Siz kim ya? siz kim, biz kim birader? Sen beni terörist bombalanmasın diyen HDP'li terörist sevici mi sandın? Kime ne oy attığımı, dünya görüşümü ne kadar tanıyorsun da böyle boş yapıyorsun? "Baykara dokunacağız diyen birileri vardı onlara gık giyemedin." Dedektif Gadget misin? nereden çıkarıyorsun bunları? Websitesi yapıp şunları destekliyor şunları diss'liyorum listesi mi yapayım? Muhabbeti başka yere çekme boş yapma.. |
Dünyada ilk: Bayraktar TB3, TCG Anadolu’ya başarıyla inip kalktı (5. sayfa)
-
-
Boş yapma birader işine bak. Bana cevap yetiştireceğine dünyanın gıpta ettiği ürünleri üretenlere laf edenlere yaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Foruma hoş geldin, biz burada bazı şeyler yazar bazı şeyleri tartışırız, öyle bir amacın yoksa zaten git gazete al oku.
Kimin ne olduğunu bilmeden boş konuşan sonra kahinlik yapan sensin, kimsenin de kimsenin avukatlığını, fan boyluğunu falan yapmasına gerek yok.
-
Tartışma olsaydı sıkıntı yok ancak kendi zihniyeti haricindrkilere sataşma olursa bizde cevap veririz. Hoşbuldum
" kendi zihniyeti haricindrkilere sataşma olursa "
Ben Baykar ile alakalı kendi görüşümü yazdım burada ne zihniyete sataşması var mesela?
-
Hala ülke menfaatine yapılan şeyleri siyasete alet eden var mı yahu
Onu genel olarak yazdım
isin icine siyaset karışmazsa hiç bir şey yapılmaz konser verilir milyonlar cebe atılırdı.asil sen taratftar olduğun icin projelerin siyaset dogurdugunu zannediyorsun . siyaset projeler dogurur sen kapının dışa açılan kısmından iterek geçmek istiyorsun.belediyen gitmiş milyonlarını cebe atmis konser ayağına .sen gelmiş 100bin tl lik kredi kartindan 750 tl kesilecek diye agliyorsun.ayağındaki corabı 100 bin tl lik kredi kartı olan zaten kıskanmaz .insanın zihniyeti kendini kandıracak kadar körelir mi ya.zaten bu 750 tl kesilme muhabbetini haberlerin icerigine değilde basliklarına bakmandan belli. kendinin fanatik olmadigina kendini okadar cok inandırmışsın ki gercegi kafanda kurmaya başlamışsın..... bunun reklamını yaptigin zaman diyorsun muhalefet bulursun diyorsun dalga mı geciyorsun muhalefet zaten muhalefetti bunun için muhAlefet olmadı ve muhalefet oldugu için yap8 ip lan hic bir işi begenmedi işin basarılı ve dogru bi adım oldugunu gorunce benimsemediği seyi benimsemeye basladı ama bu seferde reklam yapiyor siyasete alet edilmemeli demeye basladı al iste al birini vur ötekine.muhalefet basarili isin arkasindakini benimsemeyip işi benimser.hani ankaraya neden metro yapilmad? ...... biz geldigimizde öyle bir proje yoktu .muhabbetini bilirisin yada bilmezsin ya senin takip ettigin aydın haberci ve yotuberlar bundan bahsetmez.cumhurbasknın bukadar projeye imzasını atmış sen siyasete alet edilmemeli diye siyasete alet ediyorsun :) bunu yapan sensin .adamlar işini yapmaya devam ediyor bu hepimizin diyor mülkemizin bekası için diyor sen siyasete alet edilmemeli diyorsun .bilmişlik taslayan tekerine motor takmislar diyen habercinin agzı nasıl degiştiyse dünden bugüne seninde yazdıkların aynı bir fark yok .muhtemelen ignelemelerimi anlamayacaksın çünkü çogundan haberin yok.sen gel bana azini gevsete gevsete sarf ettiği sozler yuzunden dumura ugramış gazete yazarlarının durumu toparlama agziyla bana yaz sonra bana taraftar de.kopya çekme kendin ol ki taraftar olmadığını göreyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilinçalti falan yok. Bunun Atatürk'ün askerligine laf eden versiyonu da var sirf sevmiyor diye. Sen sevmiyorsun diye nasil Ataturk kotu asker olmuyorsa askeri donanım konusunda elde ettigimiz basarilar da yok olmuyor.
Ya adamlar cok kisa zamanda ucabilen savaş jeti yapti ama bunlar resmen begenmedi. Ciddi soyluyorum bak heykel yapsalar onu bile begenmez bunlar muhalifliklerine kaka surdurmemek için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burası için değil genel söylüyorum, ne zaman Baykarın başarılı bir projesi haberine girsem içeride mutlaka konuyu heykele getiren, dolaylı yönden Atatürke cumhuriyete laf atan art niyetli bir kitle görüyorum. 80 yılda heykelden başka ne yaptınız, işte biz yaptik diyen bağnaz ve cahil bir grup.
Diğer taraftan bunları küçümseyen muhalif gruplar da var.
İyiye iyi diyelim alkışlayalım. Her konuyu tarihi hesaplaşmaya vesile yapmayalım
he ne olmuş eskiden kurulmuşsa bunu gidip onları sorgulayın neden buzamana kadar üretmedik diye .bu arada baykarla alakası yok baykar bambaska yerde devletin flan degil hepinizin agzında aynı kelimeler dökülüyor keske bunları ucuyoruz sahlaniyoruz diye dalga gecmeden düsünseydiniz.şimdi ötekilestirme flan diyecekler hep aynı agızlar bıktık yaaaa cidden bıktık bunu diyenlere beğeniyi basıp bizi engellerken hiccc kendimi ben mi ötekilestirmiyor muyum diye düşündünüz mü ?
sen ne uyanıksın ya ben konuyu heykele getiririm mesela Atatürke cumhuriyete laf atmak nedir bunu kim yapıyorsa şikayet et bu arada.hic birsey yapmadilar ister bagnaz de ister cahil :).gercek ortada.millete cahil de bagnaz de sonra kucaklasalim barisalim hadi canımmm :).diger taraftan bunları kucumseyen gruplar var ama onlar bagnaz cahil degil ;) hemi ölemiii.komedi gibisiniz izledikce izleyesim geliyor.yaptıgınıza sıvamak deniyor.
Cahile ne diyeyim, alim mi diyeyim? Cumhuriyetin nasıl bir enkaz devraldığını, kısa sürede neler yapıldığını bilmeden sadece heykel yapıldı diyen cahildir. (Ya da art niyetli) Cahil dediğim insanlar içinde benim akrabalarım, büyüklerim de var. Millete cahil demiyorum, cahile cahil diyorum. Bağnaza da bağnaz.
Son zamanların modası oldu heykel. Zannedersin ki Türkiye dünyanın heykel cenneti. Ekonomi konuşuyoruz, biri heykel diyor, hukuk diyoruz heykel diyor, eğitim diyoruz heykel diyor. Bir de bu savunma sanayi konularının vazgeçilmez karşıt enstrümanı heykel. Her yeni üretimde hemen biri heykele atıfta bulunur. Nedir bu heykel saplantısı anlamadım.
Öte taraftan chp'nin de, Atatürkçüyüm diyen insanların içindede bağnazlar olduğunu zaten söylüyorum.
80 yılda HEYKEL yapıldı sadece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam dümdüz engeli basmalık çar.
-
keşke sadece heykel olsa Bu arada heykel muhabbeti Atatürk heykeli olmayanlar için başladı ama size Atatürke dil uzatiyorlarmış algısı olusturdu kendi mecranız .Bi araştırman lazım chp li belediyelerin heykel acılışlarını hizmet yokken parayı buna bastık demeleri. ki iyikide var bu muhabbet çünkü sanat için bir hesap kitap türü yok bu yüzden bukadar çok yapılıyor.indiregandi için mesele Atatürkün heykeli değil kendi mecranız size buna inandırıyor.Ayrıca Atatürk ülkeyi kurtarmadı diyenlerde var ben bunun bilincindeyim iste bak bunlar bagnaz ve cahil.ama Atatürkten devralınan ülkeyi mahvedenler malesef Atatürkçüyüm diye gecinenler.demiragın inönüyle olan uçak muhabbetini hatırlatmak isterim ve bunun gibi çok mazisi var bunların.Atatürkün partisi diye bi parti tutulmaz bu sağlam bir ideoloji temeli değildir.Senin Atatürk sevgini kullanmaları seninde hoşuna gitmemeli depremzedelere laf atıp Atatürkün arkasına sıgınan sanatcılar bile var ülkede sorsan ona göre herkes cahil .yarım elma gibi elitliği igrenc bir sekilde betimleyen dizideki