Şimdi Ara

Dunyanin en hafif ultrabook'u Sony Vaio Pro (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
5
Favori
33.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony vaio pro i7 olanını aldım. bir ay falan oldu. normalde cihazdan çok mutluydum, herşeyiyle mükemmel. fakat cihazın içinden derinliklerden bir şeyin çalışma sesi geliyor. sanki fatura kesen printer'lar vardır ya. fatura kesilirken bir ses çıkarırlar. o ses işte. cihazın içinden ta derinliklerinden biryerden geliyor. kısık sesli. fakat beni çok rahatsız ediyor. normalde tv açıkken, oda da başka bir ses falan varken çok farketmiyorum ama oda da hiç ses yokken, sadece lap top um açıkken duyuyorum. çok iğrenç bir ses. kısık ama beni rahatsız ediyor. bu nedir acaba?? bozuk lap top mu aldım acaba? fan sesi diil. kesinlikle diil. zzzrttzzrrttzzrrttt böyle kulağı tırmalayan bir ses
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

sony vaio pro i7 olanını aldım. bir ay falan oldu. normalde cihazdan çok mutluydum, herşeyiyle mükemmel. fakat cihazın içinden derinliklerden bir şeyin çalışma sesi geliyor. sanki fatura kesen printer'lar vardır ya. fatura kesilirken bir ses çıkarırlar. o ses işte. cihazın içinden ta derinliklerinden biryerden geliyor. kısık sesli. fakat beni çok rahatsız ediyor. normalde tv açıkken, oda da başka bir ses falan varken çok farketmiyorum ama oda da hiç ses yokken, sadece lap top um açıkken duyuyorum. çok iğrenç bir ses. kısık ama beni rahatsız ediyor. bu nedir acaba?? bozuk lap top mu aldım acaba? fan sesi diil. kesinlikle diil. zzzrttzzrrttzzrrttt böyle kulağı tırmalayan bir ses

Bende ayni cihazı kullaniyorum. Hic farketmedim hatta yazinizdan sonra sessiz bir yerde biraz kurcaladim yine duyamadim. Bi servise götürün bence çok rahatsız ediyorsa. Hafif bir fan sesi arada geliyor ama rahatsız edici değil ama dediğinizi farkedemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdhemes

quote:

sony vaio pro i7 olanını aldım. bir ay falan oldu. normalde cihazdan çok mutluydum, herşeyiyle mükemmel. fakat cihazın içinden derinliklerden bir şeyin çalışma sesi geliyor. sanki fatura kesen printer'lar vardır ya. fatura kesilirken bir ses çıkarırlar. o ses işte. cihazın içinden ta derinliklerinden biryerden geliyor. kısık sesli. fakat beni çok rahatsız ediyor. normalde tv açıkken, oda da başka bir ses falan varken çok farketmiyorum ama oda da hiç ses yokken, sadece lap top um açıkken duyuyorum. çok iğrenç bir ses. kısık ama beni rahatsız ediyor. bu nedir acaba?? bozuk lap top mu aldım acaba? fan sesi diil. kesinlikle diil. zzzrttzzrrttzzrrttt böyle kulağı tırmalayan bir ses

Bende ayni cihazı kullaniyorum. Hic farketmedim hatta yazinizdan sonra sessiz bir yerde biraz kurcaladim yine duyamadim. Bi servise götürün bence çok rahatsız ediyorsa. Hafif bir fan sesi arada geliyor ama rahatsız edici değil ama dediğinizi farkedemedim.

hocam lap topu elinize alıp, bir iki kere F5,F6,F7,assist... düğmelerinin oraya yaklaştırırmısın. en net o şekilde geliyor. kulağımı oraya yaklaştırınca kesin dıyuyorum şuan. normalde çok duymuyorum. böyle fatura kesilirkenki printer sesi gibi. zzzrtzrtzzzzrtzrtzzzrt.. bu tarz bir ses. eğer birkaç kere kulağınızı yaklaştırıp, (bilgisayar çalışıoken) o ses gelmiyorsa demekki benimkinde bir şey var. hemen gidim geri iade ya da servise verim.

• ürünü kullanan arkadaşlara bir sorum var.

