Şimdi Ara

DÜNYANIN EN BÜYÜK YALANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs boştur diyenlerdir.Ygsde 5kya giren adam ipini sallasa 15kda kalır bakın 0 çalışsa diyorum.İnanmayın millete ona da çalışın.Hem moral olur

• Üniversitede kızlar teklif ediyomuş
  • kesinlikle katılıyorum
  • BEYLER DOGRUYU SOYLEYIN CBU 8K GERILER MI
  • Geçen sene ygs 2k mf3-4 18k 22k

Mat ve fizik kötüydü sadece

Lys çalışmayan kaybeder
  • turhan19 kullanıcısına yanıt
    Egeye gidiyom orda öyleymiş :)
  • shadesofcool kullanıcısına yanıt
    Ben sana gerilemez demiyorum,çalışma hiç demiyorum.Yanlış anlama o kadar düşmek eşekliktir.Sadece ygsnin önemini vurguladım
  • okadar17 O kullanıcısına yanıt
    Ben bu düşüşte de çalıştım, sıkıntı şu ki ygs 1 ayda da biter zaten elma armut hesabı, ama lys denen illeti öğrenmek haftalar tam oturması aylar sürüyor en mantıklısı her daim lys odaklı çalışmak. Ygs önemsiz mi değil tabii ki de
  • Ygsde feni kaydirdim 40k geldi hayvan gibi Calistim 16k oldum(obp 19 atti) arkadasim ygssi 5k cok calismadi 11k ya dü?tü ama Bir diger arkadasim 2k Dan 16500 e dü?tü
  • shadesofcool kullanıcısına yanıt
    Haklısın şimdi anladım
  • arkadasimin

ygs-->6k
    mf3-->25k

iplemedi

SONUÇ:mezun
  • Önemsiz demiyom lysye sadece onu dinleyip ygs bırakmayın.Düşmek kolay lysde ancak yükselmek zor inan bana 84 fen netiyle 22den 8kya çekti anca arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: okadar17

Önemsiz demiyom lysye sadece onu dinleyip ygs bırakmayın.Düşmek kolay lysde ancak yükselmek zor inan bana 84 fen netiyle 22den 8kya çekti anca arkadaşım

biliyorum knk ben 71 matla 15.5kdan 4.9kya çekebildim
  • okadar17 O kullanıcısına yanıt
    Fen AŞIRI kolaydi forumda bunu kimse kabullenmedi herkes 29 30 Kimya yapti gene iyi cekmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorzenan -- 8 Ağustos 2017; 0:8:55 >
  • Ygsden sonra birakanlarin sayisina bakin ve yalan oldugunu anlayin.
  • Kamonn ygs iyiyapmak her anlamda iyidir.Moral olur iyi olur zor düşer kolay kalırsın
  • ygs bu sistemde hiçbişeydir. lys saldırın
  • Ben de kısmen katılıyorum arkadaşın dediğine.Ygsde ilk 1-2k yapan adamın lys için de en azından biraz temeli vardır,çok fazla kasmadan ve önemli konulara tamamen yabancı olmadan rahatlıkla 10-15k bandında kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adultraition -- 8 Ağustos 2017; 0:55:46 >
  • Krdş dolu nu versne takıp geri vercm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okadar17

Ben sana gerilemez demiyorum,çalışma hiç demiyorum.Yanlış anlama o kadar düşmek eşekliktir.Sadece ygsnin önemini vurguladım

Adamda ygs nin hiçbişeye yaramadığını gösteriyo işte görmüyor musun yazdığını ? 2k bile kurtaramamış azıcık kötü yaptı diye ne hale getirmiş lys
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.