Şimdi Ara

Dunyanin en hafif ultrabook'u Sony Vaio Pro (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
5
Favori
33.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam o videoyu bir zahmet burdan paylaşsanız biz de görsek olmaz mı? ben de vaio pro almayı düşünüyorum da.. bu cızırtı sadece i7li modellerde mi var?
  • şuanda sonydeki bu model en iyi seri olarka göze çarpıyor

https://www.notebookadresi.com/sony_svd13217ptb_ultrabook
  • exterminant kullanıcısına yanıt
    videoyu atmaya çalışırım tabi ama benim şahsi fikrim bu üründen uzak durmanız. Teknik servis saolsun cızırtıyı bu ürünün bir özelliği olarak görüyor. Şimdiki aklım olsa bu fiyata kesinlikle mac alırım.
  • 14" modeli olsa ağırlığı ne olurdu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senemis S kullanıcısına yanıt
    beklemedeyim..
  • exterminant kullanıcısına yanıt
    Malesef video yüklenmiyor.
    iyice merak ettim şimdi..
  • Selam
    Temmuz ayında pro 11 *i5-128 gb ssd* satın aldım. Cihazın perfomansı oldukça tatmin edici. Oyun deneyimim olmadı. Görüntü kalitesi mükemmel. Ancak alüminyum kısımlar çabuk çizilebiliyor.
    Yaşadığım bir sorunu aktarmak isterim. Cihazın USB portları sürekli aygıt tanınmıyor hatası veriyordu. Kablosu mouse kullanamadım ve kablolu usb çoklayıcıyla 1 hafta kadar kullanabildi. Daha sonra yeniden aynı sorunlar oluştu. Servise götürdüm. Anakart arızalı çıktı ve değiştirdiler. Yeni cihazı bu akşam deneyeceğim umarım bu seride tümüyle bir anakart sorunu yoktur.
    Eğer bu ve buna benzer sıkıntılar varsa Vaio Pro cihazınızda derhal servise götürün. fatura tarihinden sonra 1 ay içinde olan arızalara değişim yapılıyor.

Cihaz inanılmaz hafif. 2500 tl Ye satın aldım.
  • Valla bir hafta içinde iki kere götürdüm zaten servise. Servis cızırtı sesini tespit ettiği halde değişim hakkı vermedi. Ne bayi ne servis nede sony yetkilileri sahip çıktı ürünlerine. İhtarname umarım işe yarar. Bir daha sony mi asla.
    bu sesin normal bir çalışma sesi olma ihtimali yok mu hiç? birçok kez aynı yorumla karşılaştım bozukluk değil de normali bu olamaz mı peki?
  • 700 liralık laptoplardan hiç ses gelmezken nerdeyse 4000 liralık cihazdan cızırtı sesi gelmesi normal mi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: senemis

700 liralık laptoplardan hiç ses gelmezken nerdeyse 4000 liralık cihazdan cızırtı sesi gelmesi normal mi sizce

bu sese benziyor mu

• Arkadaşlar bende bu ürünü alacaktım ama olumsuz yorumarı okuyunca vazgeçtim. durumu şöyle çıklayım bu ürün gerçekten çok yeni ve daha ilk senesinde. macbook air ilk senesinde birçok sorun çıkartmıştı ama şimdi o sorunları düzelttiler. sony de bunun gibi bir aşamaya girdi ondan cihazın 2.jenerasyonunu beklemek gerekir diye düşünüyorum. eğer illaki buna rakip bir ultrabook bakılacaksa windowslarda samsung ve asus a bakılmalı.
  • Arkadaşlar bu üründen uzak durun ben aldım ilk haftasında servise gönderdim bakalım ne diyecekler.

1. ve en önemli nedeni wifi sorunu wifi si gerçekten berbat aynı yerde eski hp ile kıyasladığımda evimin salonunda hp 54mbps çekerken bu cihaz 5 in üstüne çıkmadı ve kopmalar var.

2. si otomatik parlaklık sorunu var bu özelliği vaio center dan ve sistem servisten kapadığım halde ekran 10 sn de bir parlaklığı değişiyor.

3. Samsung usb 3 1tb 2 tane diskim var usb portuna taktıktan 10 sn sonra bağlantı gidiyor. Başka makinede sorun çıkarmıyor bu diskler.
    4. iTunes çalışmıyor. cihazı 4-5 kere restore ettim hiçbirinde çalıştıramadım açar açmaz windows close diyor kapatıyor.
    5 Fan sesi.

