TheVoteNation da türkiyede dahil olmak üzere en çok sevilen ülkeleri oyluyorlar sizden türkiye için bu oylamaya desteginizi bekliyorum.Ülkemize destek çıkalım
Herkes kendi ülkesine verirse nasıl bi ortalama çıkar
turkiye 3.çok sewiliyoz
tabi ki türkler kazanıcak. anket oylamadaki ulusal performansımız dillere destandır.
quote:
Orjinalden alıntı: Lacrima
tabi ki türkler kazanıcak. anket oylamadaki ulusal performansımız dillere destandır.
anketin hemen solunda da" Advertise on this site" yazıyor.
bunlar mu çok akıllı biz mi çok salağız çözemedim.
Neden böyle boş işlerle uğraşmaya meraklıyız çözemiyorum. Şu anketlere yaptığımız iştirakı başka şeylerde yapsak bir çok sorun halledilir.
quote:
Orjinalden alıntı: vese
quote:
anketin hemen solunda da" Advertise on this site" yazıyor.
bunlar mu çok akıllı biz mi çok salağız çözemedim.
ikisi de. artık bilirek anketlere türk aday koyuyolar galiba. sırf sitesinin hit i tavan yapsın diye.
Adamların derdi en sevilen ülkeyi seçmek değil para kazanmak
quote:
Öğrenilmiş çaresizlikten kaynaklanıyor. Başta pek ilgili görünmesede çok alakası var. İşe yarar işlerde başarılı olamayacağına bir şekilde inandırılmış yada inanmış kitleler böyle boş işlerde büyük başarı gösterir.
quote:
Orjinalden alıntı: oktrates
Herkes kendi ülkesine verirse nasıl bi ortalama çıkar
en doğru ceabı sen söylemişsin bravo
Türkiye 4. sırada gözüküyor. Peki bu sıra neyin sırası. Sevilen/sevilmeyen ülkeler diyor. Yani anladığım kadarı ile listede sevilen sevilmeyen şeklinde bir ayrım yapılmamış, alınan oylamaya göre bir liste yapılmış. Değişik bir konsept yakalamışlar, ilginç olmuş. Yani anladığım kadarı ile bu liste olumlu ya da olumsuz en çok dikkat çeken ve adından söz ettiren ülkeyi bulmaya yönelik.
ne kadar açık göz adamlar ya bravo herkes oy atmak için girse acaip traj yapar..reklam parası..
iyi ama herkez kendi ülkesine oy atarsa gerçekçi bir sonuç çıkmazki bence kendi ülkemiz dışındaki sevdiğimiz ülkelere oy vermeliyiz bize sorarsanız tabiki türkiye birinci gelir
acaba neye göre sevilen neye göre sevilmeyen bakmak lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme