Şimdi Ara

Dünyanın En Karizma Ülkesi | ABD (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
3.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar cidden karizma nba dye sporları california diye şehirleri var
  • California sehirden sonrasini okumadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usa uk finlandiya Norveç danimarka hollanda güney Kore Avustralya Avusturya

• İşte bu yüzden Türkiye'den nefret ediyorum Anadolu halkından tiksiniyorum (gariban çiftcilerimiz köylerde tezek kokan dedelerimiz hariç) bir onlara bak birde bize bak diyorsunuz sonra ülke neden gelişemiyor diyorsunuz ? Sizin gibi ... kafalılar yüzünden gelişemiyoruz. Beyni aşk saçmalığıyla yıkanmış tarihinden bir haber disiplinsiz bedava para kazanmak için yapmadığı şey olmayan askere gitmemek için yapmadığı şey kalmayan beyinsizler yüzünden.Dini siyasete karıştıran hırsızlık yapan baştakiler yüzünden.Gezide taş atan oy vermek için poposunu şezlonglardan kaldıramayan insanlar yüzünden.Orda burda biz vatan için ölürüz diyip rakı balık sofrasından kalkmayanlar yüzünden.Çalışmamak için çalışanlar yüzünden.Üniversiteye öğrenmek için değil manita yapıp aileden uzakta alemlere akanlar yüzünden. Eksiler gelir şimdi neden biliyormusunuz herkes bunları yapıyor işte eleştirmeye gelmiyorsunuz........... GİDİN İSTEDİĞİNİZ ÜLKEYEDE EN AZINDAN GERİYE BIRAKILAN NESİL SİZİN GİBİ OLMASIN BELKİ OZAMAN GELİŞİR BU ÜLKE.

• Karizma,sekil ulke nedir lan? Bu kelimeden bile ergen oldugun anlasiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: celo55

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaximoPolpo

Amerika,amerika diye diye öleceksiniz.Adamlarin daha atalari belli degil,150 yillik bir tarihleri var hala en karizmatik diyorsun...

Ataları belli değil 150 yıl içinde bizden daha çok yararları olmuş ama dünyaya

Dünya 150 yıldan mı ibaret?

Ne alaka o 150 yılda senin 800 yıldır yapamadığın katkıyı yapmış dünyaya

800 değil 3500 yıl.Ayrıca bilgisizliğine veriyorum.

-Irak katliamları
    -American Yerlileri katliamları
    -Suriye katliamları
    -Destek verdiği terörist katliamlar

Dünyaya yaptığı katkılar bunlar işte.Bunların hepsinde en fazla 500.000 kişi ölmüştür.Şimdi bide bizimkilere bak.

-Çin Katliamları
    -Hint katliamları
    -Pers katliamları
    -Müslüman katliamları
    -Rus Katliamları
    -Bizans katliamları
    -Balkan Katliamları
    ......... daha giderim istersen hatta sırf şunu söyleyeyim sana
    -Cengiz Han 40.000.000
    -Timur 25.000.000
    -Yavuz Sultan Selim 40.000
    -Alparslan 15.000

Dünyaya katkı eğer insan kıyımlarıysa bizim dünyaya yaptığımız katkılar daha fazla diyebilir umarım beni anlamışsındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeFallen037

İşte bu yüzden Türkiye'den nefret ediyorum Anadolu halkından tiksiniyorum (gariban çiftcilerimiz köylerde tezek kokan dedelerimiz hariç) bir onlara bak birde bize bak diyorsunuz sonra ülke neden gelişemiyor diyorsunuz ? Sizin gibi ... kafalılar yüzünden gelişemiyoruz. Beyni aşk saçmalığıyla yıkanmış tarihinden bir haber disiplinsiz bedava para kazanmak için yapmadığı şey olmayan askere gitmemek için yapmadığı şey kalmayan beyinsizler yüzünden.Dini siyasete karıştıran hırsızlık yapan baştakiler yüzünden.Gezide taş atan oy vermek için poposunu şezlonglardan kaldıramayan insanlar yüzünden.Orda burda biz vatan için ölürüz diyip rakı balık sofrasından kalkmayanlar yüzünden.Çalışmamak için çalışanlar yüzünden.Üniversiteye öğrenmek için değil manita yapıp aileden uzakta alemlere akanlar yüzünden. Eksiler gelir şimdi neden biliyormusunuz herkes bunları yapıyor işte eleştirmeye gelmiyorsunuz........... GİDİN İSTEDİĞİNİZ ÜLKEYEDE EN AZINDAN GERİYE BIRAKILAN NESİL SİZİN GİBİ OLMASIN BELKİ OZAMAN GELİŞİR BU ÜLKE.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabun Delen

