersinler diyorum. layıkıyla linç etmeli diyorum. hayvanlara hayvanca bir linç gerekir diyorum.

Mümkün tabi idam yerine göre az acılı bir son olabilir.
  • idam hafif olur bence

çin işkencesi...
  • Biz kimiz ki ahkam kesiyoruz? kimi suclu buliyosaniz kendinize kalsin fikriniz.burda ota b*ka atlamayin iste yok kiz suclu yok fotograflar ne ariyor.allah icin fikriniz kendinize kalsin.
  • Herkes tutturmuş bir idam. Müslümanlar bu adamları idam edemezler. Kur'an'da bunların cezası zina ettikleri için 100 değnektir. Tecavüz ettikleri için de yıpratıcı bir para cezası gerekir.

Sadece adam öldüreni kısas gereği öldürebilirsiniz.

hayır. Eğer kadını yada erkeği zina yaptığı için o şekilde cezalandırırsan gerici olursun. Ama bir tecavuz sucu cocuk katli bunların gericilikle alakası yok. Amerikada sevgilisini çekicle defalarca vurarak oldurdugu için idam edilmişti biri. Burdada o tip manyaklar var. Asıl linç edilirse problem olur. Bu ülkede bir sistem devlet yokmu halk kendi adaletini kendisimi sağlıyor derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 31 Mart 2011; 19:44:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaL!

quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

Dünya nereye gidiyor? 7 genç 16 yaşındaki kızı eve kapatıp ...

şu görüntüyü görüp rahtsız olmayan insan hastadır...

Sen bana hastamı diyorsun ?

o adamı oraya asanların allahına kurban,başlarım sizin modernliğinize ulan o zaman gelsinler anamız alıp gitsinler kardeş sonra deriz ya bişe olmaz öldürmek cehalettir 2 yıl yatsın yeter nasıl insanlarsınız ya siz o adamları yakacaksın kardeş idama bağlıyacan öldüğrecen yere bırakacan sonra adamı tekrar alacan tekrar ipe bağlayacak çırıl çıplak soyacan sikini kesip ağzına verecen taksimde sallıyacan,bak sonra tecavüz olacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: CriminaL!

quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

Dünya nereye gidiyor? 7 genç 16 yaşındaki kızı eve kapatıp ...

şu görüntüyü görüp rahtsız olmayan insan hastadır...

Sen bana hastamı diyorsun ?

o adamı oraya asanların allahına kurban,başlarım sizin modernliğinize ulan o zaman gelsinler anamız alıp gitsinler kardeş sonra deriz ya bişe olmaz öldürmek cehalettir 2 yıl yatsın yeter nasıl insanlarsınız ya siz o adamları yakacaksın kardeş idama bağlıyacan öldüğrecen yere bırakacan sonra adamı tekrar alacan tekrar ipe bağlayacak çırıl çıplak soyacan sikini kesip ağzına verecen taksimde sallıyacan,bak sonra tecavüz olacakmı

Masaüstü duvar kağıdı yaptım..
  • vay be bi karar veremediniz cumhuriyet mi şeriat mı?
  • Hepsini soda şişesinin üstüne otutturup öldürtsünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

vay be bi karar veremediniz cumhuriyet mi şeriat mı?

cumhuriyet ne demek şeriat ne demek ? bana bunları bi açarmısın güzel kardeşim

Dostum ne yazık ki ülkemizde böyle birşey pek mümkün değil. Biz de isteriz tabiki ellerimizle gebertelim şerefsizleri. Linç bence yetersiz,ya öldürülmeli ya da hadım edilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

Kızda kaşınmış. Baksanıza çıplak görüntüleri varmış çocugun birinde.. Kaşınanı kaşıyolar bi şekilde.. Bu durumdan üzüntü duydugumu söyleyemem Kız masum olsaydı o zaman idam edilmelerini bende isterdim

Çok da umrumuzda değil senin üzüntü duyup duymaman. İnsani duygularını kaybetmiş birisinden de bunu beklemek mantıklı değil zaten.
  • Orijinalden alıntı: Xreleave

