Şimdi Ara

Dünyanın en iyi sistemine de sahip olsan önemli olan oyunun seni içine çekebilmesi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
6.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pc tarafinda en zevk alarak oynadigim oyun bundan 16 sene once cikan gta vice citydir heralde. Pcde artik rekabetci oyunlar goz onunde ne yazik ki. Saglam hikayeli oyun cok az cikiyor. Dolayisiyla ps’e yoneldim kisa bi zaman once. Pc’ciler hala gta5 oynarken ben Last of us, god of war, spiderman, rdr2, uncharted serisini cok severek oynadim. Ama simdi ps’i satip sistem toplamaya ugrasiyorum. Garip bi cekiciligi var benim icin pcnin. He sistemi topladiktan sonra oynayacak oyun bulabilicek miyim? Zor. Pubg, csgo, gta5 devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 6 Ağustos 2019; 12:28:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun sizi içine çekmesi güzel bir ses sistemi ile olabilir

dün gece Bat1 oynarken kullandığım kulaklık sayesinde oynadığım oyundan epey keyif aldım

kulaklık:g533
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

Oyunun sizi içine çekmesi güzel bir ses sistemi ile olabilir

dün gece Bat1 oynarken kullandığım kulaklık sayesinde oynadığım oyundan epey keyif aldım

kulaklık:g533
    Surround sinema sistemiyle de guzel oluyor.Gta 5te arkadan polislerin helikopterin sesi geliyor.Sıyırıp geçtiğin yayaların arkadan bağırması vs insanı oyunun ıcıne alıyor bır nebze.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 7 Ağustos 2019; 16:44:29 >
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Evet hocam G533 DTS li bir kulaklik.Battlefield 1 i oynarken tansiyonum yukseldi sesi son ayara verip pusuya yattim dusmanlarin konusmalarini sag kulagimda duyup sagimda olduklarini algiladim

DTS li Oyuncu kulakliklari guzel senaryolu oyunda oyuna cekebiliyor oynayani

• konu sahibine %100 katılıyorum milyarlık sisteminde olsa oyun seni içine çekmiyorsa boşa masraf en son dolu dolu oynadığım oyun witcher 3 oldu bu oyundan sonra artık hiçbir oyundan zevk alamıyorum ara sıra 3-5-7 gün de bir oyun oynar hale geldim o da 2-3 saat ancaaa

• Witcher 3 oynarken tris-yennefer seçiminde 2 gün çok kötü olmuştum. Hiçbir hikaye bazlı oyunu 2. kere oynamam, bitirip yeniden oynamıştım.

Pubg de sona kaldığımda rakibimi aramanın keyfine hala doyamıyorum.
  • Türkiyede yaşamıyorsunuz demi ?

• İstanbuldayım :D
  • İster elinizde sağlam bi ipad olsun, masaüstü olsun, ps4 olsun oyun zevkini değiştirmez. 30 fpsde bile bi oyun ilginizi çekmişse bitirirsiniz.

Mesela benim bu yaz oynamak istediğim oyun Re2 remake idi. Oynadım ve çokda sarmıştı. Öyle harika bi masaüstüsü olup, oyunlardan 1,2 hafta içinde sıkılıp bırakan çok arkadaşım oldu. Oyunların senaryosu, karakter tasarımları çok önemli. Ben re2 yi bundan dolayı çok istiyodum ve çokta iyi bi oyundu. Siz siz olun, eğer oyunlardan çabuk sıkılan, oynayıp bi kenara atan biri iseniz masaüstü almadan önce bi düşünün. Tabi bu dediklerim pc yada ps4ü oyun için alacak arkadaşlara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.