Şimdi Ara

Dünyanın en iyi sistemine de sahip olsan önemli olan oyunun seni içine çekebilmesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
6.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anamızın karnından Blu-ray ile doğmadık ama teknoloji sürekli gelişiyor değil mi? Ne yapalım, millet 4k film izlerken 8k konuşulurken sinema çekimi, leş ses kalitesiyle 144p film mi izleyelim? Yaş 30. O söylediklerini biz de yaşadık, evet o zamanlar 360p gibi bir çözünürlüğe kare kare görüntülere sahip VCD'lerden film izler, karıncalı görüntüler arasında TV yayınlarına bakardık. Hatta VHS zamanlarına denk geldik izledik ama yıl olmuş 2019, 20-30 yıl ve öncesindeki olanaksızlılarla mı övünelim? Varlık içinde yokluk çekmenin mantığı nedir? Elbette herkese git 4k, git 1080p var onu izle, git BD izle diyen yok ama imkan varsa bunlar tercih edilebilir diyorum. Zaten ben gidin BD izleyin, BD aşağısı kurtarmaz filan da dememişim. Sinema çekimi gibi görüntü ve ses kalitesinin en leş formundan bahsetmişim, bu filme hakarettir yahu! Yazdığın şeylere bakılırsa benim ne anlatmaya çalıştığımı anlamamış gibisin. Son dönem filmlerinden ben de pek haz etmiyorum ama sevdiğim filmler çıkmıyor değil. Onları da leş kalitede izlersem onlardan da zevk almamaya başlıyorum. Anlatmak istediğim bu. Yoksa film kötüyse her türlü elde var 0.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .-. kullanıcısına yanıt
    modların çok tutulduğu zaman, ücret elde edebiliyosun hesabınla herhangi bir kart ilişkilendirdiğin zaman. tabi bu bende saklı kalmalı.

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Welcome to jungle bölümündeki mi hocam?

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    TirexiHDyoutube
    Crysis 3 - Welcome to the Jungle (HD) (M)
    https://www.youtube.com/watch?v=RQ-fdZcHthY

evet; bu videonu 37. dakikasından sonraki sahne...
    oyunun içinde hissetmek gerçekten çok şahaneydi

şu müziği duyup güzünden bir damla yaş gelmeyen biri beni anlayamaz

müzik:
    Macusercomyoutube
    Crysis 3 Main Theme Soundtrack (Extended)
    https://www.youtube.com/watch?v=vG12FW5lMWc

• Konu adına katılıyorum fakat içeriğine katılmıyorum.

Çünkü senin o zamanlar oynayabileceğin şeyler limitli ve kısıtlı idi belki o oyunları 8 9 fps yerine 60 fps oynasan daha fazla keyıf alıcaktın ama bunu bılemeyız yada bir çok şeyi keşfedememene verıyorum.

şuan ki teknoloji ile tomb raider serisini yada anthem yerine horizon zero dawn oynadınız mı bılmıyorum fakat gerçek keyfi onlardan alırsanız eski oyunların adını bıle unutabılırsınız.

Yada illa oyun olmasına gerek yok edit programları bile olabilir.
  • nick entry uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Katılıyorum. birkaç yıl önce aldığım ilk yarım saatini oynayıp daha sonra oynamaya fırsatım bulamadığım a brother tale of two sons oynuyorum şu sıralar, çok güzel bi hikayesi var.

Grafikler çamur gibi olmasın, animasyonlar idare etsin ama atmosfer ve oynanabilirliği iyi olsun yeter.
    Hayatımda oynadığım en iyi oyun. Üzerine tartışmıyorum. Bir de 2 kişi yönetildiğini görünce kardeşimle oynamıştık, ağlaya zırlaya bitirdik...
  • O zaman vampire the masquerade bloodlines diye bir oyun var onu oyna. Donanım istemiyor ve grafikleri ile oynanışı berbat. Ama hikaye seni öyle bir sürüklüyor ki tüm bunlara rağmen oynuyorsun. Şu oyundan alacağın zevki sana günümüz 3 saatte biten muhteşem grafikli oyunlar kesinlikle veremez. Dediklerini de çok iyi anlıyorum. Prince of Persia Warrior Within deki zevki bana bugün hiçbir oyun veremez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARTIME

Eskiden oyun zevki bambaskaydi nedeni ise oyunlarin sayisi azdi, internet kisitliydi hatta yoktu, oyunlara erisim zordu ve yapimlar kaliteliydi ve oyunlar ciddi zordu.
    Simdi oyunlar 7 yasindaki cocugun bile oynayacagi cinsten.
    Neden herkes age of mutlaka oynamistir cunku strateji alaninda cok oyun yoktu.p133 4mb ram 16bit ekran karti ile oynardim ve cok zevk alirdim.
    Dikkat ediyorumda dusuk sistemleri olanlar daha cok oyun meraklisi iken iyi sistemlere sahip olanlar daha cok youtube,twitch,dh,dizi,film meraklisilar.
    Kisaca yapimlar kalitesiz, cok fazla cesit var, herseye hizli erisim var zevk baltalaniyor.
    Hl1 de takildigim yeri gecmek icin gunlerce ugrastigimi bilirim.Simdj bi oyunda takildim mi ac youtubedan bak izle devam et.Oda zevk vermiyor.
    Iyi sisteme sahip olanlara birde oc fetisisti,fps manyagi,sicaklik olcer sendromu ekliyelim bunlarla kafayi bozuyorlar oyun oynadiklarini pek sanmiyorum sabahtan aksama cinebench aida64 bench testleri kasip tatmin ediyorlardir kendilerini

