Bildirim
Dünya Yuvarlaksa Alttakiler Niye Düşmüyor ? (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben de dünya bilmem kaç km hızla kendi etrafında dönüyor ama niye savrulmuyoruz sağa sola diye düşünürüm hep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampyrotheutis -- 14 Ocak 2020; 13:44:37 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Öküzün boynuzundaymış diyorlar, öküz kafasını sallayınca deprem oluyormuş, nasaymış masaymış hikaye, inanmayın müminler bu gavurlara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Everest tepesinden çekilmiş videoları izlersen dünyanın yuvarlak olduğunu gayet net bir şekilde anlayabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chesapeake Ripper -- 14 Ocak 2020; 14:31:37 >
Uzayın her tarafı sonsuz olduğuna göre alt neresi üst neresi?
Uzayda aşağı yukarı diye bir kavram yoktur bir yerde okumuştum al sana başlangıç noktası git araştır.Sonra cin ali oynarsın.
-
çünkü yer onları çekiyor sürekli de aşşağıda oturdukları için kafalarına kan oturuyor sinirli oluyorlar özellikle iskandivan ülkelerindeki vatandaşlar . -
4 yıl önce değistirmiştim nicki. Baya ileri görüşlüymüşüm ahahahahdvhsh
bende yuvarlak olduğuna inanıyorum nasanın bazı fotoğraflara PhotoShop yaptığı gerçektir. hem artık sadece nasa da yok bir çok ülkenin dünyayı uzaydan gören uyduları var dünya yuvarlaktır ama PhotoShop yaparak insanları kuşkulandırmasınquote:
Orijinalden alıntı: Chesapeake Ripper
Everest tepesinden çekilmiş videoları izlersen dünyanın yuvarlak olduğunu gayet net bir şekilde anlayabilirsin -
Yuksekliği 8000 metre olan everestin tepesinden çekilen video ile net olarak anlayabiliyoruz da, 12.000 metrede uçtugumuz ucakta neden anlayamıyoruz acaba bu olayı ?quote:
Orijinalden alıntı: Chesapeake Ripper
Everest tepesinden çekilmiş videoları izlersen dünyanın yuvarlak olduğunu gayet net bir şekilde anlayabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virusneo -- 14 Ocak 2020; 16:7:7 >
-
Çünkü kardeşim dünya bı öküzün boynuzları üstündedir.Alttakileri o öküz tutuyor.Varolsun
Çünkü yaşadığın hayat sahte Truman Show gibi 7 24 kamera ile izleniyorsun çevrende herkes para ile tutulmuş aktörler , anne baban bile gerçek değiller, güneş ay hepsi ışık ve dekor. Bu zamana kadar çoktan anlamış olman gerekiyordu..Üzgünüzquote:
Orijinalden alıntı: virusneo
Yuksekliği 8000 metre olan everestin tepesinden çekilen video ile net olarak anlayabiliyoruz da, 12.000 metrede uçtugumuz ucakta neden anlayamıyoruz acaba bu olayı ?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
alttakilerin ayakkabıları çivili
Allahü Teala akıl dağıtırken sen şemsiyeyle mi geziyodun hacı?
Başlarının üzerinde duruyorlar.
Dünyanın yuvarlak olması saçma demişsin. Dünya düzse sonuna kadar gittiğinde yine boşluğa düşmen gerekirdi. Niye düşmüyorsun?
Ben hiç bir yerde ''dikkat dünyanın sınırına geldiniz daha ileri gidemezsiniz'' gibi bir tabela görmedim. Bunu da açıklar mısın lütfen.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X