Şimdi Ara

Dünyanın En Karizma Ülkesi | ABD (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YILDIRIMLAR YARATAN BİR IRKIN AHFADIYIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VigilanteTR -- 8 Eylül 2014; 23:10:02 >
  • Tartışılmaz tabii ki amerika
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor_x4
    zaten elektronik cihazlari, fen bilimlerini, uzay-yeryuzu arastirmalarini, fast food u baska yaratiklar yapti degil mi ? bir tutturmussunuz turkiye,turkmenistan, kazakistan.. vs.. gibi Turk soyu gidiyorsunuz...

biride cikip demiyor: adamlar bilgisayari icat etmis gecenin bu saatin forumlarda takiliyorsunuz yapmayin gencler.. ya da tv ye sahipsiniz camasir makinesi, buzdolabi, mikrodalga vs.. gibi binbir turlu seyinden tut giydigin donun tasarimina kadar tum ABD maddelerini kullaniyorsunuz ama.

simdi diyeceksin; ''almanlarin, ingilizlerin, fransizlarin da cok katkisi var ama?'' ulan zaten abd toplama bir millet, bilim adamlari saf amerikan irkindan degil ki cogu amerikali bilim adami avrupa genide tasiyor.

abd yi sevmeyebilirsiniz hatta isterseniz nefret edin ama forumlarda gelipte ''ben milletimi savunuyorum yhaaaa!'' triplerinde klavyeden vatan kurmaya calisip, abd yi kotuleyip kendinizi rezil etmeyin ! acik ve net: kullandigin cogu bilesen abd yapimidir - icadir. bu bu kadar size

kuyruk acisi olarak geri donuyorsa git tarimsal bir yere teknolojiden uzak yasayip kahvelerde: ''emarika katil ya'' diye bos insanlarla muhabbet et. hicbir devletin vatandaslari katliam istemez, ama devlet gidip bir ulkeye giriyorsa ya kendi vatandaslari rahat yasasin diye girer

yada kendi cikarlari icin. ama abd nin refahlik seviyesini baktigimizda dunya da 5. oldugu icin bastaki adamlar ulkeleri icin girmistir. benim dusuncem: vatandas icin bile olsa masum insanlari olmemelidir. ama yapacak bir sey yok, bu vatandasi ilgilendirmez tum gunahi bastaki elamanlarin sucudur.

Bu videoyu izle.Avrupalılar bilimi nereden almış gör.Amerikalılarda avrupalılardan oluştuğuna göre...
    Temel olmadan bina yapılır mı ? Sen diyorsunki tıp çok gelişti hipokrat ne biliyor ki ? Mantığın bu.
    Çıkar için ? Daha iyi yaşam için ? Öyle mi..

Irakta çocukları kadınları öldürdüler.Neden ?Kadınlara kızlara tecavüz ettiler.Neden ?İnsan canı dünyanın en değerli şeyidir.Ama bunlar gelse senin anana bacına tecavüz etse halkının daha rahat yaşaması için yapıyor der alkışlarsın.

• Ulan senin anan baban ne hata yapmış. Keşke annenin başı agrisaydi o gece. Savaş ciksa onların tarafına geçer bu. Size de pes yani. Adam beni Amerika ya gomun diyor. Artik ne izlediyse. Çok p"rn izleyip filan mi oldun lan !?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain.Man

quote:

zaten elektronik cihazlari, fen bilimlerini, uzay-yeryuzu arastirmalarini, fast food u baska yaratiklar yapti degil mi ? bir tutturmussunuz turkiye,turkmenistan, kazakistan.. vs.. gibi Turk soyu gidiyorsunuz...

biride cikip demiyor: adamlar bilgisayari icat etmis gecenin bu saatin forumlarda takiliyorsunuz yapmayin gencler.. ya da tv ye sahipsiniz camasir makinesi, buzdolabi, mikrodalga vs.. gibi binbir turlu seyinden tut giydigin donun tasarimina kadar tum ABD maddelerini kullaniyorsunuz ama.

simdi diyeceksin; ''almanlarin, ingilizlerin, fransizlarin da cok katkisi var ama?'' ulan zaten abd toplama bir millet, bilim adamlari saf amerikan irkindan degil ki cogu amerikali bilim adami avrupa genide tasiyor.

