Şimdi Ara

Dünya Yuvarlaksa Alttakiler Niye Düşmüyor ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
0
Favori
10.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trolle ciddi cevap verenin ruh sağlığı uzun süre dayanmaz beyler yapmayın alttakilere göre de sen alttasın
    Dünya Yuvarlaksa Alttakiler Niye Düşmüyor ?
    Avustralya dünya haritası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 14 Ocak 2020; 13:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de dünya bilmem kaç km hızla kendi etrafında dönüyor ama niye savrulmuyoruz sağa sola diye düşünürüm hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampyrotheutis -- 14 Ocak 2020; 13:44:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şahsen ben şu videodaki olayın dünyanın altında gerçekleştiğini düşünüyorum. Dünya dönerken bi süre aşağı geliyolar o sırada dengeleri bozuluyor, sonra tekrar yana geçince toparlıyorlar.

• Öküzün boynuzundaymış diyorlar, öküz kafasını sallayınca deprem oluyormuş, nasaymış masaymış hikaye, inanmayın müminler bu gavurlara

• ciftkazmali kullanıcısına yanıt
    Everest tepesinden çekilmiş videoları izlersen dünyanın yuvarlak olduğunu gayet net bir şekilde anlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chesapeake Ripper -- 14 Ocak 2020; 14:31:37 >
  • Uzayın her tarafı sonsuz olduğuna göre alt neresi üst neresi?

• Uzayda aşağı yukarı diye bir kavram yoktur bir yerde okumuştum al sana başlangıç noktası git araştır.Sonra cin ali oynarsın.

• Lan olum seneye turistli uzay yolculukları başlayacak ozaman görürsün aşağıyı yukarıyı.

Dünya Yuvarlaksa Alttakiler Niye Düşmüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 14 Ocak 2020; 15:0:36 >
  • çünkü yer onları çekiyor sürekli de aşşağıda oturdukları için kafalarına kan oturuyor sinirli oluyorlar özellikle iskandivan ülkelerindeki vatandaşlar .
  • Osiris34 kullanıcısına yanıt
    4 yıl önce değistirmiştim nicki. Baya ileri görüşlüymüşüm ahahahahdvhsh

• quote:

Orijinalden alıntı: Chesapeake Ripper

Everest tepesinden çekilmiş videoları izlersen dünyanın yuvarlak olduğunu gayet net bir şekilde anlayabilirsin
    bende yuvarlak olduğuna inanıyorum nasanın bazı fotoğraflara PhotoShop yaptığı gerçektir. hem artık sadece nasa da yok bir çok ülkenin dünyayı uzaydan gören uyduları var dünya yuvarlaktır ama PhotoShop yaparak insanları kuşkulandırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chesapeake Ripper

Yuksekliği 8000 metre olan everestin tepesinden çekilen video ile net olarak anlayabiliyoruz da, 12.000 metrede uçtugumuz ucakta neden anlayamıyoruz acaba bu olayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virusneo -- 14 Ocak 2020; 16:7:7 >
  • Çünkü kardeşim dünya bı öküzün boynuzları üstündedir.Alttakileri o öküz tutuyor.Varolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: virusneo

Yuksekliği 8000 metre olan everestin tepesinden çekilen video ile net olarak anlayabiliyoruz da, 12.000 metrede uçtugumuz ucakta neden anlayamıyoruz acaba bu olayı ?

Alıntıları Göster
    Çünkü yaşadığın hayat sahte Truman Show gibi 7 24 kamera ile izleniyorsun çevrende herkes para ile tutulmuş aktörler , anne baban bile gerçek değiller, güneş ay hepsi ışık ve dekor. Bu zamana kadar çoktan anlamış olman gerekiyordu..Üzgünüz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• alttakilerin ayakkabıları çivili

• Allahü Teala akıl dağıtırken sen şemsiyeyle mi geziyodun hacı?

• Başlarının üzerinde duruyorlar.

• Dünyanın yuvarlak olması saçma demişsin. Dünya düzse sonuna kadar gittiğinde yine boşluğa düşmen gerekirdi. Niye düşmüyorsun?

Ben hiç bir yerde ''dikkat dünyanın sınırına geldiniz daha ileri gidemezsiniz'' gibi bir tabela görmedim. Bunu da açıklar mısın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.