Şimdi Ara

Dünyanın Gözünde Türkler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
4.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Generalll

Gerici bir arap ülkesi olduğumuzu, erkeklerin 3-5 tane kadınla evlendiği felan sanıyorlar.Boşu boşuna dev aynasında görmeyin kendinizi.

Eyalet sistemi osmanlıdan yüzyıllar önce uygulanmaya başlamıştır.Bilginize.

Aynen dostum her zaman bende öyle düşünmüşümdür.. Şuan bir ıraq a ne gözle bakıyorsak onlarda bize o gözle bakıyor düşüncesindeyim..
    Halbuki öyle değil ama Türkiye hepsinden güzel bence..
  • Bizim ülkede insana değer verilmiyor maalesef Şu an zaten iyi olan hiçbir şey yok ülkemizde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cıngıro

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

ben şahsen türkiyeden şikayetciyim 18 bitsin pardon üniversite gidicem ingiltere yada amerika yada fransaya.herşey pahalı,benzin pahalı,her yer kirli,susuzluk almış başını götürüyor(nedeni:bilinçsiz kullanım),can güvenliğiniz yok daha ne diyim:

Böyle bir zihniyet Türkiye'de kalsa da verimli olmayacaktır.Yolu açık olsun

Yalan mı söylüyor?

• Arkadaşlar saçmalamayın. Bu ülke bize dedemizden babamızdan miras. Her şey çok kötü, eskiler s.çmış,batırmış terkedelim bu vatanı ne demek? Bize düşen bize bırakılan mirası çoçuklarımıza en iyi şekilde bırakmak. Bu,bizi bugünlere getiren atamıza dedemize miras borcudur. Bu vatanı terkedip başka millete hizmet etmek isteyen anca azınlık durumuna düşer. Yada asimile olur gider.Bu yazdıklarım hiç birşey ifade etmiyorsa Mustafa Kemal Atatürk'ün ''Ne mutlu Türküm Diyene '' sözü birşeyler ifade etsin.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumandan xx -- 24 Temmuz 2008; 19:40:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: remuss208

ben yazın amerikada work and travel la gitmiştim orda mc donalds ın menejeriyle konusuoduk bana dediği

"bir yerde rus calısıosa ne yapar yapar dıger rus arkadaşlarını da işe sokmak için uğraşır eğer türk çalışıyorsa ne yapar yapar diğer türklerle beraber kendini de kovdurur"

güzelmiş
  • Başımızda böyle insanlar olduğu sürece bu iş çok zor ama imkansız değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: marophat

Dünyanın fiziksel olarak en güçlü milleti olarak biliniriz ki genetik olarakta kaslarımızın yapısı dier milletlere göre daha gelişmiştir.

Hatta dünya klasiklerinde bile bundan bahsederken görebilrsiniz.

this is sparta aklıma geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: KraL71

quote:

Orjinalden alıntı: Darkness778

quote:

Orjinalden alıntı: Burak Murat

şu milleti ülkeden kovan pek vatansever arkadaşlarada soruyorum; fırsatları olsa Kanada - Amerika - Japonya vb. ülkelerde yaşamak için gitmezler mi acaba?

Delikanlı gibi mertçe cevap verecek cesaretleri varsa, cevap bekliyorum.

Ne gitcem heryeşim var güzel vatanımda.
    Napayım cenabetlerin arasında

bu zihniyet

Türk forumunda "Yabancıların Türkler Hakkında Fikirlerini" sormak ne kadar saçma birşeyse, buradaki hayatında tek yabancıyla diyaloğu olmamış adamların "Heralde şöyle düşünüyorlardır" demeleri ve vatan-millet-sakarya edebiyatı parçalamalarıda o kadar saçmadır..

Sayısız müşterim var dünyanın dört bir yanından. 20-30 kişilik grupları günler boyunca dolaştırıyorum, asiste ediyorum.
    Dolayısıyla Türkiye ve Türkler hakkında neler düşündüklerini az çok biliyorum..

