Şimdi Ara

DUNYANIN EN BUYUK OTOMOBIL SIRKETLERI 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forbesin her yil yayinladigi global2000 listesinde otomotiv sektorunde yine Toyota ipi gogusledi. Ikinci Mercedes in sirketi daimler, ucuncu VW grup oldu. Son gunlerin populer firmasi Tesla genel siralamada ancak 933. olabildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 25 Mayıs 2017; 19:40:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye de çok toyota yok ama amerika da çok satıyor sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük derken neleri büyükmüş

• Tanrıya şükür Vw yine ilk 3'te.

.

• Teslanın zaten MARKA gücü mevcut yani popülarite diyebiliriz

Yoksa daimler,BMW,VW,Toyota gibi grupların üretim hacmi,geliri,fabrikaları vs aşık atamaz daha kaç yıllık marka yani..

VW gerilemiş sanki biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlız toyotayla diğerleri arasında uçurum değer farkı var nedeni ne acaba toyota bu kadar da büyük değil bence en yakın rakibini 2 den fazlaya katlamış

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

Yanlız toyotayla diğerleri arasında uçurum değer farkı var nedeni ne acaba toyota bu kadar da büyük değil bence en yakın rakibini 2 den fazlaya katlamış

Toyota çok büyük. Zibilyon tane modeli var. İnternetten bakabilirsin. Bizim gibi geri kalmış ülkelere ise az sayıda model gönderiyorlar ekonomik ve sosyal nedenlerden dolayı. Marka değerini de global bazda bu şekilde sağlıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bir çok modeli olduğunu biliyorum da hocam ben toyotanın birinci olmasına şaşırmadım aradaki farka şaşırdım daha doğrusu vag grubuyla arasındaki farka neticede onlarında çok fazla aracı var ve satım adetleri toyotayla hemen hemen aynı nedir bu uçurum fark bir emisyon skandalının bu kadar değer kaybettirceğini sanmıyorum

• Porsche 1 milyon ciro elde edip 1.5 milyar nasil kar etmis ?

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Vw de hissesi var galiba ordan gelen parayla olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 25 Mayıs 2017; 23:10:39 >
  • Dünyanın en büyük Premium üreticisi pemeve
  • Toyota; dünyanın en çok satan,
    müşteri memnuniyeti en yüksek ve otomobillerin marka değeri sıralamasında 1. markasıdır.

Bu yıllardır böyle....
  • blacklotus01 B kullanıcısına yanıt
    Karıştıkları bir skandal yok, yıllardır hibrit araç üretiyorlar ve yakıt hücreli araç teknolojisine yatırım yapıyorlar, tüketici memnuniyeti son derece üst seviyede, çok uzak mesafelerde üretim yapmasına rağmen kalite standartlarını koruyabiliyorlar, ana odakları dayanıklılık olduğu için servis maliyetleri yüksek pazarlarda tercih sebebi oluyorlar. Ekonomik araç satın almak isteyen tüketici için bir sürü modeli var, lüks isteyen için zaten Lexus markası kendi elinde. Geçen sene ABD'de bizim ülkedeki toplam otomobil satış miktarı kadar Camry satmış. Vag grubunun elinde çok araç var ancak bayrağı ciddi olarak taşıyabilecek iki markası var, Audi ve Volkswagen.
  • Porsche VW'ye, Kia neden Hyundai'ya bağlı değil? Son olarak Fiat Chrysler'ında İtalya veya ABD olmasını beklerdim.

• https://www.toyota.com/

adamlarda ki ürün gamına bak görmediğimiz duymadığımız bir sürü modeli var
  • tabi bunlarıda göz ardı etmemek lazım

https://www.youtube.com/watch?v=sq_iP5lQsAU

DUNYANIN EN BUYUK OTOMOBIL SIRKETLERI 2017DUNYANIN EN BUYUK OTOMOBIL SIRKETLERI 2017DUNYANIN EN BUYUK OTOMOBIL SIRKETLERI 2017DUNYANIN EN BUYUK OTOMOBIL SIRKETLERI 2017

• muratalagoz kullanıcısına yanıt
    Biz teröristlere destek veriyorlar diye Almanlara suç atıp duruyoruz ama... Görüntüler ortada...

• SelamiŞahin kullanıcısına yanıt
    Ne alaka terörizme destekle. Arap ülkelerinde en çok tercih edilen araçlar bunlar. İşid alıyorsa adam napsın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.