basrolden bahsediyorum.ve ona özenen genç kızlar sor bakalım onlara onlardan olmadıgında tayyibin .... kılıyık diye dalga gecmezler mi ötekilestirme yapıp kenara cekilince laf yapistirildiginda ötekilestiriliyoruz diye aglarlar.kendine yapılmasını istemedigin seyi baskasına yapmayacaksın dalga gecmeyecektin ozaman kiliyik miliyik .maket. araba yapsin gelsin benide yapsın flan dersen mesela.kusura bakmayacaksın reklamınıda yaparlar itibarını bozmaya calisanlarla dalgada gecerler.bence cok dogal kaanı tb2 yi kızılelmayı senden yıllar önce benimseyen insanlarla dalga gecip bugünde basariya ulastiginda dalga gectiler mi sineye cekeceksin bence hakları .sana gurur duymayı haketmiyorsun mu dediler? yoo ülken neler yapiyor bak dese bizden b. b olmaz diyenlere .kac gazeteci kac bakan kac ünlü bunlar bizim ülkemizin hepimizin kimin yaptiginin önemi yok sahiplenin derken basariya ulasana kadar neden dalga gectiler .ülkenin iyiligini istiyorsan siyasi mazeme o bu demeyeceksin sineye cekeceksin bukadar basit ülkeni dusunuyorsan bu atılımları itibarsızlastırmayacaksın .Adamlar sen itibarini zedelemeye calisirsan reklam yaparak itibarını güclendirir .laf anlatmaya calistikları cahil olmasa böyle birseye basvurulmazdı bu kadar rencide olmazlardı bence cok net konustum .göğsündeki baskının sebebi siyasi mazeme olarak kullanması degil ki içindeki baskılanmış utanç bu ayıp değil tek cümle ya,yanılmışım basarılı olamazlar sanıyordum ama mutlu oldum bitti. bukadar diyeceksin sende rahatla bende dogru mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 22 Kasım 2024; 2:35:42 >
-
Kendi mesajlarımı bir de seninkini okudum. Üzerime alınacak birşey bulamadım. Benden bahsetmiyor. Bu yüzden cevabım bu mesajına değil aslında. Eğer benim bahsettiğim profil sana uymuyorsa sen de alınma.
Konuya gelirsek en baştan böyle konularda ideolojik tartışmalara gerek olmadığını anlatmaya çalıştım. Konuyu heykele getirenlere cahil, sırf baykar yaptı diye burun kıvıranlara, küçümseyenlere bağnaz dedim. Arkasındayım. Bu kadar kamplaşma iyi değil. Her konuda bir geçmişle hesaplaşmaya gidiliyor.
Şu an gelişigüzel sosyal medyada bir siha veya togg konusu bul, yorumlara bak istersen. Hemen biz bunu yaptık siz 100 senede ne yaptınız, anca heykel yaptınız diyenler göreceksin. Siz-biz diyenlerin bir hesaplaşma içinde olduğunu, bu hesaplaşmanın cumhuriyet ve Atatürk'le olduğu aşikar. Kimi açıktan yapıyor, kimi dolaylı, isim vermeden... dürüst olalım. Teğmenler konusuna gir, orada çok rahatsız olan arkadaşların geçen sene Suudi Arabistanda, süper kupada Atatürk posteri ve tişörtünü, hatta küçük çocuğun üzerindeki Atatürk tişörtüne bile izin verilmediğinde nasıl keyiflendigini göreceksin. Aynı kişiler. Bunun tesadüf olmadığını biliyoruz. Hala tiyatroya devam.
-
Hacım uçuyor uçmasına da neden hala gidip ABD'den uçak istiyorlar? Madem uçabilen jetler var onları kullansınlar. TOGG hele hiç girmiyorum. IHA SIHA diyorsan o başarılı ama ukri motor falan kullanıyorlar..
-
"belediyen gitmiş milyonlarını cebe atmis konser ayağına" dan sonra okumadım.
Çünkü yazdıklarımı okumadığını anladım. Ya da okudun ve anlamdın ki bu daha vahim. Neyse hayatta başarılar.
-
10.000 saatlik kalibrasyon ve test faaliyetlerinin sonunda seri üretim aşamasına gelen TEI-PD170 motoru, ilk uçuşunu ANKA platformu ile 27 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirmiş olup AKSUNGUR ve BAYRAKTAR TB3 platformları ile uçuşlarına devam etmektedir.
Kaynak:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X