Şimdi Ara

Dünyada en çok satan otomobil markası.....? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
6.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

jetta sağolsun

Jetta madem bu kadar satıyor ben niye göremiyorum? Yenisini geçtim eskisini bile göremiyorum.

Şirket aracı diyeceğim ama şirket aracı olması için çok daha iyi alternatifler var.
  • selamm
    tebrikler
    toyota nında bünyesinde pek çok marka var yanlış bilmiyorsam
    bu forum insana vw aldırır
  • Haber tam tersi olsaydı kaynardı belki ama şu durumda burayı savaş alanına çevirecek bir Toyota fanı tanımıyorum forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

jetta sağolsun

Jetta madem bu kadar satıyor ben niye göremiyorum? Yenisini geçtim eskisini bile göremiyorum.

Şirket aracı diyeceğim ama şirket aracı olması için çok daha iyi alternatifler var.

aa deme öyle, bu forumun baştacı o
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

jetta sağolsun

1 yil sira bekliyosun dostum,bekleyen cok arac yok dogal :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Bünyesinde birçok marka olmasına karşın toyotayı ancak geçebildiler.
    Yinede takdire şayan..

Toyotanın bünyesinde de Daihatsu, Scion, Lexus gibi markalar mevcut. Scion ve lexus amerika pazarında ciddi satışları olan markalar. Ayrıca Toyota neredeyse her coğrafyada çok sayıda farklı model üretiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bu yılı General Motors lider kapatabilir

evet sonunda gm ceo'su beklenen büyük aciklamayi yapti ve kacti ya tutarsa hesabi...
  • 8.2 milyon araç satmış 8 milyonu bu ülkede sanırım
  • İyide bu komple vag grubu rakamları
  • toyo toyota toyo toyota çıkarım senle her yola toyotaaa vw kumda oynasın
  • aveo nerde be?
  • Satış rakamlarını henüz açıklamayan General Motors'un ise 9 milyonu adedi aştığı tahmin ediliyor.

Bu yıl GM'in 1. olması bekleniyor he olmazsa tüm dünyaya kapak olur o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 10 Ocak 2012; 2:32:08 >
  • bununla ilgili bir konu açtığımda birileri satsında sonra gel diyordu.alın işte kapı gibi 8.2 milyon
  • Tüm markaların olduğu genel bir sıralama bakmak lazım.vw nin çok büyüdüğü ve tsunaminin toyota ve diğer japonları vurduğu da bir gerçek.
  • quote:

Yinede takdire şayan..

uff pimi çekmişin kardeşim geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mech.Engineer

quote:

Yinede takdire şayan..

Toyotanın bünyesinde de Daihatsu, Scion, Lexus gibi markalar mevcut. Scion ve lexus amerika pazarında ciddi satışları olan markalar. Ayrıca Toyota neredeyse her coğrafyada çok sayıda farklı model üretiyor.

daihatsu nasıl toyota'nın büynseinde iki tane aracın yapımında ortak çalıştılar diye Toyota Daihatsunun sahibi mi oldu? Lexus ve Scion Amerikada çok ciddi satış yapıyor dediğinse hepi topu 350bin araç.Milyonlardan bahsediliyor burada.
    VW'de ise Audi Bentley Bugatti Lamborghini Seat Skoda ve VW var.

Ekleme:Dünya'nın her yerinde bu kadar çeşitli markaya sahip olan VW grubu Japonya'yı Tsunami vurduktan sonra sadece 200bin araçlık farkla lider oluyorsa yemişim öyle başarıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 10 Ocak 2012; 3:02:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

quote:

Yinede takdire şayan..

daihatsu nasıl toyota'nın büynseinde iki tane aracın yapımında ortak çalıştılar diye Toyota Daihatsunun sahibi mi oldu? Lexus ve Scion Amerikada çok ciddi satış yapıyor dediğinse hepi topu 350bin araç.Milyonlardan bahsediliyor burada.

Ekleme:Dünya'nın her yerinde bu kadar çeşitli markaya sahip olan VW grubu Japonya'yı Tsunami vurduktan sonra sadece 200bin araçlık farkla lider oluyorsa yemişim öyle başarıyı

Kafama takilan bir soru var. Bu lamborghini italyan , fakat alman olan vw bunyesinde. O zaman lamborghiniye alman mali demek daha mantikli degilmiBu durum digerleri icinde gecerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

quote:

Yinede takdire şayan..

Kafama takilan bir soru var. Bu lamborghini italyan , fakat alman olan vw bunyesinde. O zaman lamborghiniye alman mali demek daha mantikli degilmiBu durum digerleri icinde gecerli

Lamborghini üstünde VW Köklü oynamalar yapmadı ister İtalyan de ister Alman aynı şey

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇÖL KARTALI

vw ye para verilir mi yeaaaa?
    en iyisi ford
    .mondeo>passat
    focus>jetta
    fiesta>polo

FORD>VW
    kıyaslamayı her alanda yaptım.

Yok artik Opel varken Ford`a para verilir mi?
    Insignia>Mondeo
    Astra>Focus
    Corsa>Fiesta

Bu da bonus
    Zafira>C max

Karsilastirmayi her alanda yaptim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.