Dizüstü kullanabiliyor musunuz?

nasıl yani diyeceksiniz muhtemelen. sorun şu ki laptop açılınca ekranın alt kısmında klavyeye eğim veren bir uzuv var. dizüstü kullanırken bu size rahatsızlık veriyor mu?

aynı durum asus zenbook infinity'de de mevcut. O parçayı hoş bulmadım ve merak içerisindeyim..
  • videodaki sorun istisna herhalde.. 1080p video performansı nasıl acaba kullananlar şimdiye kadar böyle bir sorunla karşılaştılar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exterminant -- 18 Ağustos 2013; 12:32:38 >
  • ben de bu bilgisayarın i5 128gb olanından almayı düşünüyorum harici 1tb harddiskim var 128 yeter diye düşünüyorum zaten hızı gayet iyi nerden alabilirim tavsiye edebilir misiniz?
  • metehan_k kullanıcısına yanıt
    sony center'lardan alabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminant

videodaki sorun istisna herhalde.. 1080p video performansı nasıl acaba kullananlar şimdiye kadar böyle bir sorunla karşılaştılar mı?

O arkadas once bir codec yuklesin sonra bakalim
    Ayrica surekli bir fan sesi normal değil servislik bir cihaz.
    Arada fan sesi geliyor ama çok nadir olduğundan en son ne zaman duydun desen cevap veremem.

• erdhemes E kullanıcısına yanıt
    içimi rahatlattınız valla :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdhemes

quote:

hocam lap topu elinize alıp, bir iki kere F5,F6,F7,assist... düğmelerinin oraya yaklaştırırmısın. en net o şekilde geliyor. kulağımı oraya yaklaştırınca kesin dıyuyorum şuan. normalde çok duymuyorum. böyle fatura kesilirkenki printer sesi gibi. zzzrtzrtzzzzrtzrtzzzrt.. bu tarz bir ses. eğer birkaç kere kulağınızı yaklaştırıp, (bilgisayar çalışıoken) o ses gelmiyorsa demekki benimkinde bir şey var. hemen gidim geri iade ya da servise verim.

bu bahsettiğim ses en çok cihaz şarja takılı çalışıyoken çıkıyor. pille çalışıyoken sadece kulağımı cihaza 30cm yaklaştırdığımda duyuyorum. ama şarja takılıyken, kulağımı yaklaştırmama gerek yok. normal cihazın yarım metre 1 metre yakınında olmak yeterli çıkan sesi duymak için. şimdi işim gücüm yok, topla bilgisayarı, format at belgelerini yedekle, kalk git cihan elektroniğe, orada sessiz oda bul, göster dinlet falan, iş çıktı başıma. lanet olsun, pişman oldum vaio pro aldığıma

• ya bide arkadaşlar ben http://www.systemrequirementslab.com dan baktım mesela fifa 13 için herşey tamam dedicated video ram 256gb istiyor benim cihaz için 0 diyor sorun olur mu oynarken
  • Arkadaşlar CS GO,PES serisi v.b oyunlar da nasıl performans izler bu makine var mı bilgisi olan ?
  • vaio pro oyun performansı makinede intel 4600 var.. birkaç oyun test etmişler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exterminant -- 24 Ağustos 2013; 15:11:01 >
  • yanılmıyorsam media marktda 2222 lira civarındaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: ialtunsu

yanılmıyorsam media marktda 2222 lira civarındaydı

Pro 11 mi 13 mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ialtunsu

yanılmıyorsam media marktda 2222 lira civarındaydı

hangi şube?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exterminant -- 26 Ağustos 2013; 7:43:38 >
  • pro 11 olması lazım, Adana- Real

• ialtunsu kullanıcısına yanıt
    Pro 11 çok hafif ama ekranı küçük. Gözlüklü biri olarak bana gelmez. Bayramdan sonra pro 13 almayı düşünüyorum. Gerçek mağazalarda ucuza bulursam bayramdan önce de alabilirim. @ialtunsu
  • uzun süre indirim olmaz diye düşünüyorum, pek ümitli değilim ancak 3.nesil intel işlemcili ultrabooklarda fiyatlar düşebilir..
  • Arkadaşlar bende iki hafta öncePro 13 i7 aldım . Nxplay arkadaşın bahsettiği cızırtı ve mouse sorunu bendede var. Servise götürdüm ses çıkarmıyor dediler. Eve döndüğümde tekrar aynı sesi çıkardı videoya çektim kanıt olsun diye. Bugün tekrar servise götürdüm sesin olduğunu kabul ettiler ama donanımsal hata değil bütün cihazlardan gelir böyle ses diyerek değişim talebimi kabul etmediler. Saçmalığa bakar mısınız okadar ücret ödeyip alıyorsun sonra her üründen öyle ses gelir diye komik bir gerekçeyle kabul edilmiyor. Oldu olacak Pro 13 ultrabookların özelliklerine ekstra cızırtı yapar diye Yazsınlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.