Şimdi Ara

Dünyanın sonunun gelmesinden korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde psikolojik olarak biraz sorunum var ama azıcık 2 ay önce bir rüya gördüm doktora gittim ilaç verdi %90 düzeldi ama içimde hala bir his var nasıl geçer bu ? rüyada şu şekildeydi : bulunduğum mahalle komple yanıyordu heryerde kaos vardı . yaş 16

• yardım edecek yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul walker3446

yardım edecek yok mu?
    Ben de senin yaşlarındayken vivid dream diye tabir edilen sanki gerçekmiş gibi hissettiğim, uyanınca bile etkisinde kaldığım bir rüya görmüştüm.Rüyamda kıyamet kopuyordu.Yaş oldu 34 ama hala kopmadı yani sıkıntı yapacağın bir durum yok.Dünyada ve Türkiye'de gelişen olayları yakından takip ediyorsan umutsuzluğa kapılmış olabilirsin ve böyle bir rüya görmüş olabilirsin.İhtiyacın olan şey kafanı dağıtmak.Dizi, film, kitap, gezi, spor hangisi kafanı dağıtmana yarıyorsa onunla uğraş.Asla ama asla ümitsizliğe kapılma.Zamanla dağılacaktır bu düşünce kafandan.
  • cashbacter C kullanıcısına yanıt
    arkadaşım çok teşekkür ederim. içimi rahatlattın.
  • quote:

arkadaşım çok teşekkür ederim. içimi rahatlattın.
    başka yardım edecek var mı ? şu anda korkum biraz azaldı ama hala var ne olduysa şu lanet rüyada oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut özer 34

başka yardım edecek var mı ? şu anda korkum biraz azaldı ama hala var ne olduysa şu lanet rüyada oldu.

Kıyamete az kaldı deniliyor ama Allah bilir. Ahir zamandayız şuan da. Dünyanın sonu gelmesinden ziyade her insanın ömrü sona eriyor. Yaşın 16 maksimum 70 sene yaşayan 55 sene sonra öleceksin. Allah bilir yine de. Ölümden korkmamak gerek. Sen ölümden korktuğun için dünyanın sona ermesinden korkuyorsun bence. Ayrıca meşgul et kafanı ve fazla takma. Obsesifliğe dönüşürse daha kötü olur. Geçmiş olsun.

Düzenleme: 3 defa kıyametin kopma anını ve cehennemi rüyamda gördüm. Uyandığımda yatak tamamen ıslanmıştı altıma ettiğimden değil terlemeden dolayı. Ama ben korkmadım aksine ibret aldım bu rüyalardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerali -- 23 Ocak 2016; 18:29:19 >

• tanerali kullanıcısına yanıt
    fazla morel vermedin ama olsun teşekkür ederim bu arada .
  • quote:

fazla morel vermedin ama olsun teşekkür ederim bu arada .
    Türkiyede şuan bi bunalım var ve yabancı yerler gibi aktiviteler yok ondanda olur seninki dışarıya çık eve gelincede cs 1.6 gibi online oyunlar oyna oyunların yanında çay iç veya kutu kola zaten dünya yok olana kadar sen ölürsün bunu düşün ve rahatla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michaelb

Türkiyede şuan bi bunalım var ve yabancı yerler gibi aktiviteler yok ondanda olur seninki dışarıya çık eve gelincede cs 1.6 gibi online oyunlar oyna oyunların yanında çay iç veya kutu kola zaten dünya yok olana kadar sen ölürsün bunu düşün ve rahatla...

Alıntıları Göster
    merak etme sen öldükten çok sonra dünyanın sonu gelecek derdin o olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

merak etme sen öldükten çok sonra dünyanın sonu gelecek derdin o olmasın

Alıntıları Göster
    arkadaşlar çok teşekkür ederim bu yorumları gördükçe dahada rahatlıyorum.
  • Sosyal hayatın nasıl? Ne gibi aktiviteler yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralrep

Sosyal hayatın nasıl? Ne gibi aktiviteler yapıyorsun
    yani %70 evdeyim yani fazla dışarı çıkmıyorum bir rüyadan sonra yaşantım biraz değişti uyandığımda titriyordum ve durduramıyordum bunu ilk bir hafta böyle gitti sonra ilaç aldım % 90 geçti neyse bazı arkadaşlar tipimle dalga geçiyor ama ben takmıyorum fazla başka yani bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralrep

Sosyal hayatın nasıl? Ne gibi aktiviteler yapıyorsun
    aktivite derken çoğu zaman evdeyim
  • quote:

aktivite derken çoğu zaman evdeyim

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim yorum için
  • quote:

teşekkür ederim yorum için

Alıntıları Göster
    korkunun ecele faydası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalman133

korkunun ecele faydası yok

Alıntıları Göster
    yorumlar için teşekkürler
  • Eğer bu aralar çok bunaldıysan ve sıkıntılarını anlatacak birilerini bulamadıysan kâbus görmen çok normal.

Bunun dışında rüyalar gelecekten haber getirmez. En iyi ihtimalle geçmişte yaşadığınız şeyleri görürsünüz. Rüya tabileri de medyumluk da sadece safsatadan ibarettir. Bunu kavrarsanız kâbus gördükten sonra bir bardak su içip uykunuza geri dönebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Eğer bu aralar çok bunaldıysan ve sıkıntılarını anlatacak birilerini bulamadıysan kâbus görmen çok normal.

Bunun dışında rüyalar gelecekten haber getirmez. En iyi ihtimalle geçmişte yaşadığınız şeyleri görürsünüz. Rüya tabileri de medyumluk da sadece safsatadan ibarettir. Bunu kavrarsanız kâbus gördükten sonra bir bardak su içip uykunuza geri dönebilirsiniz.
    hala korkuyorum .içimde bi his var sanki boşuna yaşıyomuşum gibi.
  • Genç dostum sende anksiyete bozukluğu (yani kaygı,korku problemi) var.Eğer bu durum çok canını sıkıyorsa gerekli tedaviyle(ilaç veya psikoterapi) kurtulabilirsin.Ve sana doğadan veya mlife marka relax çay içmeni öneririm.Özellikle böyle sıkıntı bastığı anlarda içersen çok faydasını görürsün.Tabi biraz beslemenede dikkat etmelisin.Özellikle kafein içerikli (çay,kola,kahve) içeceklerden uzak durmalısın.Ve mümkünse sürekli evde durmamaya çalış biraz aktifleşirsen senin için iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Genç dostum sende anksiyete bozukluğu (yani kaygı,korku problemi) var.Eğer bu durum çok canını sıkıyorsa gerekli tedaviyle(ilaç veya psikoterapi) kurtulabilirsin.Ve sana doğadan veya mlife marka relax çay içmeni öneririm.Özellikle böyle sıkıntı bastığı anlarda içersen çok faydasını görürsün.Tabi biraz beslemenede dikkat etmelisin.Özellikle kafein içerikli (çay,kola,kahve) içeceklerden uzak durmalısın.Ve mümkünse sürekli evde durmamaya çalış biraz aktifleşirsen senin için iyi olur.

arkadaşım çok teşekkür ederim bu durum çok canımı sıkmıyor ama içimde bi his var sanki böyle bilmiyorum ya anlatamıyorum .. dediğin çayı alacağım. dışarı fazla çıkmıyorum.

çok çay içiyorum. ama sanki boşuna yaşıyomuşum gibi yani dünya boşmuş gibi ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.