ewet arkadaşlar konu linki aşagıda görüşleriniz nelerdir acaba...! saygılar teşekkürler http://www.haber7.com/haber/20120109/Dunyada-en-cok-satan-otomobil-markasi.php
İşin şaka kısmı bir yana dersek Son dönemin dünya üzerindeki en iyi şirket profili ve müşteri ihtiyaçlarına göre ürün üreten 2 firması var Birisi SAMSUNG diğeri vw 5-10 sene sonra dahada iyi olacaklar diyebilirim...
Bravo VW'ne. Ancak bu satışlar sadece VW mi yoksa V.A.G (Volkswagen grup) araçlarının toplamı mı bilemedim. Var mı aydınlatacak?
quote:Orijinalden alıntı: haluk 23 Bravo VW'ne. Ancak bu satışlar sadece VW mi yoksa V.A.G (Volkswagen grup) araçlarının toplamı mı bilemedim. Var mı aydınlatacak? toplamı diye tahmin ediyorum,
quote:Orijinalden alıntı: haluk 23 Bravo VW'ne. Ancak bu satışlar sadece VW mi yoksa V.A.G (Volkswagen grup) araçlarının toplamı mı bilemedim. Var mı aydınlatacak? Vag bunyesindeki markalarin tamami abi:)
vw ye para verilir mi yeaaaa? en iyisi ford .mondeo>passat focus>jetta fiesta>polo FORD>VW kıyaslamayı her alanda yaptım.