Xreleave : hayır. Eğer kadını yada erkeği zina yaptığı için o şekilde cezalandırırsan gerici olursun. Ama bir tecavuz sucu cocuk katli bunların gericilikle alakası yok. Amerikada sevgilisini çekicle defalarca vurarak oldurdugu için idam edilmişti biri. Burdada o tip manyaklar var. Asıl linç edilirse problem olur. Bu ülkede bir sistem devlet yokmu halk kendi adaletini kendisimi sağlıyor derler.

ben bir bayan olarak sizden daha hayvanca ölüm şekilleri düşünüyorum bu gayet doğal çünkü o kızları o kocası tarafından öldürülen kadınları çok çok çok iyi anlayabiliyorum. amerika nın ne yaptığı şu an beni ilgilendirmiyo açıkçası. ben işkenceli bir ölüm istiyorum. bu benim düşüncem.
    hatta benim elime geçse 1 saniye gözümü kırpmam, benim adaletim budur. Gerçekten çok üzülüyorum ya o kızı ha öldürmüşsün ha tecavüz etmişsin aynı şey ikisi de.belki o kız hayatı boyunca korkudan hiç evlenemicek belki hayatı boyunca psikiyatrlara gidicek mahvoldu hayatı ya.
    Ben şahsen çok güçsüz olmama rağmen boks bile çalışmaya kalktım kendimi korumak için…
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Bunlar şerefsiz ama birde şu var el kadar etek giyip 30 cm göğüs dekoltesi bırakırlar birileri laf edince millete sapık derler.

teşhriciler tecavüze bahane olarka gösterilemez. Klasik tiptir bu hayvanlar. milletin karısına kızına bacısına atar tutar "ahh ulan çekicen sunu kosye" tarzı muhabbet yapar kendi bacısına akrabasına biri insan gibi yaklaşmaya tanışmaya kalksa yakar yıkar kavga cıkartır bıçaklar.

quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Utanmadan hala allah korkusu diyor, cidden küfür edeceğim şurada, erkekleri kadınlardan uzak tutarak, biyolojik zorunlulukları tabu haline getire getire böyle azgın bir nesili yetiştirdiniz hala ne diyosun sen?

bu durumdaki suçlu olan cinselliği tabu haline geitiren adetler-inanç değil. Mesele bu adetlar-inanç ile güncel medya teknoloji madalyonunun diğer yüzünden etkilenerek iksi arasında sıkışan hasta beyinler. Günümüzde 6 yaşında bebeler bile kadın erkek diyince sex i biliyor. Nede ? televizyon dergi gazete o bu şu.

Ki dindede cinsellik tabu değil. Zamanı geldiğinde meşru kurallar içinde evlik şartı ile olması gereken ihtiyaç.

quote:

Şu anda Amerikada idam var.

dinde cinsellik tabu degil mi?Bırak şimdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

Kızda kaşınmış. Baksanıza çıplak görüntüleri varmış çocugun birinde.. Kaşınanı kaşıyolar bi şekilde.. Bu durumdan üzüntü duydugumu söyleyemem Kız masum olsaydı o zaman idam edilmelerini bende isterdim

Çok da umrumuzda değil senin üzüntü duyup duymaman. İnsani duygularını kaybetmiş birisinden de bunu beklemek mantıklı değil zaten.

İnsani duygularım gayet yerinde. Sadece kaşarlara üzülemiyorum Umrundamı degilmi diye sormadım zaten bro rahat ol sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 31 Mart 2011; 19:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

bu ülkede en çok reyting alan dizinin konusu 4 erkeğin bir kıza tecavüz etmesi hatırlatmak isterim. bu haber de medya toplumun aynasıdır tezini kanıtlar nitelikte olmuş. medyanın toplum üzerindeki etkisini küçümsemeyin. tabi bu şey onların aşağılık varlıklar oldukları gerçeğini değiştirmiyor. ama sebebini de merak etmeliyiz.

Evet her bölümde 4 erkek tecavüz ediyor Fatmagüle... Diziyi izlesen, Aslında Bu olayın insanlar üzerindeki etkisini, kaç kişinin hayatını darma duman ettiğini anlatıyor. Bütün bölümlerini izleyen biri bu olaya kalkışsın ben de adam değilim. Saçma yorumlar yapıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.