quote:

Amerika,amerika diye diye öleceksiniz.Adamlarin daha atalari belli degil,150 yillik bir tarihleri var hala en karizmatik diyorsun...

Ataları nasıl belli değil? Amerikan ataları işte. Ayrıca belli olsun olmasın senin ataların bellide noluyo? Adamlar senden kat ve kat güçlü ve teknolojik.
    150 yıllık tarihi var diyosun. Adamlar 150 yılda böyle olmuş bizim tarih kaç 300000 yıllıkmı? 300000 yılda halaaa bu durumdayız? O zaman kim karizmatik belli ;)

Amerikan ataları ne lan.
  • Sabun Delen kullanıcısına yanıt
    Her bayrağın bir anlamı vardır.Bizim bayrağımız en güzel bayrak.
    Gözlükle şekille olmuyor.Mehmetçik ellerine verir.
    Kendimize ait sporumuz var. Cirit,güreş vs..
    Yabancı dildeki isimler karizma gelir ama onlara görede Ankara karizma isim..
    İsimlerinin kısaltması usa doğal olarak usa yazılıyor.
  • Sabun Delen kullanıcısına yanıt
    Hala bu durumdayız ? Eski Türk devletleri dünyaya hükmederdi.En yakını : Osmanlı İmparatorluğu.Sen burda konu aç adamlara hayranlığını belirt sonra hala bu durumdayız.Git bir işe yara.

Atasını tanımayan it peşinde gezermiş.
  • almanya
    açiklamaya gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabun Delen

quote:

Orijinalden alıntı: Glaxo Smith Kline

Kuzey Irak ta Senin askerinin Kafasına Çuval geçiren onlar değil demi PKK ya silah gönderen ler zaten değil ne dir bu ABD hayranlığı eğer gösteriş istiyorsan Asıl kendi tarihine bak Kurtuluş Savaşı gibi büyük bir savaş Var mı peki onlarda Türk olduğunu sen unutsan bile düşmanların unutmaz

Abi sanıyonuzki tüm dünya tarihi Kurtuluş Savaşı Çanakkale Savaşı bunlardan ibaret? Adamların hiç tarihleri kahramanlıkları yok sadece bizim ülkede var öylemi Size okullarda tarih dersinde dünya tarihi değil Türkiye Tarihi okutuyorlar ondan sadece bunları biliyonuz? O adamlar hiç savaş yapmamışmı 1. dünya savaşına girmemişlermi falan? Yada diğer ülkeler?

Ayrıca ben tarih olarak bakmıyorum olaya adamlar karizma bayrakları bile şekil adamlarının tipleri bile şekil. Bi bizim türklere bakıyom bi amerikan erkeklerine adamların hayatları yaşamları bile şekil daha ne?

Tarihte ne kahramanlıkları var ? Birinci dünya savaşına fiilen katılmışlar mı ? Çanakkale'de hepsinin eline verdik mi ? O zaman silahları bizden daha iyi değil miydi ?
    Tipleri şekil ? %80 i obez olan ülke mi şekil ? Çok amerikan filmi izlemişsin.

