Şimdi Ara

Dünyanın En Karizma Ülkesi | ABD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düzlüğüne yokuşuna ölürüm
    Asırlardır kır atımı suladım
    Irmağının akışına ölürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaximoPolpo

Amerika,amerika diye diye öleceksiniz.Adamlarin daha atalari belli degil,150 yillik bir tarihleri var hala en karizmatik diyorsun...

Ataları belli değil 150 yıl içinde bizden daha çok yararları olmuş ama dünyaya
  • Bence Rusya.
  • BAYRAĞI DA
    KAHRAMANI DA
    DAĞLARI DA

TAM BİR KARİZMA

Dünyanın En Karizma Ülkesi | ABD
  •  Dünyanın En Karizma Ülkesi | ABD

Tabi ki Finlandiya

İnsanı insan, nüfusun çoğu üniversite eğitimi almış
    Eğitim sistemleri harikulade, eğitimde Dünyanın en başarılı ülkesi
    Muhteşem bi doğa güzelliği var, Dünyanın en yeşil ülkeleri sırasında 4. (diğerleri de iskandinav ülkeleri zaten)
    Kızlarını söylemeye gerek yok
    Türklerle savaşmamış nadir ülkelerden biri, soyları Orta Asya'ya dayanıyor. Avrupa birliğine girmemizi destekleyen nadir ülkeler arasında
    İnsanlarda saygı ve demokrasi kavramı çok gelişmiş. Askerlik görevini yapan bir müslümana namaz kılmasını engelleyecek zamanlarda nöbet yazılmıyor(çoğunluğu müslüman olan ülkemizde bile yok), okullarda müslümanlara özel yemek çıkartılıyor, insanlar birbirine karşı saygılı
    İnsanları sıcak ülke insanları gibi çok konuşmuyor, utangaç kendi hallerinde kişiler, hayatları oldukça mütevazi
    Hiçbir ülkeyi sömürmüyorlar, harcamaların çoğunluğunu eğitim oluşturuyor
    Öğretmen olmak isteyen bir kişi olgunluk sınavını geçtikten sonra mülakata ve örnek ders anlatımına giriyor. Eğer düzgün ders anlatamazsa öğretmen olamıyor(yani o bölümü okuyamıyor başka bölüm seçmesi gerekiyor), yüksek lisans yapmayan biri öğretmen olamıyor. Zaten öğretmen olmak zor ve değerli. Bizdeki gibi "hiçbir şey olamadım bari bi öğretmenlik yazayım, devlete kapak atayım" mantığı yok. Bu bile adamların neden bu kadar gelişmiş olduğunun göstergesi. Birde bize bak.. Adam 4 yıl okur en sonunda staj yapar, ders anlatır. İş işten zaten geçmiş...

ve daha bir sürü neden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbak -- 8 Eylül 2014; 18:40:35 >

• Finlandiya dediğin gibi olabilir o ülke eğitim seviyesi yüksek demekki ama bu onu karizmatik yapmaz herşey eğitim doğa değil. Ben karizmadan havadan diğer ülkelere göre kendini üstün görmeden herkesin ona hayran olmasından bahsediyorum. Tabiki AMERİKAAAAAA... Ülkemizde birçok öğrenci amerikaya çalışmaya gidiyor Wow ile hayranlıkla koşarak.. Bende gitmek çok isterim günün birinde hatta sonsuza kadar orda yaşamak amerika topraklarına gömülmek isterdim.

@arbak
  • quote:

Amerika,amerika diye diye öleceksiniz.Adamlarin daha atalari belli degil,150 yillik bir tarihleri var hala en karizmatik diyorsun...

Kurulalı 238 yıl olmuş bizim atalarımız bellide ne oluyor doğunca kişi başı 100.000 dolar milli gelirle mi doğuyoruz ya da üretim yapan bir ülke mi oluyoruz.Doğarken seçmedin sen atalarını bununla övünmek saçma.
  • Sabun Delen kullanıcısına yanıt
    lan sen gecen kız gibiyim konu acmadin mi lavuk ?
  • Iste bunlar hep holivud.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunyanin en manyak sapik degisikgelenekleri olan abd

• quote:

Orijinalden alıntı: celo55

quote:

Dünya 150 yıldan mı ibaret?
  • ABD’de yoksulluk sınırı altında yaşayan ve evsiz vatandaşların sayısı her geçen gün artarak 50 milyona dayandı
    50 milyon Amerikan vatandaşı yoksulluk içinde ya da evsiz sokakta yaşıyor.

• Bence demokratik kongo cumhuriyeti. Demokrasinin beşiği, insan hakları cenneti demokratik kongo cumhuriyetine yerleşmeli herkes
  • Aslında haklı.. Herşeyleriyle karizmatik.

• MaximoPolpo kullanıcısına yanıt
     Dünyanın En Karizma Ülkesi | ABD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

quote:

Ne alaka o 150 yılda senin 800 yıldır yapamadığın katkıyı yapmış dünyaya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi 800 yıldan bahsediyorsun? Türk tarihi hakkında bilgi sahibi olmadığın çok belli, lütfen mesajlarınıza son verin. İnsanları kötüye yönlendiriyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi 800 yıldan bahsediyorsun? Türk tarihi hakkında bilgi sahibi olmadığın çok belli, lütfen mesajlarınıza son verin. İnsanları kötüye yönlendiriyorsunuz.

Türk tarihi savaşlardan ibaret savaşcı bir toplum yukarıdaki arkadaş amerika için 150 yıldır var demiş ona hitaben yazmıştım ben

• Şu konular yüzünden abd den soğudum

En karizmatik ülkeye gelirsek bence Norveç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankMorris10 -- 8 Eylül 2014; 20:18:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.