Şimdi Ara

Dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam,en güçlü otobüsü İkarus'tur (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
1
Favori
7.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar değilde şimdiye kadar gördüğüm en iyi toplu taşıma aracı mercedes 0345'dir.
  • İstanbul'daki sarı renk Karsanlar çok iyi millet o klimasız BMC marka özel halk otobüslerine ya da yeşil renk Mercedes belediye otobüslerine nasıl biniyor anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 8 Aralık 2013; 1:08:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Ankarada kaldirdilar bunlari acayip uzuldum.Cidden baskaydi bunlar.O sanki motoru kucaginda tasiyormussun gibi bagiran motor kisin icerisinin disardan saguk olmasi hele ki otobus vitesli ise soforun yaptigi aragazlar.Anilarim canlandi.Kirmizi Man lara kaldim simdi.Onlarinda demirleri buz gibi tutulmuyor eline boyasi cikiyor.Birde ikaruslarin yesili vardi dogalgazli cok sekil arabaydi be

Hocam daha kaldırılmadı. Her sabah okula giderken bunlardan veriyolar. Ayakta durarak sabah sporumuzu yapıyoruz.
  • Kocaeli'nde halen bunlardan var ya la

Dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam,en güçlü otobüsü İkarus'tur
  • Ankarada çok bindim o motor gürültüsü yeter:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    sallama en dandik ve beş para etmez otobüs IKARUS, SANOS'tur... otobüs şoförleri hiç sevmez... sor söylesinler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley Quinn

Ankarada çok bindim o motor gürültüsü yeter:)

Bu mAkinenin mühendislerini alkışlıyorumz motoru ısınmıyor hiç.
    Ne usurduk ankarada kışın içinde . Bokum icimde donardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jracool

quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

quote:

Onu bunu bilmem de Konya'ya 2 sene önce getirdikleri Otokar'ın Doruk 215LE otobüslerinin üstüne tanımam. Nasıl bir konfordur o, gözlerini kapatsan hareket halinde bulunduğunu bile anlamazsın.

ironi yapıyosun dimi hocam ?

Hayır? Siz neyinden memnun değilsiniz ki?

otobuse bayadir binmiyorum genelde binmem zaten ama fren falan yaptiginda acayaip hissettiriyor öne yapisiyorsun resmen.

• bir ara facebook'ta aktifdi ikarus sayfası, bir şeyler paylaşıyorlardı paso.

çok severim, çankaya'da yıldız yokuşunda anırışını unutamam, o ses hala kulaklarımda.
  • Az binmedim kırmızı Egolara
  • tank motoru mu ne kullanılıyormuş eski modellerinde
  • carbon salınımı çok yüksek bir araç
  • Bu icarusların şöförleri çok deliydi ya :) Mobilet gibi sürüyolardı valla
  •  Dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam,en güçlü otobüsü İkarus'tur

Dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam,en güçlü otobüsü İkarus'tur

sağlamlıkta üstüne tanımam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onu bunu bilmem de Konya'ya 2 sene önce getirdikleri Otokar'ın Doruk 215LE otobüslerinin üstüne tanımam. Nasıl bir konfordur o, gözlerini kapatsan hareket halinde bulunduğunu bile anlamazsın.

ironi yapıyosun dimi hocam ?

Hayır? Siz neyinden memnun değilsiniz ki?

otobuse bayadir binmiyorum genelde binmem zaten ama fren falan yaptiginda acayaip hissettiriyor öne yapisiyorsun resmen.

Aynı otobüsten bahsediyoruz dimi hocam? Hani şu ufak turkuaz beyaz olanlar

• Körüklü otobüsler çocukken en sevdiğim şeylerden biriydi , tam ortadaki bölümde giderdim hep
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 20 Aralık 2020; 19:50:50 >
  • ikaruslarda bir kere şoförü ile konuşmuştum. adam kullandığı en rahat otobüs olduğunu söylemişti. Mercedeslerin kız gibi olduğunu sürekli arıza yaptığını anlattı. Birde eğer binme şansınız olursa vitese dikkat edin, ikaruslar hep 2. viteste kalkar.
  • Ikarus'u aratmayan Güleryüz Cobralar var İstanbul'da.Eski ve yüksek olanlardan bahsediyorum.En arkada oturduğunuzda sanki makina dairesindeymişsiniz gibi oluyor.Motor gürültüsü çok fazla.Bu arada Ikaruslarda motor arkada değil ortadadır.BMC Beldelerde ve eski MANlarda kamyon motoru kullanılıyor.

• Ankarada hala görüyorum..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.