Şimdi Ara

Dünyanın en iyi sistemine de sahip olsan önemli olan oyunun seni içine çekebilmesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
6.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Iyi sisteme sahip olanlara birde oc fetisisti,fps manyagi,sicaklik olcer sendromu ekliyelim bunlarla kafayi bozuyorlar oyun oynadiklarini pek sanmiyorum sabahtan aksama cinebench aida64 bench testleri kasip tatmin ediyorlardir kendilerini

Alıntıları Göster
    adwdqqwd şu yorumunuza çok güldüm ya walla forumda gördükçe de artık o tür postları güle güle okuyorum cok komik geliyor adamlar sırf cinebench ve aida64de daha yüksek skorlar görmek için tüm gün sistemle oynaşıyorlar xD

• İyi oyunları oynamak için iyi bir bilgisayara gerek yok.Zaten 2 senedir bilgisayara sağlam oyun çıkmadı desek doğru olur.
  • Enson 6600k ve gtx 1080 li sistemim vardı. Tek oynadığım oyun cs go idi. Crysis, witcher serisi gibi bir çok oyun bitirdim. Hatta en son destny 2 yi bitirdim. Ancak yine dönüp dolaşıp cs go oynadım. Dön dolaş hep elim cs go ya gidiyordu. En son sistemi sattım. Tekrar yeni bir sistem toplamak istiyorum ancak biliyorum ki yine gidip cs go oynayacağım o yüzden kendi kendime iyi bir sistem toplamaya değer mi diyorum. Yani söylediklerinde haklısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında half-life 1, nfsmw, nfsu2, crysis gibi oyunları oynarken aşırı zevk almıştım. Hiçbirini zamanında 60 fps de ve yüsek grafik kalitesinde oynayamadım. Yıllar sonra güçlü donanımlar elde edip bu oyunlara geçince eski tadı alamadım. Sebebini de eskimelerine bağlıyorum. Hele Nfsmw'da polislere yakalanmamak için harcadığım adrenalin yok mu, beni benden alıyordu.

Dipnot: Oyunda ekranın sağ üst köşesinde görünen FPS değeri, bütün zevki parçalamaktadır.

• Sonuna kadar katılıyorum,
    Güzel oyun olmadıktan sonra en iyi pc toplasan nolcak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha 6 ay önce çok uçuk fiyata 7940X işlemci, GTX 1080TI SLI, 32GB ram, nvme 1TB ssd, 3 monitörlü sistem topladım hem de özellikle özel sıvı soğutma yaptım ekwb'dan boruları falan alıp kendim eğerek sırf dedim ki olabilecek en iyisi olsun tüm oyunlardan en üst keyfi alayım, hiç bir şeyin eksikliğini yaşamayayaım... Peki keyfi alabiliyor muyum, hayır... Çünkü piyasada öyle sabahlara kadar oynayanacağın uykusuz kalıp pc başında sızacağın oyun yok... Neredeyse 70bin TL civarı para harcadım ve pişmanım :)

14-15 yıl önce ultima online'a başlayıp sabahladığım zamanları özlüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renova_TR -- 4 Ağustos 2019; 0:30:32 >
  • Küçükken oynadığım oyunlardan VOLFIED vardı MS-DOS'tan giriyorduk bilgisayar sınıfında. 4-5 kişi sırayla oynardık. Evde de atarim vardı PRO-AM II diye bir yarış oyunu vardı çok severek oynadığım nadir oyunlardan biriydi. Şu an elimde gtx 1060 ekran kartına sahip bir sistem var. Arada girip volfied, pro-am ii contra falan oynuyorum iyi sarıyor
  • Knight online oynayarak büyümüş bi nesiliz biz, ne fps de ne de full hd görüntüde gözümüz yok. Hikayesi sarsın, saatlerce pc/ps başına kitlesin yeter ama yıllardır 3-5 oyun hariç hiçbir oyundan haz alamadım :)

• Çünkü artık büyük oyun firmaları içerikten kısıyor. Eski gtaların codların daha iyi olması mesela.

Artık yeni ve nispeten daha ufak firmalar güzel oyun yapıyor. Ama bu firmalarda tabiki rockstar ubisoft kadar kaliteli terzi değiller

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryolu oyunlara benim aşık gibisiniz. Bende öyleyim. Öneriniz varsa mutlu olurum, yaz geçmiyor...

