< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dünya Türkiye’ye yardım eli uzattı: Hangi ülke ne kadar deprem yardımı gönderdi? (2. sayfa)
-
-
Yahu iyi niyetli olmaya gerek yok. Kenarada öyle koyamazsın. Bu tür durumlarda provakatif olaylar oluşur. Uluslararası arenada karşına çıkacak ve bunu yıllarca kullanacakları kozları vermen tarihi hata olur. Türkiye büyük bir ülkedir. Biz büyük bir milletiz. Ülkenin her yerinden insanlarımız seferber oldu. Birliğimiz dirliğimizi arttı. Ülkecek kenetlendik. Şu an bu afetten ülkecek birlikte ayağa kalkacağız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet ama bu ülke! ile zaten istemesek de uluslararası arenada karşı karşıya geliyoruz bunu kimse engelleyemiyor biz tanımasak bile Türkiye ve KKTC dışında Dünya' da yer alan bütün ülkeler GKRY' yi "Kıbrıs Cumhuriyeti" adı altında tanıyor benim demek istediğim sadece bu zor zamanda hele hele daha yardımın bile gitmediği yerler varken acaba yardım talebi kabul edilemez miydi? Yoksa başka bir şey değilquote:
Orijinalden alıntı: lunique
Yahu iyi niyetli olmaya gerek yok. Kenarada öyle koyamazsın. Bu tür durumlarda provakatif olaylar oluşur. Uluslararası arenada karşına çıkacak ve bunu yıllarca kullanacakları kozları vermen tarihi hata olur. Türkiye büyük bir ülkedir. Biz büyük bir milletiz. Ülkenin her yerinden insanlarımız seferber oldu. Birliğimiz dirliğimizi arttı. Ülkecek kenetlendik. Şu an bu afetten ülkecek birlikte ayağa kalkacağız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Var var. Gerçekten ayıp ediyorsunuz. Belki görmediniz ama Hatay ve Maraşa gönderilen Yeşil renkli kamyonetler onlara ait. Katar'dan çok sayıda kurtarma ekibi geldi. Konteynerler geleccek.
-
türkiye nin türkiyeden başka dostu yok sayın kardeşim; ayıp etme değil benimkisi, sorduğum sorudan çok gocunan oldu: biz zor günümüzde bize yardım edeni bilelim ki gün gelir devran döner hesap döner...
-
Son paragrafınıza cevap:
3-5 kişiyi göstermelik içeri atıp göstermelik ceza verip medyada gerekli algıyı oluşturduktan sonra aynı tas aynı hamam devam edecek. Binlerce can veriyoruz, her depremde oturduğumuz evlerin altında kalacak mıyız korkusunu hissediyoruz ama gene de ders almıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız ayarı çok fena yemişsiniz hocam, ben olsam kendimi unutturmak için konuya yazmazdım bir daha
-
bazılarının çok beğendiği din kardeşimiz olan arap milleti eğer yardım göndermeseydi o zaman bana üstüme bu kadar yazı yazılmazdı; farkındalıklarımızı bilelim ona göre kendimizi duruşumuzu bilelim sayın kardeşim; "gavur" diye tabir edilen ecnebiler bile arap kökenli dostlarımızdan önce davrandı bunu da bilin! neyi çekemiyorlarsa yazdığım önce bunun bir muhakemesini yapsınlar...
-
çok yüksek miktarlarda paralar toplanıyor.
ama en son izmir depreminde depremzedelere ev kredisi verildi. yani ev verilmedi.
peki bu paralar nerelere harcanıyor?
-
İzmir depreminde evi/dükkanı hasar gören veya yıkılan her depremzedeye ev/dükkan verildi.Verilen evleri begenmeyenler evlerini kiraya veriyor.
Yunanistan ve Güney Kıbrıs ile bu konuda karşılıklı ciddi bir katı tavır var. Yunanistan'da ciddi büyük yangınlar yaşadığında bizden yardım istememiş, teklifimizi geri çevirmişti. ( Gerçi sonrasında gördük ki biz kendi yangınlarımıza zor yettik, yetiştik Yunanistan'a nasıl - ne kadar yardım edecektik orası ayrı muamma )
-
www.gercekizmir.comResmi Gazete'de yayımlandı: Depremzedelerin ikinci kredi zaferi!http://www.gercekizmir.com/haber/Resmi-Gazete-de-yayimlandi-Depremzedelerin-ikinci-kredi-zaferi/121765
-
listede avusturalya yok..10M dolar gönderdiler.
-
Bu sayılarda yetmez çok sayıda enkaz var çok zor durumda oradaki insanlar
-
Ermenistan'ın 57 kişilik ekibi Hatay'da hocam. Hatırlatırım.
-
yaşayan bilir depremi
-
Ermenistan bir devlet.
Depremde gönderilecek malzemelerde gıda az çıkıyor. tüm yakınlarınızıa kuru gıda ya ağırlık vermelerini söyleyin lütfen. Bu yazıyı direk kopyalayıp yapıştırabilrisiniz.
Ayrıca yardım toplama noktalarında tüm koliler açılıp kontrol edilip tekrar kapatılmak zorunda kalındığı için süre uzuyor.
Fikir olarak ''Ramazan yardım kolisi'' tarzında kolileme yapılıp ve üstüen de açıklama yazılıp gönderebilirlerse yardımın ihtiyaç sahibine ulaşması çok daha hızlı olur.
Allah yardımseverlerden razı olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X