Şimdi Ara

dünyanın tek arıza yapmayan aracı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
17.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Perspektifacı

sorunsuz araç yoktur
    az sorun orta sorun ck sorun yaratan araçlar vardır

bana göre toyotanın az sorun cıkarması mekanik aksamlarının az olmasından ibarettir

mekanik aksamlarının azlığı derken, mesela corollada marş dinamosu yok mu?

ayrıca başka arabalarda bulunan ektradan hava yastığı, yağmur sensörü vs sensörlerimi arıza yapıyor yoksa mekanik kısımları mı?

dolasıyla bi aracın sorun çıkarması donanımına bağlı yoksa mekanik kısmına mı?
  • 2000 model scenik sahibiyim 250 000 km de.maşşallahı var...
  • babmda 91 corolla xl var .230.000 km de.ve halen tık bile demedi.antifirizini koyalı 5 sene oldu gram eksiltmedi.150.000 de bi kere debriyaj balatası değişti.kliması hiç arıza yapmadı.yani tek kelime ile müthiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

Orjinalden alıntı: x15

Sorunsuz olabilir ama 97 model bomboş bir araba 16 bin ytl olamaz...Bu arabalar hak ettiği değerin çok üzerinde satılıyor...

16 değil 12-13 civarı, o fiyatada alıcı buluyor ki 12-13ten satılıyor.

Ne 12 si ne 13 ü piyasayı çok iyi takip ediyorum..Bu İstanbul piyasası değil tabii..Klimalı boyasız temiz 100 bin km cok gecmemiş olanları 15-16 dan aşağı satılmıyor..Gecen bi kaç parça boyalı 120 binde 97 xei gordum buna binaen yazdım ustteki iletimi..Aracta klima ve hd dan baska birşey yoktu..16 istiyordu sahibi

Abs de varsa yani special ise bulunmaz hint kumaşı 16 dan aşağı kesinlikle alamazsın..Al bak linklere...Bunlarla bir de pazarlığa otur bakalım 16 ya alabilecek misin?Bir de bunların kasko değerlerine bak ne kadar abartıldıklarını göreceksin..

http://www.araba.com/960334.html

http://www.araba.com/884955.html

http://www.araba.com/929229.html

daha bir suru link var..Alayına

edit:alıntı eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 4 Ocak 2008; 19:13:34 >

• dünyanın tek arıza yapmayan aracı at arabasıdır at ölürse arabada ölür onun dışında bütün araçlar arıza yapar yapmıyor diyen yalan söyler,bir araba ne kadar çok komplekse o kadar arıza çıkarma ihtimalide artar ne kadar içi boş karadüzense o kadar az arıza çıkartır
    el arabasının arızası çok azdır,at arabalarıda öyledir ama tam donanımlı bir mersedes at arabasından çok arıza çıkartır
    arıza yapmayan arabaya binecem diyorsanız karar sizin.
  • arkadaşlardan biri amerikan otomobil markalarından bahsetmişte lexus acura infiniti japon firmalarıdır bi araştırmasını tavsiye ederim...2. si bi corollanın 400 bin km yapması gayet normal japonlar motor üretimi konusunda gerçekten çok iyi ben makina mühendisiyim...bmw vanos motor sistemini kullanıyo 91 de ğretmiş ilk biz yaptık demişti ona benzer bi sistem olan v-tech i honda 89 da üretmiş bmw söözünü geri almak zorunda kalmıştı...şuan i-vtech sistemi otomobil dünyasında en cimri en yüksek performans oranına sahip motoru...japon otomobillerinin eksik yönü işçilik kalitesidir birazda kasası zayıf yeniler öle değil gerçi...almanlar da çok iyi mercedes audi bilhassa bmw onlar kadar iyi değil...
  • dünyanın en yüksek km li otomobili die aratın google da 1966 model bi volvo guiness rekorlarına girmiş 3.5 milyon kusur km de...benzinli motor bide.. :) dizel motorlarının ömrü zaten daha uzundur benzinliye göre ama ona rağmen rekor bi benzinli araçta :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

