Şimdi Ara

DÜNYANIN EN İYİ FRİKİKCİSİ:MESSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diger bir çok alanda gelmiş geçmiş en iyi oyuncu iken, frikikte şu an aktif en iyi oyuncu konumunda.

eski uzun saçlı atik halini tercih ederim ama messinin her yaşı ayrı güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu valverde harbi mal birader ben olsam şu yay çizgisinin ilerisine sürekli pas verdirip suarezi falan atlattırırdım faul kazanırdım.

Onu da messi gol yapıyor artık,hiç olmazsa valverdenin futbol bilgisinden daha iyi bi taktik bu
  • Tüm Real Madrid'lilerin futbol fakiri olmadığını görmek sevindirici.

Diğer şahsın istatistiğini de verelim: 28 frikik, 0 gol, 19 baraja vurma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EBF85AD14

Tüm Real Madrid'lilerin futbol fakiri olmadığını görmek sevindirici.

Diğer şahsın istatistiğini de verelim: 28 frikik, 0 gol, 19 baraja vurma
    bizler onlar gibi degiliz kardesim, HAK tan yanayiz

• todolita gözlerimi yaşartıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

todolita gözlerimi yaşartıyorsun
    aşkilota gercekler bu

• Dünyanın en iyi frikikçisinin uzak mesafe serbest vuruşları kullanma yeteneği yok. Ayrıca en çok frikik golü atan isim de değil nasıl Dünyanın en iyi frikikçisi oluyor? Son 1-2 yılın en iyisi dersen anlaşılabilir de fazla uçmuşsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Dünyanın en iyi frikikçisinin uzak mesafe serbest vuruşları kullanma yeteneği yok. Ayrıca en çok frikik golü atan isim de değil nasıl Dünyanın en iyi frikikçisi oluyor? Son 1-2 yılın en iyisi dersen anlaşılabilir de fazla uçmuşsun
    Adam zaten "şu an aktif en iyi oyuncu" demiş. Gelmiş geçmiş en iyisi dememiş. Şu an aktif futbolculardan CR7 dışında kim var sayabileceğin frikikçi?
  • Messi cidden über bi oyuncu. Bütün cüce kanat oyuncularda efsane olabilir örneği verdi.
  • inanılmaz geliştirdi kendini frikik konusunda. Zaten son 5 yılda kendisinden fazla frikik atan takım yok.

Ronaldo ile arasında 4 frikik golü kalmış. 3 yıl önce bu sayı 27 idi yanlış hatırlamıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeQiu -- 31 Ekim 2019; 19:45:13 >
  • Eskiden juninho bir serbest vuruş atardı ya gol ya asist şekilde pozisyon biterdi. Mesafe tanımazdı .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak mesafe serbest vuruş kullanma yeteneği yok demiş lan

Adam 25 metreden aşağı atmıyor artık lafa bak,morali bozulmuş messinin gerisinde kalınca sevgilisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Adam zaten "şu an aktif en iyi oyuncu" demiş. Gelmiş geçmiş en iyisi dememiş. Şu an aktif futbolculardan CR7 dışında kim var sayabileceğin frikikçi?

Alıntıları Göster
    Aktif farklı son 1-2 yılda farklı. Dediğim gibi aktif olarak en iyisi değil. Bunu demeye çalışıyorum. En iyisi olması için frikik sayısının çoktan 70 i bulması lazımdı daha yeni 50 oldu o da son 2-3 sezonda 10-15 tane frikikten attığı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transverse

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ya boş yapma son 2 sezonda attığı 15 zaten. Son 4 sezonu katıyor sırf 3. ve 4. sezonda 5 tane attı diye algı yapmaya çalışıyorsun aklınca ama yemezler ben seni aşarım futbol bilgisinde yallah şimdi

• ronaldo dan önce pjanicde baya iyiydi frikiklerde
  • Başlığı dünyanın en iyi ve en komple futbolcusu olarak değiştirmeni rica ediyorum todo. Tek eksiği kafa vuruşları o konuda da boydan kaybediyor reis ama olsun her güzelin bi kusuru vardır demişler

• quote:

Ya boş yapma son 2 sezonda attığı 15 zaten. Son 4 sezonu katıyor sırf 3. ve 4. sezonda 5 tane attı diye algı yapmaya çalışıyorsun aklınca ama yemezler ben seni aşarım futbol bilgisinde yallah şimdi

Alıntıları Göster
    Son 4 sezon tabirime bu sezon dahil allahın cahili seni. Bu sezonu eklemezsen zaten 4 sezonda toplam 29 gol atmış oluyor.

18/19 - 8 gol
    17/18 - 7 gol
    16/17 - 5 gol
    15/16 - 9 gol

Sen o fındık kadar beyninle anca kumda oynarsın, kendini futbol alimi falan sanıyor allahım ölücem gülmekten :)

• quote:

Alıntıları Göster
    Al üstüne otur

DÜNYANIN EN İYİ FRİKİKCİSİ:MESSİ

• Sadece lig bu. Komple olanında fark ne kadar acaba
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.