Evet Arkadaşlar Gecen Gün Bu Hdd Sogutucuyu Yapmıstım Kullanım Manualdi Yani Sürekli Buz Eklemeniz Gerekiyordu Eriyen Buz Sularını Dökmeniz Gerekiyordu
Arkadaslar Tehlikeli Dediler Belkide Doğru Dediler.
Bende Yeni Bir Projeye Geciyorum Motorlu Devirdaymlı Su Sogutmalı Sistem Ayrıca Bu Sadece Harddiske Uygulanmayacak Cpu ya Harddiske Ve Power Supply'e Kadar Dağıtmayı Düşünüyorum Tüm Gerekli Yerlere Kadar Dağılacak
Ve Bu Parçaları Kullancam
Bide Arkadaşlar Bildiginiz Gibi Arabalar İçin Mini Buzdolabı Var Onlarda Cok İyi Bi devre Var işlemci Sogutucusu Gibi Bitane Parca Var Ondanda Yapabilirim Bunun Boyutu En Fazla Bir Harddisk Boyutu Kadar Ve 12 v İle Calısıyor Sizin Önerebileceginiz 2.el Parcacı Varmı Burada Bulamam Mini Buzdolabuı Lütfen Yoruma Destek Veriniz Gelecek Sogutma Sistemleri Bunlar Türkiyeden Cıkarsa İiy Olacak Diye Düşünüyorum
İyi proje. Sonuçları bekliyoruz.
3 gün içersinde hazır elimde devir daym pompası var ancak su sogutucusu gecmedi elime maddiyat sıkıntısıda var bide okul basladı ana baba dırdırı pfff
baba sen nerelisin?
quote:
Orijinalden alıntı: ramazantc
baba sen nerelisin?
Kan çekti değilmi kardeş... Kayserili Kayserili ..dermi acep... hemşo olasınız...
hdd boyutunda peltier var diyo arkadaş merak etdim dur bakalım peltieri nasıl sogutacak