Şimdi Ara

Dünyanın en iyi elektro gitaristi kimdir? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
3
Favori
16.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -ben
    Konu dışı mod of
    -jimi handrixx
  • Bana göre:

1. sırada, insan üstü yeteneği, müthiş müzikal dehasıya:

Chuck Schuldiner

ardından:

Dimebag Darrel

ve:

Slash
  • Jimi Hendrix der ve giderim
  • En iyi diye bir şey yoktur ama beğendiklerim;

Joe Satriani,
    Steve Vai,
    Dave Murray,
    Slash,
    Dave Mustaine
  • Christopher "Criss" Michael Oliva!.ünlemnoktaperiyotdotmot
  • iyi demiyelimde virtiöz seviyesinde gitaristler

gilmour satriani slash vai petrucci hendrix chuck berry santana jeff beck jimmy page vs vs bitmez yani.

türk derseniz

erkan oğur tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ancient Mariner

Öncelikle bu konuda en iyi diye bir şey yoktur. İyi diyecek olursam Jeff Loomis, Guthrie Govan, Vinnie Moore, Jason Becker, Randy Rhoads, Paul Gilbert bunlar gayet iyi gitaristlerdir.

olm böyle konulara niye cevap veriyorsun ya.
  • Tabikide Zakk Wylde...
  • Metin Kahraman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chuck Schuldiner,Dimebag Darrell,Randy Rhoads,John Petrucci...

• her ne kadar gitardan anlamasamda dan donegan benim kulağıma göre çok hoş çalıyor

• Topic biraz yanlış olmuş.En iyi blues gitaristi mi,rock gitaristi mi,metal gitaristi mi?Bunlar çok ayrı şeyler.

Bi açıklama ekleyim bi Zakk Wylde fanı olarak söylüyorum ki Zakk'ı söyleyip Randy Rhoads'u bilmeyen adamdan şu sıralamayı yapmayı beklemeyin.Zakk Randy'nin yolundan giden bi gitaristidir.Randy çok genç yaşta ölmesine rağmen metal dünyasına çok büyük şeyler kazandırmıştır.Crazy Train gibi bi başyapıtın rifflerini yazmıştır Randy.Şu an hayatta olsaydı en iyi gitarist olarak anılabilirdi gerçekten yazık oldu.Randy açık ara daha iyi Zakk ve Slash'ten.Zakk ve Slash ise eşit sayılırlar.

Kirk ve Dave konusuna gelecek olursak Trash metal sevmem ama Kirk Hammet sırf Master of Puppets gibi bi başyapıt ile Dave'i siker atar.Çok iyi gitaristtir ama en iyi değildir.

Ben metal sevdiğim için en iyi gitarist Tony Iommi diyorum.Zaten Guitar World dergisinin yayınladığı listeye göre en iyi metal gitaristi Tony Iommi.Şu an ki bütün metal gitaristlerinin atasıdır ve Metal müzik türününde atasıdır.Adam yoktan var etti bildiğiniz.İlk metal rifflerini yazan kişidir kendisi ve en iyisidirde ayrıca.

Solo gitarist olarak ise Eddie Van Halen'ın mükemmel parçaları var.Ayrıca Van Halen adlı grubuyla çaldığı Running with the devils ve Hot for Teacher ise başka bi başyapıtlardan birisi.

Pek fazla blues dinlemediğim için tam bilemiyorum ama bu türde en iyilerden biri Eric Clapton'dır.

Maalesef metal deyince direk akla metallica'nın ve dolayısıyla Kirk Hammet'in gelmesi çok üzücü.Veya Ozzy Osbourne'un gitaristi Zakk Wylde çok ünlüyken onun buralara kadar gelmesine en büyük yardımı olan Randy'nin adının bile bilinmemeside çok üzücü.En kötüsüde Metal müziğin babası Tony Iommi'nin metal severler tarafından sevilmeyi bırakın bilinmemesi çok çok üzücü.

Sonuç olarak Tony Iommi!!!

