Şimdi Ara

Dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam,en güçlü otobüsü İkarus'tur (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
7.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: daxtor55

Ikarus'u aratmayan Güleryüz Cobralar var İstanbul'da.Eski ve yüksek olanlardan bahsediyorum.En arkada oturduğunuzda sanki makina dairesindeymişsiniz gibi oluyor.Motor gürültüsü çok fazla.Bu arada Ikaruslarda motor arkada değil ortadadır.BMC Beldelerde ve eski MANlarda kamyon motoru kullanılıyor.

Cobra'nın motor gürültüsünü tam bilemiyorum genelde ön kısımda oturduğumdan ancak rahatlık bakımından iyi bence. Kendimi güvende hissediyorum nedense. Bir de Cobra'nın alçak tabanlı modeli olan GD272 LF var. Onlar da aklçak tabanlar arasında en sevdiğim markadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

macar mucizesi

Patatese karşılık alınmıştı
    Bildiğim kadar

• aklıma 525 geldi

• Kocaeli'deki halk otobüsleri pişmanlıktır.
  • Bununla ilk okulda az mı geziye gittik :D

Dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam,en güçlü otobüsü İkarus'tur
  • Harbi sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Lisede egolarda sürünürken pardon durakda beklerken beklediğim hat ile gelince söve söve biniyordum, şöför frene basınca ön cama yapıştığımı bilirim.
    Pencereyi açmak için koltuğa çıkıp asılırken koltuğunu kırdığımı bilirim, askıyı tutacam diye ani frenle düşerek kapı camını çatlatdığımı bilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Mercedes Conecto alır.

93 akar

• Tam durakta inecekken kapı açılmazdı, bi yumrukla lak diye açılırdı, körüklü olanlarda körük kısmındaki demirlere otururduk lisedeyken, teyzelere yer vermek zorunda kalmıyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jracool

quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

quote:

Onu bunu bilmem de Konya'ya 2 sene önce getirdikleri Otokar'ın Doruk 215LE otobüslerinin üstüne tanımam. Nasıl bir konfordur o, gözlerini kapatsan hareket halinde bulunduğunu bile anlamazsın.

ironi yapıyosun dimi hocam ?

Hayır? Siz neyinden memnun değilsiniz ki?

otobuse bayadir binmiyorum genelde binmem zaten ama fren falan yaptiginda acayaip hissettiriyor öne yapisiyorsun resmen.

Aynı otobüsten bahsediyoruz dimi hocam? Hani şu ufak turkuaz beyaz olanlar

Şöförlerin hepsi mükemmel değil malesef. Freni hissettirmeyen de var, öne fırlatan da. Otomatik vitesli araçlar sonuçta, frene bastığın gibi duruyor.

• Abi conecto lar konforlu vs eyvallah da 230 Hacettepe hattında 100km/58L gördüm lan yakıt tüketimini ki milli kütüphaneden sonra dur kalk yapmadan gidiyor bide otobüs.Ben dedim ikarus yardırıyodur fakat conecto dan az olduğu görülüyor yani. 35-45 L demişler ona.. Harbiden de 10 numara otobüstü şimdi :D Sırf ikarus yüzüne yalıtımlı kulaklık aldım( cx300 ilk kulaklığımdır) yalıtımda o kadar puan almasına rağmen yeterli olmadı. Bu kadar dominant bi MOTOR daha göremezsin aga :D Ayrıca bu otobüs yüzünden sessiz ortamda uyuyamama gibi bi zımbırtıya yakalanmıştım geçti çok şükür :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.