• Robert Ridleyyoutube
    Half-Life Opening Video
    https://youtu.be/oEgO16JaW4Y

Boyle bir oyun starti gelmedi gelmez daha

Bide bunu duyunca tuylerim diken diken olur hep

Bizzy_Kiddoyoutube
    Half-Life alarm (Extended)
    https://youtu.be/7pg-JQyrPLw

• Kesinlikle öyle. Far Cry 5'i yarısında sildim attım. Shadow of The Tomb Raider o kadar uzun olmamasına rağmen yarısına gelince artık baydım, klişe hikaye, zorlama bulmaca ve ruhsuz karakterler yüzünden onu da sildim attım.

Resmen şu sıralar sonunu görebildiğim oyun yok. O kadar cıvık ve cebindeki parayı harcatmaya yönelik sistemin içine işlemiş, tamamen velet magneti bir piyasa var ki. Birde pixel fetişistlerinin peydah olması bu nesilde. Yüzlerce saat, kaynak, yapımcı gücünün, şaka gibi oyunlara aktarılması.

Geçen Dragons Dogma Dark Arisen'i yükledim. Uzun zamandır aklımdaydı, xbx360'ı sattığım döneme denk geldiğinden bitirememiştim. Oyun aktı ya bildiğin aktı.

O kadar sınıf, alt sınıf, yaratık, dungeon, detay var ki... Xbox 360'dan bahsediyoruz, 512 mb ramli aletten bahsediyoruz.

Ne oyun yapmış adamlar. Şimdi tekrardan Dragon Age Origins'i modlayıp, yeni bir serüvene atılacağım.

Ps3, Xbox 360 döneminin kıymetini bilememişiz. Şimdi görüyorum.

Witcher, Bloodborne, Red Dead Redemption 2, Divinity 2, God of War dışında bu neslin hakkını veren oyun çok ama çok seyrek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 3 Ağustos 2019; 18:3:15 >

• haftasonlari sabah kahvaltisinda avrupa yakasini izlemenin verdiği keyfi hiç bir diziden alamadim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam bunun farkına varan topluluk oluşturuyor zaten nintendo'nun oyuncu kitlesini. 3DS ya da Switch almanızı tavsiye ederim. vurdulu kırdılı oyunlardan artık sıkıldım ben de ve nintendo konsolu almayı düşünüyorum.
  • zamanında ultima online oynarken 144p video izler gibi örüntü oluyordu ama keyfi başka hiçbir oyunda olmadı.
  • Yalnız değilmişim.Artık o eski tatları alamıyorum.Eskiden ateri kaseti değiştirmeye gittiğimde içimde bir heyecan olurdu.Her ne kadar oyunun kapak resmiyle, içindekinin farklı olduğunu bilsem de o heyecanı anlatamıyorum.

Heyecanım gta San Andreastan sonra bitti diyebilirim.Sanki heyecanımın jübilesini yapmıştım.Bundan sonra çıkan oyunlar hiç tat vermedi.Oynamasına oynuyordum ama öylesine.Eski heyecanımı yakalayabilmek için konsol aldım, pc mi upgrade ettim ama bir faydası olmadı.

Keşke her şey eskisi gibi olsa.Bir şeye ulaşabilmenin heyecanı olsa.Bu zamanda her şeye ulaşabilmenin rahatlığı çok kötü bir şey benim açımdan.Eski günleri çok arıyorum çoookkk...
  • Hocam hiç sağlam oyun oynatacak pcm olmadı işte bu aralar bitane topluyorum ufaktan ama sistemim ne kadar sağlam olursa olsun ben online oyunlardan yanayım yani diğer oyunlar sıkar bir yerden sonra ama atıyorm biraz lol biraz cs biraz pupg takıl baya zevk verir yani

• Ben de 6-8. sınıf arası hayatımın en keyifli oyun dönemini bir de bi aralar lise 3 te skyrim bagımlısı olarak yasadım. O zamanlar deli gibi empire-napolyon-medieval total war ve mount and blade falan oynuyordum. Sonralar araya lol falan girince bunları oynamayı bıraktım. Artık hicbirisi eskisi gibi zevk vermiyor, belki yastan belki online oyun kültürü ile hayal gücünün hırsa dönmesinden dolayı bilemiyorum ama gecmiste sosyallik acısından problemlerim olsa bile bu zamanlar güzeldi özlüyorum acıkcası.

Simdi witcher dizisi güzele benziyor baslamadan hazır zamanım da varken oyununu ve kitaplarına baslamayı düsünüyorum

• Gerçekten GTA IV'ün fizikleri bambaşka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi dizeli 2 sene oldu zevk alarak oynadigim 3 oyun oldu
    Ac origins
    Ac oddysey
    Divinity original sin 2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok doğru söylüyorsunuz benimde son zamanlarda oyun oynama hevesim kalmadı 4 hafta önce GTX 1660 aldım eski kartımdan fersah fersah performanslı olmasına rağmen eski hazzı alamıyorum konsola doğru yol alacağım galiba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.