Şimdi Ara

Dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam,en güçlü otobüsü İkarus'tur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
7.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam,en güçlü otobüsü İkarus'tur

•  Dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam,en güçlü otobüsü İkarus'tur

İzmirde hala var bunlardan
  • Connecto'lar iyide insan giderken motor sesini duymak istiyor Connecto'lar sadece tıs tıs diye ses çıkartıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam,en güçlü otobüsü İkarus'tur

Bunların markası ne ki? Doğma büyüme İzmirliyim bu otobüsün markasını bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Muslugu.

Az ziplamadik içinde

biraz daha acıklasaydın yanlıs anlasılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaas.

quote:

Bunların markası ne ki? Doğma büyüme İzmirliyim bu otobüsün markasını bilmiyorum

Sanos deniyor.

• ikarus un enson klimalı olanları vardı; modifiye edilmiş turbolu olanları... Ama içinin çok gürültülü olduğunu hatırlıyorum, içinde seyahat ederken kulakla radyo dinlerken radyodaki konuşmaları otobüsün gürültüsünden tam olarak anlayamadığımı hatırlıyorum...
  • Vallahi bilmiyorum
  • Onu bunu bilmem de Konya'ya 2 sene önce getirdikleri Otokar'ın Doruk 215LE otobüslerinin üstüne tanımam. Nasıl bir konfordur o, gözlerini kapatsan hareket halinde bulunduğunu bile anlamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaas.

quote:

Çiğdem

• İETT nin amiral gemisi Connecto dur.

• Lisede bu otobüslere binmemek için 15 Dakika erken kalkıyordum Nasıl bir motor var ise vücudunun her bölgesini titretiyordu
  • son yıllarda 93ten eskileri kullanımdan kaldırmışlardı, genelde 95li 96lılar kullanılıyordu 70liler değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam,en güçlü otobüsü İkarus'tur izmir bornovada yaşayanlar yada ege üniversitesine gidenler bu otobüsü iyi bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

İzmir ege üniversitesi efsanesi 525 nolu otobüs bilenler bilir

bilmezmiyiz. bunun birde otomatik viteslisi vardır. eshotta staj yapar iken elimizden geçti kerata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

Dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam,en güçlü otobüsü İkarus'tur izmir bornovada yaşayanlar yada ege üniversitesine gidenler bu otobüsü iyi bilir

Virajı döner iken devrildik devriliyoruz diye çok korkardım ve lakalara hızlı girdiğinde kafamı tavana çok vurdum lise yıllarında. maziyi deştiniz be ...

• Yokus kalkarken ki o bostan 1. Vitese atarken garrrrct die bi sesi. Varki unutulmaz kasislerse orta kapininn direkleri tutarken beni bile sallardi

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Mercedes Conecto alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

Dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam,en güçlü otobüsü İkarus'tur izmir bornovada yaşayanlar yada ege üniversitesine gidenler bu otobüsü iyi bilir

Virajı döner iken devrildik devriliyoruz diye çok korkardım ve lakalara hızlı girdiğinde kafamı tavana çok vurdum lise yıllarında. maziyi deştiniz be ...

bu otobüse vize final haftası 300 kisi bindiğimiz oluyodu ne günlerdi be

• quote:

Orijinalden alıntı: Jracool

Onu bunu bilmem de Konya'ya 2 sene önce getirdikleri Otokar'ın Doruk 215LE otobüslerinin üstüne tanımam. Nasıl bir konfordur o, gözlerini kapatsan hareket halinde bulunduğunu bile anlamazsın.

Bursa'da da kullaniliyor, conectonun mini hali gibi. Çok seri arabalar. Belediye çalışıyor gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.