Şimdi Ara

Dunyanin en Buyuk................... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
3.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: maxsephiroth

kray68,

bır ses yok hala ?
    ne zaman nasıl bır ortamda goruselım eger gorusmek ıstenıyorsa sızın taraftanda ?

Krayhan pc ye ve internete fazla zaman harcayan biris değil şuan muhtemelen işten yeni geliyordur fırsat bulduğunda msj atacaktır. haybeye konuşmayan birisidir meraklanma.
  • osiris mangos .net ortamında geliştiriliyor ve linux'a emule ediliyor (mono ile sanırsam) ve cb'nin de dediği gibi sunucumuz windows tabanlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YuTo

osiris mangos .net ortamında geliştiriliyor ve linux'a emule ediliyor (mono ile sanırsam) ve cb'nin de dediği gibi sunucumuz windows tabanlı.

dot net ? eminmisin ?
    evet dk kendini çok yanlış tanıttı.yoksa türk için hiçbirşey imkansız değil.FBI'ın kırmızı bültenle aradığı dünyanın en iyi ikinci hackeri türk.
    süslü laflar yerine bence biraz daha lokal tanıtmalıydı kendini.ona kimsenin inanmadığı yok.artı nesne tabanlı yazılımlar için c++ yutan adam işi çok rahat kavrar ki yazılım uzmanı(DK) adam için bu iş çocuk oyuncağıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 13 Eylül 2008; 1:32:34 >
  • @Gospodar
    tarih hocan kim kocum senin??
  • Vaybe.Yürekten gelince bakın neler oluyor.Hazırcılığa son.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tevez

@Gospodar
    tarih hocan kim kocum senin??

bilmiyosun bari sor , birde sonunda '''' koymuş ...
  • mix in en yogun oldugu dönemler test aşamalarıydı ve rate yüksek olduğu için herkes full item ve lvl li idi. 4-5 grup boss keserdik ve 5 6 farklı raid olurdu.
    80-100 ping ücretsiz bir server için ideal oldugunda ben bu aralıktaki online sayısını örnek verdim yoksa 200+ online ilede oyun oynadık
    4mb hat la 10vs10 warsong da 200 ping i hiç görmedim.tabi özel durumlar hariç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya58 -- 13 Eylül 2008; 23:30:00 >
  • Mix'in test aşamasında oldugu zamanlar bende oynuyordum bu serverda.. 100 civarı online ve bol bol DC oluyordu.. Genelden zıvanadan cıkıp söven insanlar hatırlıyorum hatırladıgım kadarıyla instance filanda yapılmıyordu.. bol bol PVP vardı.. Searing gourgeta allylarla hordelar kapışıyorduk..
  • 2 yıldan daha eskı bır zamandan soz edıyorsunuz, daha guncel bılgılere sahıp olmamanız yanlıs bılgıler ortaya atmanıza sebep olmus.
  • kray 68 yazın çok olduğu için alıntı yapmıcam ama söyliyeceklerim senin yazdıklarınla ilgili
    türkler zannettiğin kadar da ilgisiz değil bir çok devlet ve özel kuruluş açık kaynak kodlu yazılım yükleyelim telif ödemeyelim vs düşünerek işe başlıyor ve sonuç aynı alışamadık windows a dönüyoruz açık kaynak kodlu yazılımlar aslında oldukça biliniyo open office vs programların çoğu linux e uymuyo ayrıca linux işletim sistemini kimse kullanamıyo microsoft ortadan kalkarsa şöyle iyi olur böyle iyi olur demişsin abi adamlar windows u bulmuş ki 3.1 den beri kullanırım ve windows un yıllarca rakibi olmadı hala da yok bu kadar önemli bir şeyi bulan adam tabiki para kazanmak hakkı wow da paralı olacak elbet ki daha iyi şeyler yapılabilsin ayrıca wow pahalı değil bence orjinal oyun fiyatlar hep yüksektir ki wow bu parayı hak ediyor ayrıca bilgin olsun oyun firmaları o kadar çok para kazanmaz örnek red alerti yapan westwood batmazdı.İnsanlar çalışır ve karşılığı ödenir windows ortadan kalksın blizzard da kalksın open source sana wow mu yapıcak sanıyosun açık kaynak avrupadan çine kadar her yerde denendi ve deneniyo ama sürekli problem çıkarıyo kısace bir şey iyiyse mutlaka karşılığı ödenmeli

