Şimdi Ara

Dünya' nın Sonu Geliyor Hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçimde Kötü Bir His var Yemin Ederim sanki Dünya'nın sonu gelecekmiş gibi hissediyorum bir haftadır içimde bir tedirginlik,huzursuzluk var genelede bakarsak ülkenin halide hiç iyi değil tacizler,kedileri kesip yemeler gibi olaylar sanki kıyamet kopacak ve yer yerinden oynayacakmış gibi hissediyorum ...

• Elimde imkan olsa eve silah depolar kale inşa ederim. Ama yok.

O yüzden endişe etmek yersiz. Rahatlayın ve kendinizi mutlak sona hazırlayın. Vücudunuz huzur bulsun. Kaçışınız yoksa, kabullenin.
  • BENİMDE KAKam geliyor hissediyorum birazdan tuvalete hunharca mıcmaya gidicem
  • World war z'deki gibi zombi bir istilası olsa hayatımıza biraz aksiyon gelse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olaylar eskiden de vardı sadece medya bu kadar yaygın olmadığı için bilinmiyordu. Korkmayın boşuna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir dünya sonu istiyorum. Özellikle videonun son kısmındaki gibi elektriklerin ve medeniyetin sonsuza dek gidiş anına tanıklık etmek istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Şöyle bir dünya sonu istiyorum. Özellikle videonun son kısmındaki gibi elektriklerin ve medeniyetin sonsuza dek gidiş anına tanıklık etmek istiyorum.

O diziyi bi ara indirip izlemek istiyorum. hem de çok fena istiyorum. Ama üşeniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

O diziyi bi ara indirip izlemek istiyorum. hem de çok fena istiyorum. Ama üşeniyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam ilk 2 sezondan sonra TWD'den hiçbir farkı kalmıyor. Ne kadar aksiyon varsa ilk 2 sezonda Ondan sonrası aynı walking dead'de olduğu gibi zombilerden kaçalım, hayatta kalanlarla karşılaşıp orta yol bulmaya çalışalım falan filan Bütün o kaos havası, olayların başlangıcı ilk 2 sezonda

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Hocam ilk 2 sezondan sonra TWD'den hiçbir farkı kalmıyor. Ne kadar aksiyon varsa ilk 2 sezonda Ondan sonrası aynı walking dead'de olduğu gibi zombilerden kaçalım, hayatta kalanlarla karşılaşıp orta yol bulmaya çalışalım falan filan Bütün o kaos havası, olayların başlangıcı ilk 2 sezonda

Alıntıları Göster
    Ben de zaten olayların nasıl başladığını merak ettiğim için oralarını izliyecem. Yoksa walking dead hikaye.

• Dünyanın sonu geliyor diyorlarsa sana gevrek satmak istiyorlardır, ama paniğe gerek yok diyorlarsa durum ciddi demektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.