Fotoğraflar yayınlandı uydu fotoğrafi şeklinde. Ciddi bir hasar yok,kuyrukta hasar gözüküyor ama haricinde hangar zaten küçük yerden hasar almış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dünyanın en büyük uçağı Antonov AN-225 Rus ordusu tarafından bombalandı (2. sayfa)
-
-
Bir zamanlar Atlantik' i sesten hızlı geçmek mümkündü:
-
Abi neden imha ediyorsunuz ? Hurda olarak satın. Turistik bir mekanda kocaman, müthiş bir konsept restaurant olurdu.
-
Sovyetlerden kalan tek hatıra bu koca kuştu.
Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum.
Kerem Gök zaten youtube kanalında söylenmesi gerekenleri söylemiş.
Antonov'a hissiyat duyan herkes izlesin !
-
Havacılık sektöründeki bir şaheseri yok etmeleri cidden üzücü oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordofdragon -- 3 Mart 2022; 16:48:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uçak yeniden yapılır o sıkıntı değil, zaten AN124'ün gövdesi üzerinde tasarlanmış bir model. Fakat o uçağın tarihsel bir önemi ve değeri vardı. Eski SSCB'den kalan bir dünya mirasıydı.
-
Vay be bir efsane daha yok oluyor..
-
Yanlis degilsem Ukrayna'ya inis esnasinda kucuk bir hasar almis ondan dolayi bakim ve onarim islemleri icin hangarda bekliyormus, boyle biseyin tam da savasin cikicagi zamana denk gelmesi uzucu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Savaş suçudur. Sorumluların yargılanması gerekir.
-
Rüyalarımız (Myra) yandı .Havacılık tutkunları beni anlar.
-
o kadar haber yapmışsın uçağın burnt olmuş fotosunu koymamışsın bu nasıl habercilik?
ben bu internete neden para ödüyorum
-
Türünün tek örneği olan bir uçağın açık alanda tutulması abes.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazık olmuş. Şuan tekrardan aynısı yapılsa bile tonla kaynak israfı demek. Savaş yanlısı tüm ülkeler aynı zamanda doğa katildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu artık iflah olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Türkiye'ye gelseymiş savaş geçene kadar bari. Akıl edememişler mi?
-
Havacılık tarihi için çok üzücü bir durum. Böyle bir şaheseri yok etmek cidden üzücü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X