Şimdi Ara

Dünyanın Gözünde Türkler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
4.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben merak ediyorum, hani deriz ya, 'Bu İngilizlere helal olsun sokakları tertemiz' gibisinden överiz diğer toplumları. Acaba onlarında bize bakarak imrendiği birşey var mıdır? Hoş, onlar bize herhangi bir konuda imrense zaten 'tam gelişmiş ülke' olurduk ya ..

• bende bizim dilimiz hakkında ne düşünüyolar diye merak ediyorum.Almanca bilmeyen Türkün Almanı dinlerken kapıldıgı hisler
  • "Montaigne'nin Denemeleri" isimli kitapta üç dört yerde düzenlilik ve disiplin konusunda Kanuni'nin ordusu örnek gösterilmiştir. Okurken dikkatimi çekmişti.
  • Avrupalılar pek sevmiyorlardır heralde gerçi konumumuz dolayısıyla hiç bir ülke bizi sevmiyordur ya neyse
  • kendi dillerinde (god) küfretmiyorlar...
    allah die küfrediyorlar

f.... allah (anladiniz heralde..)
    töbeee töbeee

ama hepsi söle deil..
  • Dünyanın fiziksel olarak en güçlü milleti olarak biliniriz ki genetik olarakta kaslarımızın yapısı dier milletlere göre daha gelişmiştir.

Hatta dünya klasiklerinde bile bundan bahsederken görebilrsiniz.
  • ben yazın amerikada work and travel la gitmiştim orda mc donalds ın menejeriyle konusuoduk bana dediği

"bir yerde rus calısıosa ne yapar yapar dıger rus arkadaşlarını da işe sokmak için uğraşır eğer türk çalışıyorsa ne yapar yapar diğer türklerle beraber kendini de kovdurur"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz Sapık Biraz Kazıkcı Akıllı Birazda CanaYakın Görüyolardır
  • Bütün dünyayı zamanında osmanlı devleti öttürdüğü için hepsinin kuyruk acısı var övmezler tabii
  • Bence Raatlıımıza imreniolardır ya .. Mesela yol kenarlarında , parklarda yatan bi türk bulabilirsiniz . Yada Mangal yapan .. Herşeyin kolayınıda biz buluyoruz .. Ayrıca Rakımızada Hayranlardır .. Ayranlarımıza , İskenderlerimize , Kebablarımıza ..
  • ben şahsen türkiyeden şikayetciyim 18 bitsin pardon üniversite gidicem ingiltere yada amerika yada fransaya.herşey pahalı,benzin pahalı,her yer kirli,susuzluk almış başını götürüyor(nedeni:bilinçsiz kullanım),can güvenliğiniz yok daha ne diyim:
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

ben şahsen türkiyeden şikayetciyim 18 bitsin pardon üniversite gidicem ingiltere yada amerika yada fransaya.herşey pahalı,benzin pahalı,her yer kirli,susuzluk almış başını götürüyor(nedeni:bilinçsiz kullanım),can güvenliğiniz yok daha ne diyim:

Mücadeleden kaçmaya beyine göçüne devam

Nerde vatana hayırlı olma duygusu?
  • Nasıl olur da 70 milyon askerleri vardır diye düşünüyor olabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: marophat

quote:

ben şahsen türkiyeden şikayetciyim 18 bitsin pardon üniversite gidicem ingiltere yada amerika yada fransaya.herşey pahalı,benzin pahalı,her yer kirli,susuzluk almış başını götürüyor(nedeni:bilinçsiz kullanım),can güvenliğiniz yok daha ne diyim:

Mücadeleden kaçmaya beyine göçüne devam

Nerde vatana hayırlı olma duygusu?

Vatana Hayırlı Olmayı Bırak Gidip Oraya Okumak Yaşamak O kadar Kolay Olsa Türkiyede Kimse Kalmazdı

• quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

kendi dillerinde (god) küfretmiyorlar...
    allah die küfrediyorlar

f.... allah (anladiniz heralde..)
    töbeee töbeee

ama hepsi söle deil..

senin onların dinine saygın yoksa,onlardan da saygı beklemek ne kadar doğru olur bilemem...
  • quote:

dedelerimiz atalarımızda 100 yıl önce savaşırken can güvenlikleri yoktu o zamanda kaçıp gitselerdi halimiz ne olurdu ne kadar kolay basit düşünüyorsunuz herşeyin kolayına kaçıyorsunuz

• NAPALIM kardeşim olaylar böyle haksızmıyım? tamam takdire şayan bu ülke ama o kadar kötü oldukki son 10 yılda işler battı şahsen.
  • quote:

NAPALIM kardeşim olaylar böyle haksızmıyım? tamam takdire şayan bu ülke ama o kadar kötü oldukki son 10 yılda işler battı şahsen.

tamam sen git zaten bu ülkenin böyle insanlara ihtiyacı yok sen dersen böyle ben dersem kim kalacak kardesim bu ülkede nasıl düzelecek bu durum biraz zoru sevin ya
  • Söyle kisaca özetleyeyim; Türkü taniyan tanidiktan sonra seviyor, tanimayan hep nefret ediyor.
  • Çok rahat ülkeyiz diyorlar ve herşey ucuz diyorlar elektronik ve otomobil dışında.Cana yakınmışız ve Türkçe, İtalyanca ve Fransızcaya benziyormuş.Almanların yalancısıyım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.