Uçak gemileri zaten ayrı. ABD İngiltere Fransa İspanya İtalya vb. NATO ülkeleri uçak gemilerine F35-C varyantını kullanacaklar. Çin ve Rusya uçak gemilerine keza kendi uçaklarını geliştiriyorlar. Ama LHD dediğimiz (Landing Helicopter Dock) tipi çıkarma gemlileri için Bayraktar TB3 çok önemli bir çarpan. Bu gemilere F35B dikey kalkış-iniş yapabilen uçak alacaksın ki çok pahalı . Özellikle Mısır ve İspanya potansiyeli müşteri olabilir. |
Dünyada ilk: Bayraktar TB3, TCG Anadolu’ya başarıyla inip kalktı (4. sayfa)

-
-
Helal olsun aslanlarıma be helal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen, Güney Kore, Avustralya, İspanya, Brezilya, Frans, ABD, Çin, Japonya ve Mısır alabilecek ülkeler.
Bir kısmına biz satmayız, bir kısmı bizden almaz.
İspanya, Güney Kore ve Avustralya bir ihtimal.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya çok cahilsin ya da çok cahil en iyi ihtimalle.. Türk devletlerini birleştirmek ortak paydada buluşmak ve nice açılımları görmemek ancak en iyi ihtimalle cahillik olarak adlandırılır. Daha farklı birşey demek istemiyorum.. Elhamdülillah Müslümanım ve türklüğümle gurur duyuyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş çarlar carcar maşallah. Söylediklerimin yalanlanabilir hali varsa eğer, halep orada arşın burada.
uygur türkleri orada katledilirken buradakiler terörist onlar demekle meşgüldü, kimse bana türkçülük üfürükçülük bilmemne satamaz, evveliyatınız belli.
-
Bu öfkenin nedeni?
Bu bölümde genelde bir veryansın içindesin
Hangi bölüm olduğunu bile bilmiyorum. Neyin öfkesiymiş onu da anlamadım.
yalana dolana ve insanların sahte ümitlerle olmayan şeylere inandırılmasına karşıyım.
misal burada sınırlarımızda güvenlik açığı var ve yunan askeri fink atıyor diyorum. Evet bu bir veryansındır ve gerçeklerden kopuk şekilde sanki böyle pahalı oyuncaklar olanı biteni gizlemek için ortaya sürülüyor gibi geliyor.
sence güvende miyiz? Milyonlarca, evet milyonlarca terörist olması muhtemel savaş kaçkını erkek elini kolunu sallayarak girdi türkiyeye. Sen birşey yokmuş gibi devam et , veryansın de
-
İki şey söylemek istiyorum
1 - Baykar özel firma, Borsa'da dahi yok di mi?
2 - Ülkemiz adına güzel gelişme olsa da özel bir firma üzerinden yaşanan aşırı bir sevda var. Bu samimiyet nereden geliyor
anlamıyorum, seni beni iki dakika kapısının önünde tutmayacak bir firma, bu Tusaş saldırısından sonra zaten kaldırımından bile geçemezsin.
Ürünleri Türkiye dahil tüm ülkelere satan bir firma bu, babasının hayrına da çalışmıyor.
İnsanlarımızdaki bu aşırı zevklenmeyi hiç anlayamıyorum.
Üçüncüyü de bonus ekliyim, bizim en başta Su 57 - F35 gibi araçlara denk bir savaş jetine ihtiyacımız var, bu da bir gerçek öyle değil mi?
Drone üstüne drone, drone üstüne drone, drone bizi bir yere kadar götürür.
-
Acaba dikey iniş kalkış yapabilen versiyon da gelir mi?
Çok tatlı olurdu.
pravo baykara dosta güven düşamana korku :)
-
Diyet mi yapıyorsun ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Süper süper süper. Mühendisinden, temizlik görevlisine kadar emeği geçen herkesden Allah razı olsun. Umarım dahada iyileri yapılır.
-
Azeri Türklerini elleriyle veren senin zihyetin. Boş yapma
Sen baykar özelinde araştırma yapma. Genel olarak savunma sanayi gelişti. Bunu itiraf edin belki sizin için zor olabilir. Bayrak ipi üretmekten buralara geldik. Tusaş. ASELSAN. Vb bir çok firma bu işin içinde . Özel ya da devlet kurumu farketmez. İrili ufaklı herkes bu alanın içinde ve iyi işler çıkarıyorlar. Sana düşen sadece oturup izlemek. Keyfini çıkar ya da acısını orasını bilmem. Benden de sana bir bonus olsun , bu Baykara dokunacağız diyen birileri vardı onlara gık giyemedin.
Menderes ve arkadaşlarını asan yani 60 darbesini yapan cunta rejimidir. darbe bildirisini okuyan alparslan türkeş'tir. yani MHP nin kurucusudur. CHP ile ilgisi yoktur. hatta İnönü, Menderes'i kurtarmak için uğraşmış. ancak eski gücü olmadığından başarılı olamamıştır. tarihi doğru bilin.
konu ile ilgili olarak da : çok büyük başarı. uçak gemimizin olmadı bile diğer ülkeleri korkutacaktır. tebrikler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elcas -- 21 Kasım 2024; 11:30:59 > -
Kardeşim kimse sana Atatürkçülükten bahsetmedi. Bunun siyaset malzemesi yapılmasını onaylamadı. Benim söylediklerimle alakasız argümanlar sunuyorsun.
Ben de savunma sanayiinin önemini defaatle belirttim.
Tarihi de Oppenheimer'ı da yanlış anlamışsın. Yapılanlar ülke içi iktidar savaşı değildi. Dünyanın zirvesinde kim olacak diye ülkelerin yarışıydı. Sosyalizm ve kapitalizmin yarışıydı. Bunu kendi milletine güzel gözükmek için yapmadılar. Atom bombasını atarken de kimseye güzel gözükmek için atmadılar.
Neyse en nihayetinde benim görüşüm bunlar siyasetin değil devlet geleneğinin konusudur. Bu da partiden partiye kişiden kişiye değişmez. Bunu siyasete malzeme yaptaığın zaman da hem destekçi bulursun hem de muhalefet. Bu işlere siyaset karışmasaydı herkes desteklerdi. 750TL savunma sanayii ücreti teklifinin de bu kadar tepki görmesinin sebebi, bu sanayiinin iktidarın reklamını yapmasıdır. Yoksa bu ülkenin insanı ayağındaki çorabını, evindeki son yemeği askerine veren millettir. Savunma sanayii bir taraf olmamalıdır.
Tabi benim bunu fanatiklere anlatabilmemin hiç imkanı yok.
Bir çoğu ne yazdığımı bile okumadan bana CeHaPeli der Fetöcü der geçer.
-
tusaş aselsan devletin değil mi? 1973 1974 yıllarında kuruldu. bu birikim olmasaydı ne baykar olurdu ne de başka ileri teknoloji.
-
Bu devlet bu millet sizin gibileri tanıyor. Uygurdan bahsediyorsun eminim tek birşey bile bilmiyorsundur. Bu hükümet in yaptığını yapan yok. Türkistan adımları çoktan atıldı. Ama sen üzme canını Avrupa kapıları açık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X