Bakalım servisden ne diyecekler.
  • WiFi sorunu wireless driver update den sonra duzeliyor
    Ekran parlaklik ayari sorunu sıkınt. Ama ayarlardan kolayca kapattim umarım doğru ayar bulunur sizdede
    Cihazda gereksiz gordugum mcafee ve TrendMicro antivirus yazilimlarini kaldirdim. Hatta baslangicda calismasinida durdurdum kaldiramadiklarimin.
    Su an hersey mis gibi ne fan sesi ne internet sıkıntısı

Bu McAfee ve turevlerini allah bildigi Gibi yapsin heryerde karşımda.

Kısaca biraz GOOGLE edin herşeyin bir kolayı var. Kolay gelsin

Vaio PRO rules

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsettiğiniz sorunlar yazılımsal, yani gelecek güncellemelerle halledilebilir, uzak durun sakın almayın denilecek bir sıkıntı göremiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSE_1977

Arkadaşlar bu üründen uzak durun ben aldım ilk haftasında servise gönderdim bakalım ne diyecekler.

1. ve en önemli nedeni wifi sorunu wifi si gerçekten berbat aynı yerde eski hp ile kıyasladığımda evimin salonunda hp 54mbps çekerken bu cihaz 5 in üstüne çıkmadı ve kopmalar var.

2. si otomatik parlaklık sorunu var bu özelliği vaio center dan ve sistem servisten kapadığım halde ekran 10 sn de bir parlaklığı değişiyor.

3. Samsung usb 3 1tb 2 tane diskim var usb portuna taktıktan 10 sn sonra bağlantı gidiyor. Başka makinede sorun çıkarmıyor bu diskler.
    4. iTunes çalışmıyor. cihazı 4-5 kere restore ettim hiçbirinde çalıştıramadım açar açmaz windows close diyor kapatıyor.
    5 Fan sesi.

hocam peki cihazdan cızırtı sesi geliyormu?
    benim bu cihazla ilgili tek sorunum cızırtı sesi gelmesi.
    bugüne kadarda burada sadece ben ve bir arkadaş yani 2 kişi bu sesten şikayetçi oldu.
    başka olan henüz olmadı. özellikle şarjı pirize takılıyken, sessiz bir ortamda cızırtı sesi geliyor.
    kulağını sessiz bir odada cihaza yaklaştırınca duyuyosun
    böyle bişey varmı sende de?

• nxplay kullanıcısına yanıt
    hocam şu ses sorununu videoya çekip youtube'a vs. atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

quote:

Arkadaşlar bu üründen uzak durun ben aldım ilk haftasında servise gönderdim bakalım ne diyecekler.

5 Fan sesi.

bugüne kadarda burada sadece ben ve bir arkadaş yani 2 kişi bu sesten şikayetçi oldu.
    başka olan henüz olmadı. özellikle şarjı pirize takılıyken, sessiz bir ortamda cızırtı sesi geliyor.

Ürün serviste olduğundan şu an deneyemem ama öyle bir durum dikkatimi çekmemişti. Diğer problemler yeteri kadar canımı sıktı. :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

quote:

5 Fan sesi.

Ürün serviste olduğundan şu an deneyemem ama öyle bir durum dikkatimi çekmemişti. Diğer problemler yeteri kadar canımı sıktı. :(

1) wi fi sorunu bendede var. evde bazı yerlerde iyi çekmiyor. çoğu zamanda cihaz uyku modundan uyandığında (mesela kapağı ilk açtığımda kendi kendine açılınca) benim modemimi wireless olarak görmüyor. cihazı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. ama 3 ay önce mac book pro retina almıştım. ondada aynı sorun vardı. modem de kanal değişikliği frekans değişikliği yapmak lazım. ben denedim ama yine de olmadı.
    2) otomatik parlaklık da aynı. kendi kendine değişiyo.
    3) usb'lerde bende bir sorun yok.
    4) fan sesi normal bende

ama hocam senden ricam cihazı aldığında şarjı pirize takılıyken, sessiz bir odada, bir dinlersen... böyle zzzrtzzzrtzzzrttt diye ses geliyomu acaba. kulağını f4, f5,f6 tuşlarının oraya yaklaştır. bakalım geliyormu. normalde bende yaklaştırmama da gerek yok. oda sessiz olsun, şarj pirize takılı olsun, 1mt uzaklıktan bile duyuyorum.

sonuç olarak bende pişmanım bu cihazı aldığıma.
    sırf bu cızırtı sesi yüzünden.
    değişim isticem ama iyice bilgi toplamaya çalışıorm

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.