• teknik ve duygu ikisi bakımından ele alırsak ikisini çok güzel sindirebilen isim john petruccidir sadece duygu bakımından gary mooredur kesinlikle sadece teknik bakımdan angelo batio ama benim için öyle biri vardır ki yeri çok ayrıdır guthrie govan

• SU VEYA BU DEMEK HEAVY METALE SAYGISIZLIK OLUR.
    DIO NUN HEAR N AID SARKISINI IZLERSENIZ BIRAZ KEYIF ALABILIRSINIZ

• Edit: Youtube'da Jeff Loomis'in Shouting Fire At A Funreal solosunu dinledikten sonra Eddie üstadı 2. sıraya koydum. Ağzı açık kalıyor insanın, başka bir şey düşünemiyor bu videoyu izlerken. Bağlanmamak için kapatmak istiyor insan ama kapatmaya eli varmıyor. İnanılmaz bir gitarist, inanılmaz hızlı çalıyor, bununla kalmayıp inanılmaz etkileyici müzikler ortaya çıkarıyor. Yani hem aşmış bir gitar yeteneği, hem de aşmış bir beste yeteneği. Bu sanatçıyı bu kadar geç tanımış olmama üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaG -- 13 Eylül 2013; 22:00:31 >

• slash
    dave mustaine
    david gilmour
    der geçerim.
  • satriani neden olmasin ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Legendary Child

quote:

Orijinalden alıntı: H3ADBANG3R

Topic biraz yanlış olmuş.En iyi blues gitaristi mi,rock gitaristi mi,metal gitaristi mi?Bunlar çok ayrı şeyler.

Bi açıklama ekleyim bi Zakk Wylde fanı olarak söylüyorum ki Zakk'ı söyleyip Randy Rhoads'u bilmeyen adamdan şu sıralamayı yapmayı beklemeyin.Zakk Randy'nin yolundan giden bi gitaristidir.Randy çok genç yaşta ölmesine rağmen metal dünyasına çok büyük şeyler kazandırmıştır.Crazy Train gibi bi başyapıtın rifflerini yazmıştır Randy.Şu an hayatta olsaydı en iyi gitarist olarak anılabilirdi gerçekten yazık oldu.Randy açık ara daha iyi Zakk ve Slash'ten.Zakk ve Slash ise eşit sayılırlar.

Kirk ve Dave konusuna gelecek olursak Trash metal sevmem ama Kirk Hammet sırf Master of Puppets gibi bi başyapıt ile Dave'i siker atar.Çok iyi gitaristtir ama en iyi değildir.

Ben metal sevdiğim için en iyi gitarist Tony Iommi diyorum.Zaten Guitar World dergisinin yayınladığı listeye göre en iyi metal gitaristi Tony Iommi.Şu an ki bütün metal gitaristlerinin atasıdır ve Metal müzik türününde atasıdır.Adam yoktan var etti bildiğiniz.İlk metal rifflerini yazan kişidir kendisi ve en iyisidirde ayrıca.

Solo gitarist olarak ise Eddie Van Halen'ın mükemmel parçaları var.Ayrıca Van Halen adlı grubuyla çaldığı Running with the devils ve Hot for Teacher ise başka bi başyapıtlardan birisi.

Pek fazla blues dinlemediğim için tam bilemiyorum ama bu türde en iyilerden biri Eric Clapton'dır.

Maalesef metal deyince direk akla metallica'nın ve dolayısıyla Kirk Hammet'in gelmesi çok üzücü.Veya Ozzy Osbourne'un gitaristi Zakk Wylde çok ünlüyken onun buralara kadar gelmesine en büyük yardımı olan Randy'nin adının bile bilinmemeside çok üzücü.En kötüsüde Metal müziğin babası Tony Iommi'nin metal severler tarafından sevilmeyi bırakın bilinmemesi çok çok üzücü.

Sonuç olarak Tony Iommi!!!

Kirk dave'i siker atar oyle mi holy wars, black friday gibi saheserleri bilmiyosan boyle bir sey diyebilmen normal tabi. Kirk konserlerde kendi sololarini duzgun calsin da oyle karsilastirabilin dave ile. Thrash metalden az cok anlayan herkes dave'in kirk'ten kat kat iyi bi gitarist oldugunu bilir.

şimdi bakarsak ortada holy wars gerçeği var,lucretia gerçeği var(baştaki riffe hayatta laf söylenemez),my last words vs.

eğer bakarsan megadeth diğer saf thrash gruplarından daha fazla melodiktir.Aklı hayale gelmeyecek riffler(hızlı ve melodik) vs.O yüzden thrash te kirk vs dave durumunda dave züker atar yani.

• Dave, Kirk'ten kat kat daha iyi bir gitaristtir bence
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.