Şimdi Ara

Dünyanın en ilginç problemi lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, D-smart'ında çözemediği bir problemle karşı karşıyayım.

2 senedir kullandığım D-Smart'ın HDMI kablosunu çıkarıp monitörüme bağlamak istedim. Kabloyu çıkardıktan sonra tv'ye tekrar bağlamak istediğimde çalışmadı. E peki sonra ne oldu?

1- Televizyonun iki HDMI girişine taktığımda dahi görüntü gelmiyor.
    2- PC'yi HDMI'dan televizyona bağladım, görüntü geliyor. Yani TV'nin HDMI girişinde bir problem yok.
    3- D-smart'ı Scart girişinden bağladığımda görüntü geliyor. Yani cihaz çalışıyor.

Asıl sorun burada başlıyor. Cihaz başka bütün televizyonlarda HDMI ile çalışıyor fakat 2 senedir kullandığım Televizyonda çalışmıyor. 3 tane farklı kablo denedim olmadı. İlk BOOT ekranında D-SMART yazısı kırmızı ve karıncalı, ardından kırmızı ve karıncalı bir ekran geliyor, sonrada Bu video modu desteklenemiyor yazıyor. Bu cihaz diğer bütün Televizyonlarda çalışıyordu ve benim televizyonumdada. Dediğim gibi başka bütün televizyonlarda HDMI girişi ile çalışıyor ama benim tv'de artık çalışmıyor.
     Dünyanın en ilginç problemi lütfen yardım edin. Dünyanın en ilginç problemi lütfen yardım edin.

• Google a bu video desteklenmeyen sorunu yazın daha önce bende yaşamıştım aynı sorunu çözümü çok basit...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D smart hd cikisi bozulmus cihaz degisti tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.