abd yi sevmeyebilirsiniz hatta isterseniz nefret edin ama forumlarda gelipte ''ben milletimi savunuyorum yhaaaa!'' triplerinde klavyeden vatan kurmaya calisip, abd yi kotuleyip kendinizi rezil etmeyin ! acik ve net: kullandigin cogu bilesen abd yapimidir - icadir. bu bu kadar size

kuyruk acisi olarak geri donuyorsa git tarimsal bir yere teknolojiden uzak yasayip kahvelerde: ''emarika katil ya'' diye bos insanlarla muhabbet et. hicbir devletin vatandaslari katliam istemez, ama devlet gidip bir ulkeye giriyorsa ya kendi vatandaslari rahat yasasin diye girer

yada kendi cikarlari icin. ama abd nin refahlik seviyesini baktigimizda dunya da 5. oldugu icin bastaki adamlar ulkeleri icin girmistir. benim dusuncem: vatandas icin bile olsa masum insanlari olmemelidir. ama yapacak bir sey yok, bu vatandasi ilgilendirmez tum gunahi bastaki elamanlarin sucudur.

Bu videoyu izle.Avrupalılar bilimi nereden almış gör.Amerikalılarda avrupalılardan oluştuğuna göre...
    Temel olmadan bina yapılır mı ? Sen diyorsunki tıp çok gelişti hipokrat ne biliyor ki ? Mantığın bu.
    Çıkar için ? Daha iyi yaşam için ? Öyle mi..

Irakta çocukları kadınları öldürdüler.Neden ?Kadınlara kızlara tecavüz ettiler.Neden ?İnsan canı dünyanın en değerli şeyidir.Ama bunlar gelse senin anana bacına tecavüz etse halkının daha rahat yaşaması için yapıyor der alkışlarsın.

matematik de araplarin da katkisi oldugu tarih de var ama tum musluman ulkelerin zekasini topla bir abd etmez. eger etseydi zaten benzini abd ye acmazlardi buyuk kosullar sartiyla verirlerdi, TR de dahil avrupa birligi ayarinda bir Islam, Turk birligi kurarlardi. hadi her seyi gectim araplarin hic biri birbirien bagli degildir.

• skyfor_x4 S kullanıcısına yanıt
    Din ile zekayı bağlayan bir ateist daha.Tüm müslüman ülkelerin zekasını topla bir abd etmez öyle mi ? amerikanlar doğuştan 160 iq ile mi doğuyor ? Gençliğinin çoğu eğlence peşinde.Bilimadamlarının kaç tanesi yerli kaç tanesi beyin göçü ? Kafanıza göre sallamayın.
  • Vay be şu düştüğümüz durumlara bak hem yorumları hemde konuyu okudum bu nesilden vatana ne yarar gelebilirki? Vatan elden gidiyor adamlar ya hamburger yiyiyor ya paten sürüyor spreyle duvarları boyuyor milletin camını çerçevesini indiriyor avurpa ve diğer ülkerlerin yalakalıklarını yapıyor affedersiniz orasını burasını açarak geziyor ve bu ülkede şehitler oluyor vatan elden gidiyor umurlarında değil.Yarın öbürgün savaş çıkarsa ya 1915 ruhu gelecek adam olacaklar akılları başlarına gelecek yada bunlar kaçacak adam akıllı kendini bilen kişiler kalacak.
  • quote:

Din ile zekayı bağlayan bir ateist daha.Tüm müslüman ülkelerin zekasını topla bir abd etmez öyle mi ? amerikanlar doğuştan 160 iq ile mi doğuyor ? Gençliğinin çoğu eğlence peşinde.Bilimadamlarının kaç tanesi yerli kaç tanesi beyin göçü ? Kafanıza göre sallamayın.

ateist degilim Elhamdülillah Müslümanım. farkettiysen saf amerikan irk sahibi bilim adamlari dememisim zaten oyle bir irk da yok. (kizilderililer haric) tabiki de gencligin cogu eglence pesinde olacak, adamlar zaten yeteri kadar icat yapmis birakta onlarin torunlari eglensin. ayrica 300 milyon nufusluk ulkede muhakkak bilimle ugrasanlar vardir, en son aya lazer uydu gibi bir sey koymuslardi dunya ile ayin mesafesini hesapliyorlardi. yani adamlar her turlu bilimle ugrasiyor, ama araplar ancak elleriyle pilav yesinler, ayni giysilerler uyusanlar vs.. en iyi ulkeleri olan dubai bile amerikali, israil asilli yahudiler tarafindan hep yatirimlar yapildi arabalari falan hep yabanci marka.

yani kendini kandirmana gerek yok, durum boyle.