1.'si kendimizi dünyanın merkezinde görme sevdasından vazgeçelim. kabul edelim yada etmeyelim; gelişmemiş bir 2.sınıf ülkeyiz hala ve bu zihniyetle devam ettikçe bu durum değişmeyecek.

dışarıda Türk imajı genelde araplardan farksız. Karaçarşaflı kadınlar, sarıklı cübbeli sakallı adamlar.. Deveye bindiğimizi düşünenler bile var.
    Türkiye'de insanların saygısızlığından ve tacizlerinden çok rahatsızlar. Genelde hoşgörüyle karşılamaya çalışıyorlar ama 2 mini etek görünce salylarıyla caddeyi yıkayan yurdum gençliği bir noktadan sonra rahatsızlık vermeye başlıyor. Esnaf desen hala turiste ne geçirirsem kardır mantığı var ve bu insanlar ülkelerine döndüklerinde bunları anlatıyor.. En iyi reklam kulaktan kulağa dolaşandır ve ne yazıkki biz bu konuda sınıfta kalıyoruz.

Türkiyeyi her daim terör olan bir ortadoğu ülkesi düşünüyorlar kısacası.. Büyük yabancı basında bunu destekleyecek haberler yapıyor ve sonuç dahada vahim bir hal alıyor. Konuyu siyasete getirmek istemem ama Türkiyedeki artan cehalet ve din sömürücülerinin ekmeğine yağ süren yapı bu ORTADOĞU ülkesi imajını kuvvetlendiriyor..

Sandığınız gibi "Şanlı tarihleri var" falanda demiyorlar.. Sen zamanında adamın atalarını kılıçtan geçirip topraklarını işgal edeceksin, sonra senin için şanlı tarih diye düşünecekler... Olurmu öyle şey? Sen ah bu Haçlıların ne şanlı bir tarihi var diyormusun? Yada Israil ne kadar şanlı bir ülke falan?..

bu da gerçekler..bu yazıyı yazan arkadaşım gerçekten tebrikler çok güzel yazmışsın

Şu anda oynadığım bir oyun var WoW adında ve bunun bir sonucu olarak her an yabancılarla içiçeyim..gözlemlerimi anlatacak olursam onlara Türk deyince akıllarına ilk gelen şey "Mohammad ? kebab? allah arab?"..adamlara im from turkey diyorsun hepsi olmasada çoğunluğu bu tip yorumlarda bulunuyor.milliyetçi duygularınızı bir kenara bırakın osmanlı falan bitti artık yok öyle bişey..avrupalı insanların gözünde tamamen 3. dünya ülkesi,kro,arap imajımız var arkadaşın dediği gibi çoğu kişi 3 4 kadınla evlendiğini sanıyor milletin.

televizyon programlarına çıkıp "humeyniyi seviyorum atatürk ü sevmiyorum" diyen yurdum gencinden ne beklersin?%50 ile cami hocalarını iktidara getirmesini beklersin,onuda yaptılar zaten..aynı televizyon programında kendinin ne derece bilinçsiz ve cahil olduğunu yine kendi söylediği sözlerle çelişerek ortaya çıkarmıştır sözkonusu kişi o da şudur, diyorki "II. dünya savaşı ingilizlerin bir türk kadının başörtüsüne elini uzatmasıyla başlamıştır" birkaç dakika geçtikten sonrada sorulan soru üzerine diyorki "keşke ingiliz mandası olsaydık belki o zaman daha geniş haklara sahip olacaktım"..beyinsiz hem kendin diyorsun ingilizler başörtüsüne el uzattı diye hemde manda gibi aşşalık birşeyi kabul edip daha geniş haklara sahip olabileceğini savunuyorsun..bu iktidar partisine oy veren insanlar hep böyle cahil ve bu zihniyette olan insanlardır..şerefsiz adamlar özelleştirme adı altında yabancı sermayeye peşkeş çekti ülkede milli sermaye adına birşey bile bırakmadı..söylermisiniz neyimiz kaldı yabancılara satılmayan?