• karizma görmek isteyen tarihine baksın neler yapmışız

• Abi birakin sunu. Kurtulus savasinda bunun gibiler iste himayeyi savunanlar. Ozgurluk ulkesi diyolar. Kizilderilileri zorunlu hristiyan okullarina verdiler. Olmayana iskence edildi. Asimipe ettiler kulturu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • troll.avi

Basketbol bölümünü bıraktın simdi Konu dısına mı başladın kardeş
  • Masum insanları öldürdüklerinide söyleseydin.
  • Kafanıza öyle bir empoze etmişlerki herkes bir amerikan rüyası içinde kendin çalışarak ülkeni niye amerika seviyelerine getirmeyi planlamıyorsun ey genç

• Rus yanlıları konu sahibini banlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeFallen037

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

quote:

Ataları belli değil 150 yıl içinde bizden daha çok yararları olmuş ama dünyaya

Dünya 150 yıldan mı ibaret?

Ne alaka o 150 yılda senin 800 yıldır yapamadığın katkıyı yapmış dünyaya

800 değil 3500 yıl.Ayrıca bilgisizliğine veriyorum.

-Irak katliamları
    -American Yerlileri katliamları
    -Suriye katliamları
    -Destek verdiği terörist katliamlar

Dünyaya yaptığı katkılar bunlar işte.Bunların hepsinde en fazla 500.000 kişi ölmüştür.Şimdi bide bizimkilere bak.

-Çin Katliamları
    -Hint katliamları
    -Pers katliamları
    -Müslüman katliamları
    -Rus Katliamları
    -Bizans katliamları
    -Balkan Katliamları
    ......... daha giderim istersen hatta sırf şunu söyleyeyim sana
    -Cengiz Han 40.000.000
    -Timur 25.000.000
    -Yavuz Sultan Selim 40.000
    -Alparslan 15.000

Dünyaya katkı eğer insan kıyımlarıysa bizim dünyaya yaptığımız katkılar daha fazla diyebilir umarım beni anlamışsındır.

zaten elektronik cihazlari, fen bilimlerini, uzay-yeryuzu arastirmalarini, fast food u baska yaratiklar yapti degil mi ? bir tutturmussunuz turkiye,turkmenistan, kazakistan.. vs.. gibi Turk soyu gidiyorsunuz...

biride cikip demiyor: adamlar bilgisayari icat etmis gecenin bu saatin forumlarda takiliyorsunuz yapmayin gencler.. ya da tv ye sahipsiniz camasir makinesi, buzdolabi, mikrodalga vs.. gibi binbir turlu seyinden tut giydigin donun tasarimina kadar tum ABD maddelerini kullaniyorsunuz ama.

simdi diyeceksin; ''almanlarin, ingilizlerin, fransizlarin da cok katkisi var ama?'' ulan zaten abd toplama bir millet, bilim adamlari saf amerikan irkindan degil ki cogu amerikali bilim adami avrupa genide tasiyor.

abd yi sevmeyebilirsiniz hatta isterseniz nefret edin ama forumlarda gelipte ''ben milletimi savunuyorum yhaaaa!'' triplerinde klavyeden vatan kurmaya calisip, abd yi kotuleyip kendinizi rezil etmeyin ! acik ve net: kullandigin cogu bilesen abd yapimidir - icadir. bu bu kadar size

kuyruk acisi olarak geri donuyorsa git tarimsal bir yere teknolojiden uzak yasayip kahvelerde: ''emarika katil ya'' diye bos insanlarla muhabbet et. hicbir devletin vatandaslari katliam istemez, ama devlet gidip bir ulkeye giriyorsa ya kendi vatandaslari rahat yasasin diye girer

yada kendi cikarlari icin. ama abd nin refahlik seviyesini baktigimizda dunya da 5. oldugu icin bastaki adamlar ulkeleri icin girmistir. benim dusuncem: vatandas icin bile olsa masum insanlari olmemelidir. ama yapacak bir sey yok, bu vatandasi ilgilendirmez tum gunahi bastaki elamanlarin sucudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: icrievrytiem

Birbirimize cok benziyoruz knk

Kızsan evlenelim birbirimize daha çok benzeyen bireyleri dünyaya getirme fırsatımız olur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.