• Sadece başlığı okudum ve yazıyorum , emin ol düşündüğün gibi diğil.Hep illunun işi bunlar.USA hayranlığı oluşturmak.Zenginlikleri bazı insanları ''fucking shit'' e çevirerek oluyor ki USA halkı zengin değil.Zengin olan usa'da 2-3 kişi.Bizde sömürüp zengin olmayı biliyoz.
  • quote:

quote:

ateist degilim Elhamdülillah Müslümanım. farkettiysen saf amerikan irk sahibi bilim adamlari dememisim zaten oyle bir irk da yok. (kizilderililer haric) tabiki de gencligin cogu eglence pesinde olacak, adamlar zaten yeteri kadar icat yapmis birakta onlarin torunlari eglensin. ayrica 300 milyon nufusluk ulkede muhakkak bilimle ugrasanlar vardir, en son aya lazer uydu gibi bir sey koymuslardi dunya ile ayin mesafesini hesapliyorlardi. yani adamlar her turlu bilimle ugrasiyor, ama araplar ancak elleriyle pilav yesinler, ayni giysilerler uyusanlar vs.. en iyi ulkeleri olan dubai bile amerikali, israil asilli yahudiler tarafindan hep yatirimlar yapildi arabalari falan hep yabanci marka.

Attığım videoda müslüman bilim adamları yazıyor benim atma amacım müslümanların yaptığını belirtmek değil çoğu şeyin temelinin avrupalılar ve amerikalılardan önce
    atıldığını belirtmek.

Hergün yeni bir şey geliştiriliyor torunları eğlensin demek çok mantıksız.70 milyonluk ülkedede birileri bilimle uğraşıyordur diyip eğlenmeye koşmakta mantıksız.
    Bize imkan verilse bizde yaparız.Bir kere eğitim sistemimiz çok yanlış.Destek yok.Bu haberi okuyun anlarsınız. Link

Derdimiz araplar değil kendi ülkemiz....

• Açık ara Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Dünyanın En Karizma Ülkesi | ABD

Adamın yorumuna bal sürmüşsün.Bir çok soydan oluşan bir ülkenin atası belli değildir.Türkiye dediğinde Oradaki 'Türk' hangi atadan geldiğimizi gösterir bir nevi.Ancak Amerika denildiğinde orada bulunan kıtaya verilen isimden başka bir şey değil.Avrupa sürekli sefer düzenleyip oradaki yerlilerin anasını ağlatmaktan başka bir şey yapmadı.Soyları belli değil karmaşa içinde oluşmuş bir ülke.Zaten şu anki mükemmellik durumunun büyük bir bölümünü 2.Dünya savaşında Japonya'nın adalarını kazanarak aldı.

• ŞŞŞŞ.
    Konu silinebilir.

Dünyanın En Karizma Ülkesi | ABD
  • quote:

quote:

Kendini paralasanda gidip yerleşme ihtimalinin en fazla %5 olduğunu biliyorsun değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi bitmediniz be abd hayrani ergenler. Avatarda da hitler var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeFallen037

quote:

Orijinalden alıntı: celo55

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alıntı: celo55

quote:

Orijinalden alıntı: MaximoPolpo

Amerika,amerika diye diye öleceksiniz.Adamlarin daha atalari belli degil,150 yillik bir tarihleri var hala en karizmatik diyorsun...

Ataları belli değil 150 yıl içinde bizden daha çok yararları olmuş ama dünyaya

Dünya 150 yıldan mı ibaret?

Ne alaka o 150 yılda senin 800 yıldır yapamadığın katkıyı yapmış dünyaya

800 değil 3500 yıl.Ayrıca bilgisizliğine veriyorum.

-Irak katliamları
    -American Yerlileri katliamları
    -Suriye katliamları
    -Destek verdiği terörist katliamlar

Dünyaya yaptığı katkılar bunlar işte.Bunların hepsinde en fazla 500.000 kişi ölmüştür.Şimdi bide bizimkilere bak.