en son çıkan yabancılara toprak satımı yasası ilede bu aşşalık herifler topraklarımızı satıyorlar artık..Türk halkı bu zihniyette devam ettiği sürece hiçbir zaman 1 adım ileri gidemeyecek,bu işbirlikçi şerefsizlere oy verip kendi geleceğini karartacaktır..uyanın arkadaşlar İran olma yolunda hızla ilerliyoruz

Bravo arkadaşım, forumda bu tip yorumları görmek çok zor. Tesipitin yerinde ve katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 24 Temmuz 2008; 20:25:38 >

• türkler 15.yy ın başlarında çocukları korkutmak için söylenen bir öcü imiş

örnek:

olum yaramazlık yapma türkler gelir seni kaçırıp gebertirler gibisinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: kertemeyenkele

türkler 15.yy ın başlarında çocukları korkutmak için söylenen bir öcü imiş

örnek:

olum yaramazlık yapma türkler gelir seni kaçırıp gebertirler gibisinden

Tam böyle olmasada böyle bir hikaye de var. Fransızlar ile İngilizler mi Ruslar mı savaş halindeyken Türklerden yardım istemişler. Biz asker yerine yeniçeri kıyafeti göndermişiz ve karşı taraf Türkler geliyor nidalarıyla kaçışmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: arf*

"Montaigne'nin Denemeleri" isimli kitapta üç dört yerde düzenlilik ve disiplin konusunda Kanuni'nin ordusu örnek gösterilmiştir. Okurken dikkatimi çekmişti.

Aynen arkadaşım Çok sevıyorum o yazarı her konuda muthiş yazıları var 63-64 fln
  • LoL Turko derler anca
  • İNSANIN NEREDESİN EY OSMANLI DİYESİ GELİYOR DİMİ

• Çok hareketli buluyolar , özellikle ülkemizdeki gündemi .
    Danimarkada mesela 10 sene sonraki ekmek fiyatını tahmin edebilrsin . Ama Türkiye'de yarın ne olucağını tahmin etmek zor , günde bir kaç olayla karşı karşıyayız .
  • Biri 'Yalnız ve güzel ülkem' diye bir ayar çekmedi mi hala? =)
  • davosdan sonra ne dıyorlardırkı
  • WAY BE TURKİYEYİ GÖRÜYORMUSUN....DEMEKKİ İSRAİLDEN AMERİKADAN FİLAN GÜÇLÜ OLMAMILAR..

DİYORLARDIR DAVOSDAN SONRA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeutralZone

quote:

Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

bilip bilmeden konuşmayın ben yurt dışında bulundum (Hollanda) adamlar Türkiyenin nerde oldunu bilmiyolar kebab iskenderi hiç bilmiyorlar tek bildikleri Türklerin arap tarzı sapıklar olduklarını

quote:

Hani şu erkek ile erkeğin, bayan ile bayanın evlenebileceği ile ilgili yasası varolan ülke mi? Sapıklık görmek istiyorlarsa kendilerine baksınlar. Dünyanın sonunu getirebilecek işler yapıyorlar. Gay veya lez evlilik. Düşünsenize 2 gelinlik giymiş bayan ve birbirleriyle evleniyorlar. Yada 2 damatlık giymiş erkek...
    Sapıklar...
    quote:

İşte özgürlük o oluyor.Sanane milletin tercihinden?Elalemin derdi seni mi gerdi.İstediğiyle evlenir.Gaylık bir hastalıktır önce bunu öğren tamam mı?Erkeklerde hem kadın hem de erkek geni bulunur.Kadınlarda sadece kadın geni.Genelde erkeklerde erkek geni üstündür.Ama kadın geni üstün olursa gay olur.Bilip bilmeden konuşma millete sapık deme

Ben böle özgürlüğün

Aynen, sokayım öyle özgürlüğe

• quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

http://www.aksam.com.tr/2009/02/01/haber/siyaset/476/erdogan_a_destek.html

baykal bile desteklemiş yavv

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.