Şimdi Ara

Dünya üzerinde hiçbir teknik adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu dirar mıdır ne halttır. Ne idüğü belirsiz bir herifi lense tercih etmez. Tabi konu aykut olunca herşey mümkün oluyor. Birde herifi 90 dk oyunda tutuyor. Bir halt yaptıgı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu adamin ne yaptigini anlamadim bombos bir adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın gerçekten abartısız söylüyorum Fenerbahçe’de izlediğim en kötü, en yeteneksiz kanat oyuncusu bu adam olabilir. Sağ tarafta Mehmet Topuz’u izlerim bu adamı izlemem.

• Ben size katılmıyorum , takımın gizli kahramanı dirar .

Gerektiği zaman savunmasına yardımcı oluyor , gerektiğinde pas bağlantısını sağlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok düz bir oyuncu. Mehmet Topuz.v2
  • Şuana kadar attığı 2 gol dışında ben de hiçbir numarasını görmedim.

• Geçen maç gol atan herkesin diğer hafta yedeğe çekilmesi ne olacak? 3 gol atınca yedek kalıyorsa bir adam, daha da uğraşmaz gol atmak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaggyolmedi

Geçen maç gol atan herkesin diğer hafta yedeğe çekilmesi ne olacak? 3 gol atınca yedek kalıyorsa bir adam, daha da uğraşmaz gol atmak için

Janssen şuan daha fit hocam

• Mehmet TOPUZ daha iyi. En azından saçma sapan top kayıpları yapmıyordu.
  • Mehmet Topuz kötü oynuyordu şeklinde karşılaştıranları anlamıyorum bu takımda oynadığında ilk 2 sene iyi performans vermişti daha sonra yaşı ilerleyince formu düştü ancak biz Dirar'ı bu sene aldığımızda zaten yaşı Topuz'un ilk geldiği dönemdeki yaşından fazlaydı. Şu an Topuz'u bile koysan aynı katkıyı verir. Bakmayın iyi felan oynamıyor diyenlere sonuçta kadro iyi bir tane oyuncu ne kadar sırıtır ki.

İkinci yarı Aykut Hoca'nın yerinde ben olsam Dirar'ı keser dönüşümlü Alper ve Eljif ikilisini oynatırım. Hem genç ve hem de dinamik bir ikili olur zaten Alper tüm maç 90 dakika oynayacak güçte bir futbolcu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 27 Kasım 2017; 8:40:40 >
  • Dirar gerçekten boş bir oyuncu..

• Aykut bu takimin başındayken en yakın rakibe 10 puan fark atmadıkça şampiyonluk inancım olmayacak

Dolayısıyla şu an her zaman olduğu gibi hic mi hic umudum yok

Adamın bırakın teknik direktörlüğü konuşmayı bile becerebildiği yok

Ansiklopedi okuyup oradaki kelimeleri kullanmaya çalışan entellektüel gibi görünme çabasında bir adam aykut

Dün de sahada doğru d7zgun oyun yoktu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.