• open office in açık kaynak olduğu biliyorum demek istediğim open office gibi programları var linux un fakat üretilmiş olan bir çok program linux e uymuyo
  • MAX ben test aşamasındaki günlerden bahsediyorum kuzum.. son test bitti dediginiz güne kadar ordaydım bu yüzden test serveriniz hakkında yazdıgım bilgiler gayet günceldir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: naughtymmn

quote:

Orjinalden alıntı: Gospodar

quote:

Orjinalden alıntı: Kray_68

Merhaba arkadaslar,

Bir zamanlar Hiristiyan papazlar halki cahil tutmak isterdi, cunki kiliseler ve papazlarda butun bilgi oldukca guclu kalacaklardi. Isyanlar cikti, kilise kapilari kirildi ve artik okuma yazmak halka acik oldu, hersey �open source� oldu ^^ Belki bir gun gelecek Windows gibi monopoly haline gelmis sirketler yok olacak ve butun hersey acik kaynak olacak. Bu zaman geldiginde gercekten hersey hizlanacak ve insanlar tas devrinden cikmis gibi olacak. Fakat biz Turkler bu devirden cikmayi istiyormuyuz? Yoksa kapali gizli magaramizda bildigimizi (acaba dogru bilgimi?) avucumuzun icinde sikarak kendimizi kandirarak sonumuzumu bekliyecegiz? Bu konuyu bilerek bu bolume actim cunki birkac ornek vermek istiyorum.

Saygilar sevgiler, Krayhan.

hristiyan papazlar halkı cahil mi tutmak isterdi iyi misin ?

Evet cahil tutmak istedi. İncil'i değiştirip kendi istediklerini yaptırdılar. O yüzden kiliseye bağış yapılır, O yüzden din adamlarının buyrukları tanrının sözlerini yansıtır(kiliseye göre), o yüzden din adamlarının ''günahları affedebilme'' yetkisi vardır. Hristiyanların istavroz çıkarma hareketlerini bilirsiniz. Önce ellerini alınlarına götürürler sonra sağ omuz, sol omuz. Alınları baba, sağ omuz oğul, sol omuz kutsal ruh'u simgeler. Görünüşde Hz. İsanın çarmıha gerilmesi gibi yorumlanır. İnanç olarak da bu şekilde yönlendirilmiştir. Ama esas soru şu; baba(tanrı) oğul(Hz. İsa) peki kutsal ruh nedir? Burada kilisenin dini kullanarak insaları sömürmesi, cahil bırakması ve dine kendisini yerleştirerek toplumu, hatta dünyayı etkileyecek kararlarını uygulatmada etkin görülür.(en büyük örnek haçlı seferleridir. Haçlı seferlerinde kilisenin kışkırtması, tanrının emrini ileri sürmesi ve tanrnın zafer vaat ettiğini beyan etmeleri toplumu ateşlemiş ve savaşa, ötesinde ise müslüman-hristiyan düşmanlığının dönem içerisinde doruklara ulaşmasına sebep olmuştur)

'' Tanrı; Baba, Oğul ve Kutsal Ruh'tan oluşan üç kişilikli tek cevherdir. Üçü de ayni öze sahip, ancak değişik konumdadır. Baba, tüm evreni herşeyi yaratan ve yönetendir. Oğul ayni Baba'nın özünden, cevherindendir. Tanrı'nın Oğlu ve Sözü'dür. Tanrı olması yanında beden almış insandır. Kutsal Ruh da ayni Oğul gibi Tanrı'nın cevherinden olup insanları günah ve yargı konusunda uyarır, eğitir ve güçlendirir. Baba, Oğul ve Kutsal Ruh üçlü bir Tanrı'lar heyeti değil, üç ayrı kişiliği olan tek Tanrı'dır. Baba'da Tanrı, Oğul'da Tanrı, Kutsal Ruh'ta Tanrı'dır''

Ben sözü geçen dine mensup birisi olmadığım için tarih bilgim ve ufak araştırmam neticesinde yazdım yukarıdaki yazıyı. Yanlış aktarım yapmak istemem. Konu ile ilgili daha bilgili birisininin varsa yanlışlarımı düzeltmesini çok isterim..

