|
Dünyanın en çok satan telefonu Samsung Galaxy A12 oldu: iPhone 12'yi solladı

-
-
Biri de yazmamış ki 12 serisi pamdemiden dolayı hem piyasaya geç çıktı hem de apple’ın az satan modeli oldu diye… :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
A12 160 dolar… iphone 12 851 dolar..
Samsung ve Xiaomi icin buyuk, Apple icin kucuk bir adim.
Bu iki markanin amiralleri ilk 100'e girmis midir ben onu merak ettim simdi.
-
12 sıkıntılıydı pandemi sürecinde bunu unutmuşlar
Ne zaman rekor denilse aklıma Nokia 1100 gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabloya bakınca asıl başarıyı Apple göstermiş bence.
-
En çok satan 10 akıllı telefonun 7'si iPhone
Bunun haber değeri daha yüksek sanki
-
Sanırım ben özürlüyüm baya ya
Bu kadar insan 1 sene içinde iphone alıyor
Ben bu saçma sapan yazılımlı telefonu ne zaman elime alsam küfredip atıyorum kenara
En uzun 1 hafta falan katlanabildim sanırım o da mecburiyettendi "bıhtıh yaa bıhtıh" çeke çeke bittiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 20 Mart 2022; 22:57:50 >
-
5 tane a12 bir tane 12 parası yapıyor. Gelir açısından bakarsan apple tokatlamış zamzungu
-
bir is icin gerekti ikinci hat ondan A12 almistim, en ucuzun bir ustu telefon diye.
fena degil valla, iphone 12den fazla satmasina sasirdim, ama hos olmus fena degil telefon. fiyatina gore hizi vs iyi, ekran biraz kotu ama yapacak bisey yok ucuz telefon zaten.
-
En çok üretilen dense daha doğru olur. Satılıp satılmadığı belli değil .
-
Çoluk çocuk yada genç tayfa telefonla uğraşmayı, yazılım apk kurmayı falan seviyor. Ben de gençliğimde bu işlerle çok uğraşmıştım. Ama iş güç sahibi olunca telefona ayıracağın bir zaman olmuyor, aleti her zaman elinin altında çalışmaya hazır bir şekilde tutman gerekiyor. iPhone’lar bu açıdan çok kullanışlı. Telefonu kutusundan çıkar direk kullan, ayarla falan uğraşmana, tema falan seçmene gerek yok. Bozulma, şişip tutukluk yapma derdi yok. Daha ne olsun. Tamamen ne beklentiniz olduğuyla alakalı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 21 Mart 2022; 9:26:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk 10'da 7 farklı Apple modeli var.
Kimse kusura bakmasın (her hangi bir markanın fan'ı değilim) Apple tokat üstüne tokat atmış tüm üreticilere
-
Bu verilerin doğruluğunu sorgulamak lazım. Dünyanın diyoruz. Özellikle pro serisi telefonların bu kadar çok satılması beni şaşırrtı.
-
Apple A12 gibi telefonu bin dolara satsa gene en çok satanlara girer. Başka üretici ucuza verse her türlü beğenilmez. Nedir bu Apple merakı
-
Gençken telefonla uğraşmayı severdim yaş kemale erdi bu saatten sonra iphone dışında telefon kullanamam adamlar herşeyi bizim yerimize düşünmüş tasarlamış bize sadece kullanması kalıyor He gençler android kullanabilir beyin jimnastiği yaparlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri 851 Dolarlık amiral gemisi sınıfı telefon diğeri 160 Dolarlık giriş sınıfı telefon. Elmayla armut kıyaslaması olmuş. Burada bıraktıkları kâr ve ciro daha önemli. Ayrıca diğer markalar orta seviye, giriş seviyesi ve amiral gemisi sınıflarında telefon üretebildikleri hâlde her telefonu amiral gemisi sınıfı olan Apple dünyada en çok satılan 10 akıllı telefon modeli arasına 7 farklı modelini ekleyebilmiş. Bu başarı değil de nedir? Diğer telefon üreticilerinin şapkalarını önlerine alıp bir durup neyi yanlış yapıyoruz, nerde hata yapıyoruz diye düşünmeleri lazım. Zira bu tek başına Apple'ın başarısı olamaz. Burada diğer telefon üreticilerinin başarısızlığı da söz konusu. Hadi diğerleri Çinli markalar, işte ABD ve Batı medyası kötülüyor, ambargo şu bu dersin de Samsung ne yapıyor mesela? Müşterisini memnun etmek için, müşteri çekmek için bir şeyler yapıyor mu? Yoksa sadece telefonlarını yavaşlatmaya, anlamsız yüksek fiyatlarla telefonlarını satmaya mı çalışıyor?
Aylar sonra imlâ editi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Mayıs 2022; 13:18:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İphone fiyatına eşit telefonu da var samsungun s22 ultra mesela. Ama önemli olan yeni nesil ucuz telefon çıkartması. İnsanlar iphone tapmasa bütçesine uygun yeni nesil telefonlar kullanabilir ama inatla iphone kullanacam diye 5 yıl öncesinin telefonlarını kullanmaya devam ediyorlar.
Tabloya bakınca asıl başarıyı Apple göstermiş bence.
|
A12 160 dolar… iphone 12 851 dolar..
|
Ne zaman rekor denilse aklıma Nokia 1100 gelir
|
İlk 10'da 7 farklı Apple modeli var. Kimse kusura bakmasın (her hangi bir markanın fan'ı değilim) Apple tokat üstüne tokat atmış tüm üreticilere |
En çok satan 10 akıllı telefonun 7'si iPhone Bunun haber değeri daha yüksek sanki |
5 tane a12 bir tane 12 parası yapıyor. Gelir açısından bakarsan apple tokatlamış zamzungu |
Çoluk çocuk yada genç tayfa telefonla uğraşmayı, yazılım apk kurmayı falan seviyor. Ben de gençliğimde bu işlerle çok uğraşmıştım. Ama iş güç sahibi olunca telefona ayıracağın bir zaman olmuyor, aleti her zaman elinin altında çalışmaya hazır bir şekilde tutman gerekiyor. iPhone’lar bu açıdan çok kullanışlı. Telefonu kutusundan çıkar direk kullan, ayarla falan uğraşmana, tema falan seçmene gerek yok. Bozulma, şişip tutukluk yapma derdi yok. Daha ne olsun. Tamamen ne beklentiniz olduğuyla alakalı . |
İphone fiyatına eşit telefonu da var samsungun s22 ultra mesela. Ama önemli olan yeni nesil ucuz telefon çıkartması. İnsanlar iphone tapmasa bütçesine uygun yeni nesil telefonlar kullanabilir ama inatla iphone kullanacam diye 5 yıl öncesinin telefonlarını kullanmaya devam ediyorlar. |
Samsung diyorki sattığım A12 telefon fakirliğin daha çok yaygınlaşmasıdır
|
Benzer içerikler
- slayt yapma programı
- iphone zil sesi yapma
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- spotify hifi
- instagram telefon numarası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X