Şimdi Ara

Dünya Saati 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 Mart 2012 Cumartesi günü, dünyanın dört bir yanından milyonlarca insan gezegenimizin karşı karşıya olduğu çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla 20:30-21:30 saatleri arasında ışıklarını bir saatliğine kapatacak.

Siz de dünyanın en geniş katılımlı çevre hareketindeki yerinizi alın.

Teşekkürler!

Katılmak için lütfenhttp://dunyasaati.wwf.org.tr adresine tıklayın.

Dünya Saati 2012

Dünya Saati 2012

• Tùrkiye saatine göre mi 20 30 21 30.
  • teşekkürler uygulamayı düşünüyorum
    o gün bu konuyu tekrar hatırlatırsın değil mi hocam
  • ali kaptan, evet Türkiye saatine göre

bahtiyar hocam, bir terslik olmazsa hatırlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

ali kaptan, evet Türkiye saatine göre

O zaman aynı anda ise kazıklamışlar bizi.
  • " aktivist hareketler bunlar " mı diyoruz şimdi? aslında dünya genelinde senede bir defa bütün ışıklar mecburi olarak kapatılsa da şu gökyüzüne doya doya baksak. bir de kullandığımız ışığın ne büyük bir nimet olduğunu hatırlar, cümle alem belki şükür ederiz. bir de çevresel sorun değil insan faktörünü cümleye ekleseler daha güzel olur. geçen greenpaeace' in afrikalı aktivisti bir radyo programında belki de tv'de de yayındaydı bilemiyorum. konuşmasını dinledim dedi ki; bu alemin sahibi petrol' ü kullanmamızı isteseydi eğer onu derinlere gömerek değil de kolay bulunur bir noktaya yerleştirir ve insanoğlunun hizmetine yani kullanımına sunardı dedi. sonrasına da ekledi; demek ki petrol iyi birşey değil ki onu derinlere gömerek kullanmamızı istemedi. aynen böyle dedi. pek yadırgamadım doğrusu. çünkü artık herşey insanın gözüne gözüne adeta dürtülüyorken, insan kendi yaratıcısını haşa araştırmıyor, araştırmadığı için de bilmiyor, kudretini hesap edemiyor. halbuki herşey detaylarda gizli. şimdi bu aktivist hareketlere bakıyorum da aynı ilgiyi ve özveriyi bu tarz faaliyetlerde kullanıyor olmayı, hipnoz edilmişliğe bağlıyoum. evet bu durum aynen hipnoza benziyor. kazıklanmak yine iyi , hipnoz edilmiş uyur gezer modda olmak daha kötü bir vaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

quote:

Bu WWF-Türkiye'nin bize gönderdiği saat. Kazık yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

quote:

Bu WWF-Türkiye'nin bize gönderdiği saat. Kazık yok

Şimdi tüm dünyada aynı anda ise Türkiye de 20 30 ve 21 30 ışığın en çok kullanıldığı zaman. Amerikada öğlen 13 30 olacak zaten ışık yok Almanya Fransa 19 30 zaten o saatlerde kararmaz. Tüm gün yapılsın da eşitlik olsun bari.

• ok. herkes üzerine düşeni yapsın, peki doga ne yapsın. :)
    mesela bu foto, isveç semalarındaki hortum-tayfun-fırtına ne derseniz artık, onun eseridir.
    ve bu alan bir havaalanı, kimi kaynaklar 2km kimisi 5 km diyor.
    milyonlarca agaçtan bahsediliyor. basit bir hacim hesabıyla kaç agaç oldugunu bile hesaplayabilrsiniz.
    tohumlar fidana fidanlar ormana...

Dünya Saati 2012

http://www.stressyado.com/2012/03/22/dunyanin-en-buyuk-kereste-depolama-merkezi/

Dünya Saati 2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 23 Mart 2012; 16:29:22 >

• bi yanlışlık var hocam
    hortum mortum değil bildiğin ağaçları kesip istiflemişler
  • bende öle sandım ama saolsun google translate yetişti imdadıma.
    sonra türkçe link buldum.
    bu olay 2005 te olmuş. gudrun kasırgası.
    bunlarda kasırgada pert olan agaçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 23 Mart 2012; 20:57:51 >
  • adamlarda ağaç varmış
    herneyse biz zarar vermezsek doğa kendine bişey yapmaz iyileşir lakin biz içine ediyoz o zaman toparlayamıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.