Şimdi Ara

Dünyanın en iyi elektro gitaristi kimdir? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
3
Favori
16.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kirk Hammet
  • En iyi değilde, Jeff Loomis, John Petrucci, Andy James, Luke Jaeger, Alexi Laiho , Dave Mustaine tam istediğim türde çalıyor.
  • En iyi degil belki ama en zevkli gitarist slash derim en iyi dersekte steve morseyi begeniyorum onun dısında satriani,hendrix olabilir.
  • Mattrach da olabilir sevvoslagta ellerine bakın bi adamın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirk diyenler poserin önde gidenleri, zerre anladıkları yok konuşup duruyorlar.
  • ben de paul gilbert diyorum. netten bir izleyin adamın parmakları görünmüyor hızdan dolayı
  • KENDİ ADIMA

• Bence Slash.Gerçi henüz 3 solosunu anca dinlemişimdir şu ana kadarAma November Rain'in soloları der geçerim

• En "BEĞENDİKLERİM"

Chuck Schuldiner
    Dimebag Darrell
    Buckethead
    Van Halen
    Eric Clapton
    Zakk Wylde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 9 Mart 2013; 17:05:34 >
  • Tony Iommi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bleeeed -- 24 Haziran 2013; 17:05:46 >
  • Öncelikle bu konuda en iyi diye bir şey yoktur. İyi diyecek olursam Jeff Loomis, Guthrie Govan, Vinnie Moore, Jason Becker, Randy Rhoads, Paul Gilbert bunlar gayet iyi gitaristlerdir.
  • Steve Vai
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwinterday

Önceki sayfada birileri söylemiştir herhalde ama sorunun cevabı tartışmasız Michael Angelo Batio'dur. Kanıtı:

Videoyu tekrar izledim, ben hala Batio diyorum.

• jimi handrix
    joe satrani
    steve vai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç324 -- 9 Mart 2013; 21:13:15 >
  • En hizlisi en yaraticisi cok kisa surede inanilmaz asama kateden talihsiz yetenek Jason Becker.en iyi gitarist diye bi kavram olamaz,olsaydi becker olurdu ama :)

•  Dünyanın en iyi elektro gitaristi kimdir?

Kimsede çıkıp Les Paul dememiş arkadaş
  • en iyi demek zor, en beğendiğim diyeyim, Slash'i çok beğeniyorum çok melodik ve duydu yüklü çalıyor, ve tabii ki de Jimi Hendrix
  • tabii ki jimi hendrix

Ibanezi gitar olarak gören gitaristlere gıcığım var

fender, gibson Les paul
  • Ya hangi kritere göre sıralamaya çalışıyorsunuz ?
    Üstüne bir de kaçınızda gerçekten bir gitaristi eleştirebilecek enstrüman tecrübesi var ?
    çaldığı şeyler benim kulağıma hoş geliyo diyenler eyvallah, ama millete saçma sapan eleştiriler yapmak pek hoş değil.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.