Şimdi Ara

Dünyanın 3. Büyük Şelalesi Erzurum Tortum Şelalesi Anlatımlı Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anlatımlı video linkim. Türkiye'nin cennet köşeleri için kanalıma abone olunuz.

https://youtu.be/XrvlEyqsdI0

Anlatımlı videom ile bu Dünyanın en büyük 3. Şelalesi olan Tortum Şelalesi Erzurum doğası ve güzelliklerini görelim.
    Tortum Şelalesi Erzurum her mevsim farklı güzellikleri görebileceğimiz eşsiz bir yer.
    Tortum şelalesi Erzurum nasıl bir yer?
    Şimdi halk arasında oldukça meşhur bir laf var. “Dehşetül Vahşet” diye! Hayranlığın ve şaşkınlığın ifadesi olarak kullanılıyor genelde. Sinop İnaltı Mağarası’ndan sonra burası içinde aynı sözleri kullanmak istiyorum. Çünkü Dünyanın 3. Büyük şelalesi Tortum Şelalesi’ndeyiz. Amatörce de olsa çekmeye çalıştığım videolu anlatımımla gezelim doğa fenomenini.

Tortum Şelalesi Erzurum Nasıl oluşmuş;
    Tortum Şelalesi, Oluşumu ise şu şekilde. Erzurum Tortum Gölü’nün Tev Vadisi’ndeki oluşan heyelan ile 48 metrelik bir kayadan dökülmesiyle oluşmuş. Ziyaretçiler için şelalenin önünde yer alan izleme balkonu, ile şelalenin tam önünden izleme imkanı sunulmuş.

• dünyanın en büyük üçüncü şelalesinin türkiyede işi ne üstadım?
    https://www.touropia.com/greatest-waterfalls-in-the-world/
  • 35nitro35 3 kullanıcısına yanıt
    Şelaler yükseklik, debisi, genişlik gibi birçok konuda sınıflandırılıyor. Tortum ise Genişliğine nazaran enyüksekten akan 3, şelaledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turluyorum.net

Şelaler yükseklik, debisi, genişlik gibi birçok konuda sınıflandırılıyor. Tortum ise Genişliğine nazaran enyüksekten akan 3, şelaledir.
    bu söylediğiniz çok zayıf bir cevap. clickbait için böyle yanıltıcı, eksik bilgi vermeyin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35nitro35

bu söylediğiniz çok zayıf bir cevap. clickbait için böyle yanıltıcı, eksik bilgi vermeyin lütfen.

Alıntıları Göster
    Yanıltıcı e eksik bilgi verdiğimi düşünmüyorum. Teknik bilgi ve verileri kurumsal sitelerden doğrulatırım. Ama ben sizin için tekrardan araştırdım. Erzurum Valiliğinin Kendi sitesinde ki bilginin linkini veriyorum. Eğer yine de bilginin yanlış olduğuna inanıyorsanız. Erzurum valiliğine bildirebilirsiniz.
    www.erzurum.gov.tr
    :: ERZURUM VALİLİĞİ ::
    http://www.erzurum.gov.tr/tortum-selalesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turluyorum.net -- 27 Mayıs 2019; 14:50:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turluyorum.net

Yanıltıcı e eksik bilgi verdiğimi düşünmüyorum. Teknik bilgi ve verileri kurumsal sitelerden doğrulatırım. Ama ben sizin için tekrardan araştırdım. Erzurum Valiliğinin Kendi sitesinde ki bilginin linkini veriyorum. Eğer yine de bilginin yanlış olduğuna inanıyorsanız. Erzurum valiliğine bildirebilirsiniz.
    http://www.erzurum.gov.tr/tortum-selalesi

Alıntıları Göster
    üstadım valiliğin ne dediği çok umurumda değil, sizin dediğiniz benim için daha kabul edilebilir bilgidir. valilik makamlarını işgal eden kişilerin cehaletten kırıldığına şahidim, onlar yalan söylemekten çekinmezler.

sizin bilginizde doğru mudur? öyledir ya da değildir bilemiyorum. attığınız başlık hatalı, yanlış yönlendiren eksik bilgiye sahip. demek istediğim oydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35nitro35

üstadım valiliğin ne dediği çok umurumda değil, sizin dediğiniz benim için daha kabul edilebilir bilgidir. valilik makamlarını işgal eden kişilerin cehaletten kırıldığına şahidim, onlar yalan söylemekten çekinmezler.

sizin bilginizde doğru mudur? öyledir ya da değildir bilemiyorum. attığınız başlık hatalı, yanlış yönlendiren eksik bilgiye sahip. demek istediğim oydu.

Alıntıları Göster
    Takdir edeceğiniz gibi bir gezgin olarak gezdiğim yerlerin teknik bilgilerini yasalarla korunmuş resmi makamlardan almayı tercih ediyorum. Ben verdiğim bilgiye resmi bir kaynak gösterdiğim sürece bilgiyi doğru kabul ederim. yoksa ölçüm yapma şansım yok.

Verdiğim bilgnin hatalı ve yanlış olduğu algısı yaratmak çok ta hoş değil!! İsteyen inanır, istemeyen inanmaz benim buna diyecek bir şeyim olmaz. Amerikan verileri yerine Türk verilerine güvenmeyi tercih ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.