Başlıkla ilgili olarak da evet, ben wow'a ilk olarak free serverda başlamıştım. En büyük sorunları tam çalışmayan talentler, oyuncu sayısı azlığı, boss ve moblardaki spell eksikliği,oyunda her daim game master olmaması ve tabiki de res. Bu sorunların bazılarına birleşmeler çözüm olabilir. Oyuncu sayısı artar, gm sayısı artar, gm sayısı arttığı için çalışmayan spell ve talentler ile ilgili daha fazla çaba gösterilebilir.. Olumlu bir gelişme olur. İlk adımı atan Kray_68 a teşekkür etmek gerek. Her ne kadar orjinal server'da oynasam da Türkler arasında bu şekilde olumlu gelişmeler görmek bizleri mutlu eder...

İncil'i değiştirip kendi istediklerini yaptırdılar: İncil deiştirilmedi asıl dili grekçe ve ibranice olan Kutsal Kitap (Tevrat zebur İncil) Luther tarafından ilk olarak almancaya çevrildi, Papazlar Kendi istediklerini İncilin sadece 'Kutsallar' tarafından okunması gerektiğini söyleyerek yaptılar yani, İncilin okunması yasakı...

O yüzden kiliseye bağış yapılır: İncile gore her imanlı zaten kazancının %10 unu Tanrıya Minnettarlık sembolu olarak Kiliseye bağışlamalıdır. Sanırım sen para Karşılığı gunahları affetme ve Cennette Arazi satın alma gibi şeyleri demek istedin; bunlar hala yapılıyor.. lol

Hristiyanlık: Hristiyanlığın butun bu kötü geçmişi sadece Tarih deil hala dewam edior; para karşılığı cennetten arza satan ve günah bağışlayan papazlar war hala.. Hristian derken tum Hristianları Kastetmediinizi Bilsemde bunu eklemek istedim:

Luther den beri var olan Protestanlara Bişey dedirtmem, İncil deiştirilmemiştir ve hala gunumuzde asıl anlatılanı hayatlarında uygulayan Hristianlar wardır. Günah çıkarmaya, Çocukların Vaftiz edilmesine, Kutsal Suya, Papazların Tanrı tarafından verilmiş bir yetkilerinin olduuna inanmaz Tek 1 Tanrıya inanırlar ve istavroz yapmazlar...

NOT: aslında boshwer msj atmiim diodumda sonlara doğru yanlış warsa duzeltilsin demişsin, bende yazdım o zmn

• ıyı de test asamasını bıtırelı bız 2 yıl oluyor dıyorum bende sana, 2 yıl evvelkı bılgılerının gecerlı ve guncel olmadıgını dıle getırmek ıstemıstım, sonucta yenı fıkır sahıbı olmak ısteyenler bu sunuu 2 sene once nasılmıs sorusu yerıne bu sunucu su anda nasıl sorusunu soracaklardır.
  • 4 senedir takip ederim mixi. tek sorunu oyuncu sayısıdır ötesine laf söyleyenler resmen kıskanclardır. bunu düsünür bunu dile getiririm ki ben Sephin davranıslarını sewmeyen ( dolaylı yönden söyledim :D yani Sephi sewmeyen birisi olarak ) bunu söylüyorum...
  • anien,
    bosuna cabalama hiç oradan bırlesme sonrası sunucuya hala almayacagız senı dısarıda kalacaksın :)
  • haha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnieN -- 17 Eylül 2008; 15:25:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Orjinalden alıntı: YuTo

osiris mangos .net ortamında geliştiriliyor ve linux'a emule ediliyor (mono ile sanırsam) ve cb'nin de dediği gibi sunucumuz windows tabanlı.

dot net ? eminmisin ?
    evet dk kendini çok yanlış tanıttı.yoksa türk için hiçbirşey imkansız değil.FBI'ın kırmızı bültenle aradığı dünyanın en iyi ikinci hackeri türk.
    süslü laflar yerine bence biraz daha lokal tanıtmalıydı kendini.ona kimsenin inanmadığı yok.artı nesne tabanlı yazılımlar için c++ yutan adam işi çok rahat kavrar ki yazılım uzmanı(DK) adam için bu iş çocuk oyuncağıdır.

Sözlerine dikkat et.

• bir iki satır yazdınız yine birbirinize girmeye başladınız
    iletişimi bile beceremeyen insana paylaşmasını istemek pek de mümkün görünmüyor

ayrıca adam kilisenin halkı cahil tutma nedenleri diye bi konu açmamış ki
    niye buna takıldınız?
  • daha önce de aynı konu vardı neden bir daha gündeme getiriyosunuz ki? birde dünyanın en iyi 2. hackerının türk olması başarı mı? bence utançır.başarı ne mi dersiniz başarı blizzard dır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.