Şimdi Ara

Dünyanın En Karizma Ülkesi | ABD (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
3.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GeFallen037

İşte bu yüzden Türkiye'den nefret ediyorum Anadolu halkından tiksiniyorum (gariban çiftcilerimiz köylerde tezek kokan dedelerimiz hariç) bir onlara bak birde bize bak diyorsunuz sonra ülke neden gelişemiyor diyorsunuz ? Sizin gibi ... kafalılar yüzünden gelişemiyoruz. Beyni aşk saçmalığıyla yıkanmış tarihinden bir haber disiplinsiz bedava para kazanmak için yapmadığı şey olmayan askere gitmemek için yapmadığı şey kalmayan beyinsizler yüzünden.Dini siyasete karıştıran hırsızlık yapan baştakiler yüzünden.Gezide taş atan oy vermek için poposunu şezlonglardan kaldıramayan insanlar yüzünden.Orda burda biz vatan için ölürüz diyip rakı balık sofrasından kalkmayanlar yüzünden.Çalışmamak için çalışanlar yüzünden.Üniversiteye öğrenmek için değil manita yapıp aileden uzakta alemlere akanlar yüzünden. Eksiler gelir şimdi neden biliyormusunuz herkes bunları yapıyor işte eleştirmeye gelmiyorsunuz........... GİDİN İSTEDİĞİNİZ ÜLKEYEDE EN AZINDAN GERİYE BIRAKILAN NESİL SİZİN GİBİ OLMASIN BELKİ OZAMAN GELİŞİR BU ÜLKE.

• hiç bir konuda yapamadığınız gibi burada da milli duyguları kenara bırakamamışsınız hiç şaşırmadım.

hala kurtuluş savaşı falan diyen var kardeşim savaşımızı kazanmışsız bağımsızlığızı ilan etmişsiz onun dışında dünyaya bi katkımız var mı? sürekli geçmişi övmeyin 1900lerde yaşamıyoruz şuan elimizde ne var onları söyleyin. şu her olaya milli duyguları katmanız yüzünden hep yerimizde sayıyoruz.

geçmişte yaptıklarımızın şuan çokta önemi yok dünya gelişirken adamlar yeni teknolojiler üretirken bizde savaş kazanmıştık yeaa deme gibi bir şey olamaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clemexia -- 10 Eylül 2014; 10:14:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clexis

hiç bir konuda yapamadığınız gibi burada da milli duyguları kenara bırakamamışsınız hiç şaşırmadım.

hala kurtuluş savaşı falan diyen var kardeşim savaşımızı kazanmışsız bağımsızlığızı ilan etmişsiz onun dışında dünyaya bi katkımız var mı? sürekli geçmişi övmeyin 1900lerde yaşamıyoruz şuan elimizde ne var onları söyleyin. şu her olaya milli duyguları katmanız yüzünden hep yerimizde sayıyoruz.

geçmişte yaptıklarımızın şuan çokta önemi yok dünya gelişirken adamlar yeni teknolojiler üretirken bizde savaş kazanmıştık yeaa deme gibi bir şey olamaz!

Sen gelecek için ne yapıyorsun onu söylesene bana ? Bir gününü bana anlatırmısın ? Ülkeden şikayetcisin peki yaşın kaç ? Çalışıyormusun eşşek gibi ? Alnından ter akıyor mu oluk oluk ? Telefonunun markası ne ? Iphone 5 mi ? Belkide boğazından kısıp taksitle aldın onu. Babanın veya senin adamcağızın kazanmak için biyerlerini yırttığı parayla mı aldın veya kendinin ? Söylesene iddaa oynuyormusun ? Ne yaptın bu ülke için ? Kişisel menfaatin olmayan birşey yapabildin mi ? Özendiğin amerikanın rusyanın çinin yaptığı televizyon küçük geldi değiştirdin mi ? Hiç yardım kuruluşuna gittin mi ? Sokakta çöp toplayan bir çocuğa '' al şu parayı git kendine bir iş bul kendin kazan'' dedin mi ? Senin şikayet etmeye hakkın yok. Evimde tüplü televizyon telefon olarak 1100 kullanıyorum.Çok güzel paramız var tanrı sağolsun. Aylık Harçlığım 250 TL 50 TL sokaktaki çocuklara dağıtırım tutarım babamın sanayiisindeki dükkana götürürüm orda çırak olarak veririm sanayiicilere iş öğrensinler diye. 150 TL kitaplara gider.50 TL belki otururm bir yerde çay içerim bir yerlerde.Şimdi sen harçlığını nasıl kullandığını söyle. Ben tahmin ediyorum merak etme sen işte bu yüzden şikayet etmeye hakkınız yok.İlk önce o özendiğiniz devletlere paranızı vermiceksiniz sonra ülkenizden şikayet ediceksiniz anlatabildim mi ?

• işte siz busunuz ön yargılarınızı seveyim sizin, tanımadığınız biri hakkında her şeyini biliyormuş gibi net yorumlar yapmak ne kadar kolay.

yaşım 20, sabah 7.30 da kalkar işime giderim, akşam 4.30da çıkar okuluma giderim gece eve 12de dönerim. sadece bunu söylemem yazdıklarının kalanını yanıtlar sanırım. şimdi oturduğun yerden geçmişinle övünmeye devam et.
  • Dogdugundan beri gerek çizgi filmlerle, gerek filmlerle beynine kazındı abd uberdir, superdir, her şeyin en iyisi, en güzeli oradadır falan filan. Rammstein in bir şarkısında buna deginmisler, ismini hatırlamıyorum ama "rammstein-amerika" yaz çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clexis

işte siz busunuz ön yargılarınızı seveyim sizin, tanımadığınız biri hakkında her şeyini biliyormuş gibi net yorumlar yapmak ne kadar kolay.

yaşım 20, sabah 7.30 da kalkar işime giderim, akşam 4.30da çıkar okuluma giderim gece eve 12de dönerim. sadece bunu söylemem yazdıklarının kalanını yanıtlar sanırım. şimdi oturduğun yerden geçmişinle övünmeye devam et.

Yazdıklarımdan bunu mu anladın ? Seninle konuşmaya değmez istersen yazdığımı tekrar oku ve anlayıp cevap ver yada homurdanmalarına devam et bir şey anlatabileceğim birisine hiç benzemiyorsun iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icrievrytiem

quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

KİM NE DERSE DESİN İZMİR <3

Kardes o ulkeyi duydumda vize almak zormus diyolar birde irkcilik varmis galiba

var tabi kürtleri ve suriyelileri hiç sevmeyiz
  • ülkeye olan katkım kendimi geliştirip hedeflerime ulaşmak olacak onun içinde önümde zaman var müzik, oyun ve film sektöründe kendimi geliştiriyorum sonuçları iyi veya kötü olur ama bir şeyler yapmış olurum peki sen çevrendekilere yardım edip çay içmekten başka ne yapıyosun? başkalarına yardım ederek sadece çevrene faydan olur ülkene değil. insanları kendinden alçak görerek yüksekte olduğunu sanma. hadi iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clemexia -- 10 Eylül 2014; 21:30:42 >
  • ama avatarda hitler var
  • Nerde bu arkadaşın madalyası?

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Kim ne derse desin Türkiye

Wisdom + lanmış omg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.