-Çin Katliamları
    -Hint katliamları
    -Pers katliamları
    -Müslüman katliamları
    -Rus Katliamları
    -Bizans katliamları
    -Balkan Katliamları
    ......... daha giderim istersen hatta sırf şunu söyleyeyim sana
    -Cengiz Han 40.000.000
    -Timur 25.000.000
    -Yavuz Sultan Selim 40.000
    -Alparslan 15.000

Dünyaya katkı eğer insan kıyımlarıysa bizim dünyaya yaptığımız katkılar daha fazla diyebilir umarım beni anlamışsındır.

Sen benim Türk ırkını savunmamı diyorsan biz 2000 yıl öncede bu şekilde yaşıyorduk.Şuandada bu fikri savunanlar olarak bu şekilde yaşıyoruz.Biz amaçsızca yaşayan veya siyasete alet olan kişiler değiliz.Aslada olmayacağız.Ancak bilinçli mantıklı herkes bu fikri savunursa ancak o şekilde kalkınırız.Bizim gözümüzde bu saçma sapan Türkiye denilen etnik grup çarpışmalarının kol gezdiği topraklar değil.Sana düşüncelerimizi anlatırsam bu işin içinden yarın çıkarız anca lakin diyorsun ki kullandığınız herşey abd ürünü peki biz bu ürünları kullanmamak için neler yapmalıyız ? Düşündün mü

-Ekonomik kalkınma
    -Girişimci Toplum
    -Mantıklı Eğitim
    -Etnik grup çatışmalarının önlenmesi

Ekonomik kalkınma için kim ne yapıyor ? Boşa yanan elektrik ? 24 Taksitle alınan 3000 tllik telefon ? 102 ekran lcd 110 ekran yapmalar. Abartmıyorum sen değilsin o değil ama böyle kişiler sayılmayacak kadar çok.

Herkeste bir maaş kafası.Birilerinin köpeği olayım onlar para versin ben işimi yapayım ? Kaç kişi şuanda ben bir yer açıcam diyor ? Kendi işimi kurucam diyor ? Diyemez neden korkuyor neden korkuyor parası yok neden parası yok ? Yukarıda söylediklerimi yaptığı için parası yok !!!

Mantıklı eğitim lise 3 öğrencisiyim 2 şehir değiştirdim beden eğitiminde ne yapıyoruz top oynuyoruz. Geziyoruz.Müzik dersinde flüt çalmaya çalışıyoruz.Öğretmenler deseniz ucube kılıklı kişiler.Disiplin yok !!! Düzgün eğitim olmama nedenlerini saymak istemiyorum bitmez.Bana göre okula öğretmen subaylar atanmalı ama darbe diye sokağa dökülür millet.

Etnik toplum çatışması bu ülkeyi bitiren şeydir.Anlatmıyım konu kapanır anlamışsınızdır siz.

Özet: Siz böyle aciz bir toplumun ne yapmasını bekliyorsunuz ? Teknolojiyi mi geliştiricek !? Biz çocuklarımızı bilinçli yetiştiricez ya siz ? Kaç kişi çocuklarına tasarrufu öğretiyor ? Yok sonra ülke neden gelişmiyor ? Biz Türkçüler olarak bu ülkede azınlığız ve kendimizi bu ülkeden hissetmiyoruz.Bu ülkenin sahipleri sahip çıksın geliştirsin ama siz bu kafayla sadece islam ülkesi olarak değişirsiniz bir adım öteye gidemiyeceksiniz.

• Ülke değil de il olarak bence en karizma Trabzon. İngilizce düşünüp zorlarsanız Trap-zone oluyor (tuzak bölgesi) güzel film ismi olur

Trabzonlu değilim

• manhattan şehir değil, iyi akşamlar.
  • arkadaş güzel anlatmışta konuyu bombalamışlar
  • Karizma ha!Bizim tarihimizle Amerika tarihini kıyaslayabiliosan helal olsun sana.Ha o hayran olduğun Amerikada kundağındaki bebekleri öldüren İsrail in arkasında.Türkiye belki harika değildir çok sorun vardır ama Türkiye benim vatanım ve Türkiye en karizmatik ülke
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.