Şimdi Ara

Dunyanin en hafif ultrabook'u Sony Vaio Pro (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
5
Favori
33.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, nereyi kast ettiğinizi anlamadım. Sitesinden modeli bulup güncelleme alabiliyorum ama neden bu kadar paraya satılan bir ürünün yazılımları çalışmıyor? 1.000 Tl ye Asus Transformer t100 aldım, bios una kadar kendi güncelliyor.
  • gaksu G kullanıcısına yanıt
    Update programini yaparken turkiyeyi unutmuslar ya da atlamislar bence. Ben de sonynin sitesinden guncelliyorum dedigin gibi. Cok da onemli bir eksiklik degil bence otomatik guncelleme olmamasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 almaya karar vermiştim ama wireless problemi beni caydırdı gibi

• Bende bunun 13 inch' lik modeli var. İlk aldığımda wi-fi bağlantısı problemli idi güncelledim düzelmişti. Şimdi 8.1 kurdum, habire kopup duruyor. Bu sorunu yaşayan, düzelten var mı?
  • waywedie W kullanıcısına yanıt
    Guncellemeleri indir son 2-3 sayfada nasil indirilecegi yaziyor.

• Vaio care' den bütün güncelleştirmeleri yaptım, başka bir güncelleştirme gözükmüyor. Keşke 8.1' e geçmeseydim.
  • senelerdir vaio kullanıcısı olarak bu sene aldığım vaio pro 13'' i7 olan modelinden çok şikayetçiyim. wireless'ı bilgisayar uykudan uyandığında hep çalışmıyor. illa restart yapmam lazım. uzaktanda iyi çekmiyor evin uzak köşelerinden. bunu geçtim. yani hadi bu neyse de. cihazın içinden gelen cızırtı sesi çok iğrenç. zzrtzrztzzrttzrzrztt diye bir ses kulağımı tırmalıyor hep. çok pişmanım aldığıma. götürüp değişim talep edicem. ama tabi 3. dünya ülkesi olduğumuz için, burada nerdee değişim. tabi efendim haklısınız, müşteri her zaman haklıdır diye bir mantalite yokki burda
    Ben 8.1 e geceli kac ay oldu. Kopma falan yok.

• Dün akşam 3 metre mesafeden bile kopup kopup durdu. Siz modemde hangi şifreleme sistemini kullanıyorsunuz acaba? Birde öyle deneyeyim bakayım.
    Bilmiyorum. Belki senin modeminden kaynaklanıyordur sorun. Başka bir wifi de denedin mi?
  • Bu arada sony vaio pro 13 svp13213stb model numarası güncelleme sitesinden kalkmış. svp 13213st olmuş sanırım ve güncelleme ile assist tuşu çalışmıyor bende.
  • Bence Vaio artık eskisi kadar iyi ve sağlam değil. Sesi genelde çok kötü. sağlamlığı düşük. Bazı ürünlerinde ısınma problemi var üstelik.
    Herşeyi geçtim teknik servisleri çok kötü. Çok amatör bir ekipleri var. İnsanlarla nasıl iletişim kuracaklarını bilmiyorlar
  • seni hangi marka gönderdi? :D
  • Sony'nin bütün ürünlerinde qi-fi problemi var abi
  • exterminant kullanıcısına yanıt
    En son vaio notebooku mu asiri isinma bataryanin yarim saatte bitmesi nedeniyle servise verdim ve cok şükür ki kurtuldum ondan. Casper gibi calisan bir vaio yu ovmemi mi beklediniZ .? hp nin servisinde bile onarim 7 10 gun icinde sonuclaniyor. Ki hp cok da kaliteli bir marka değil.

• Wifi bağlanmama sorunundan ötürü iade şansı olur mu acaba? Sony forumlarını da araştırdım çözümünü bilende yok. İkide bir yavaşlıyor, kopuyor sinir ediyor insanı.
  • sayın snnkeskin ;
    ben de de fan sesi, ekran parlaklığının değişmesi ve wi-fi de kopma sorunları var.
    iade işlemini nasıl yaptınız?
    bu şikayetlerle servise gidersem para iadesi yaparlar mı?
  • Ben ürünü yılbaşında servise bıraktım 30 gün içinde onaramadıkları için iade aldılar. Şanslıydım biraz.
  • Arkadaşlar critical process died hatasi aldim. Pc sifre ekranina gecmiyor. Servise verecegim.

• fan problemi olan arkadaşlar problem hala devam ediyor mu ? Çeşitli güncelleştirmelerle problemi çözenler olmuş fakat hala kafamda soru işaretleri var. tavsiye eder misiniz ?

cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.