• Aslında bu artık oyunlarla eskisi kadar ilgili olmadığın için oluyor olabilir. Ya da Dizilerde, filmlerde, oyunlarda hep eski tadı arıyor insan. Bu da aslında ne sistemle ilgili ne de oyunlarla.

• Eski değil belki ama grafiksel olarak bi tık farklı bir oyun olan Dishonored gönlümde taht kurdu ve ne kadar oynadığımı bilmiyorum 100 saatim vardır herhalde

• Söylediklerin hep doğru ama 7 - 8 fps oyun oynanmaz ya, mümkün değil keyif alamazsın, durarak gider çünkü oyun, ne ateş ettiğini anlarsın ne koştuğunu anlarsın Crysis gibi hızlı bir oyunda hele.

O bence 27 - 28 fps'dir sen 2'yi silmişsindir. Yok yani dünyanın en mükemmel en keyif veren oyunu olsa yine 7 - 8 fps oynanmaz.
  • Katılıyorum forumdakilerin çoğu oyun oynamak yerine benchmark yapıyordur, güzel hikayeli oyun çıkmıyor pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Renova_TR

Daha 6 ay önce çok uçuk fiyata 7940X işlemci, GTX 1080TI SLI, 32GB ram, nvme 1TB ssd, 3 monitörlü sistem topladım hem de özellikle özel sıvı soğutma yaptım ekwb'dan boruları falan alıp kendim eğerek sırf dedim ki olabilecek en iyisi olsun tüm oyunlardan en üst keyfi alayım, hiç bir şeyin eksikliğini yaşamayayaım... Peki keyfi alabiliyor muyum, hayır... Çünkü piyasada öyle sabahlara kadar oynayanacağın uykusuz kalıp pc başında sızacağın oyun yok... Neredeyse 70bin TL civarı para harcadım ve pişmanım :)

14-15 yıl önce ultima online'a başlayıp sabahladığım zamanları özlüyorum...
    Bu değirmenin suyu nerden geliyor ?

• Elemanın hayal gücünden olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık eskisi kadar senaryosu sağlam oyun çıkmıyor ondan dolayı bence, firmalar daha çok multiplayera önem veriyorlar. Geceler boyu oynadığım Max Payne'in tadını çoktandır alamıyorum örneğin. Günümüz grafikleriyle eskinin senaryoları birleşse harika şeyler ortaya çıkabilir de o da olmuyor herhalde, sonuçta arz-talep meselesi. Artık senaryodan ziyade grafik önem kazanıyor.
  • GTA San Andreas, Silent Hill, eski Resident Evil serisinden aldıgım tadı hiçbirşeyden alamadım. Son zamanlarda bir RDR 2'yi çok severek oynadım hiçbir anında sıkılmadan.
  • Yazılım işindeyim, bu sene bir kaç iş üst üste gelip bir de üstüne borç olmayınca neredeyse 10 senedir hayalini kurduğum masa içi pc konseptini yapayım laptop kullanmaktan kurtulayım dedim, yapmışken de en iyisi olsun diye düşündüm o sırada mantık çerçevesinde üst seviye ne varsa onu almaya çalıştım... Normalde gelirim o kadar çok çok yüksek değil sadece şans eseri üst üste güzel işler gelince bunu değerlendirdim...

Şu anda ki donanım bu şekilde, gerçi bir süre sonra yazmaktan sıkıldığım için bazı şeyleri eklemedim... Behringer harici ses kartı, yeni ledler vs gibi irili ufaklı bazı parçalar ekli değil, onlarla birlikte daha önce söylediğim tutara çıkıyor...

Dünyanın en iyi sistemine de sahip olsan önemli olan oyunun seni içine çekebilmesi.

• Kesinlikle katılıyorum.
    Single Player oyunları seviyorsanız, Grafiğe fazla önem veren biri değilseniz işte 4K full maksimum ayarlarda oynayayım gibi veya Multi Player oyunlarda yüksek bir beklentiniz yoksa örneğin en iyi oyuncu olacağım, top 10 a gireceğim gibi gibi, o zaman yüksek kaliteli bir sisteme ihtiyacınız yok...

1050ti ve onu besleyebilecek mininum bir işlemci ile gelmiş geçmiş tüm oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Hem paranız cebinizde kalır hemde işinizi görürsünüz...

Son olarak en sevdiğim oyunu önereyim.
    Spec Ops The Line

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.