, kim açtı "dünyanın tekarıza yapmayan aracı" adlı konuyu, kim yaktı bu toyotanın arıza ışığını
    http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full-toyota-0--0--202406-.html
    bu arabanın arkası
    toyotadır markası
    böyle topik açıldı
    yandı toyotanın arıza lambası

vosvoscu arkadaşım zahmet edipte saatlerce uğraşma şikayetim var da toyota sorunu bulacağım diye eğer şikayet okuma hobin varsa git vosvos şikayetlerine bak turbo arızalarına baskı balata arzılarına bak olur mu arkadaşlar zaten o kadar açıklama yazmış toyota için arıza yapmayan değil en az arıza yapan araç diye şikaytim var'a bak hangi dalda hangi markanın şikayeti yokki bütün marka ve modellerin bütün beyaz eşya satanların bütün giyim mağazalarının telefoncuların hepsinin şikayeti var.. buraya giripte şikayet kopyalayıp durma boşuna ben bi kopyalama başlarsam vosvos şikayetlerini inan aylar sürer burada kimse diğer markaları kötülemiyor sende kötüleme

• hocam iyi arabaymış bizim tanıdığın bir lada sı vardı sattık 100.000 e gelmeden motor yatak sardı, rektefeye girdi ...vb.
  • Doğru en sorunsuz araçlarından birisidir corolla eski kasa, ayrıca dünyanında en sağlam aracı ilk çıkan kasa Toyota Hilux tür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maksimumhız

hocam iyi arabaymış bizim tanıdığın bir lada sı vardı sattık 100.000 e gelmeden motor yatak sardı, rektefeye girdi ...vb.

En iyi araba Şahindir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: designersinan

dünyanın en yüksek km li otomobili die aratın google da 1966 model bi volvo guiness rekorlarına girmiş 3.5 milyon kusur km de...benzinli motor bide.. :) dizel motorlarının ömrü zaten daha uzundur benzinliye göre ama ona rağmen rekor bi benzinli araçta :D

benzinli motorun ömrü daha uzundur diye biliyorum.
  • hmm gerçekse bu hiç arıza yapmadıysa ne gerek söze helal walla
  • quote:

dünyanın tek arıza yapmayan aracı at arabasıdır at ölürse arabada ölür
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaT1F

quote:

Orjinalden alıntı: designersinan

dünyanın en yüksek km li otomobili die aratın google da 1966 model bi volvo guiness rekorlarına girmiş 3.5 milyon kusur km de...benzinli motor bide.. :) dizel motorlarının ömrü zaten daha uzundur benzinliye göre ama ona rağmen rekor bi benzinli araçta :D

benzinli motorun ömrü daha uzundur diye biliyorum.

bende benzili daha uzun ömrülü diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

dünyanın tek arıza yapmayan aracı at arabasıdır at ölürse arabada ölür

arıza yapmayan uzun ömürlü araçlar at ve el arabalarıdır bunun dışında arıza yapmayan araba varsaki onlar da at arabası sınıfına çok yakındır

• Adamlar yaptılarmı yapyolar , eskiden anadollar varmış yolda giderken motor yanarmış adamlarınkine baksana zorlasan bişe olmuyo
  • 400bin km'yi sorunsuz devirmesi takdiri hakediyor ama yeni nesil elektronik donanımlı motorlar azda olsa sorunlu oluyor, eski nesiller daha pratik ve daha basit olduklarından genelde sorunsuzlar. birde son yıllarda rekabet daha güçlü olduğundan daha ucuza araba üretebilmek için malzemedende çalıyorlar.
  • valla bende 97 model daewoo nexia var. korea malı araç 140.000 de hala ilk günki gibi. performansta hiç kayıp yok. çok konforlu ve sorun çıkarmayan araç. en azından bminki öyle...
  • Bu kadar atma kardeş...Bari dünyanın tek arıza yapmayan aracı deme...Japonlar kusursuz motor yaparlar...Şirkette Mitsubishi Markasını Tercih ediyoruz... 2 Canter , 2 L300 ve 1de L200 var...Kendi Şahsi(aile) Aracımızda Carisma...Canterler,L300ler arıza yapmadan(motor yağı hariç)400.000'e gelmesine 12.000 ve 37.000 km kaldı...Halada canavar gibi,ilk günki gibi...L200Yeni sayılır 2004 Model 120000 KMde oda arıza yapmadı...Sadece Carisma Bizi Bir Kaçkez Servise Götürdü...Çocuklar Otomatik Camla oynarken üstüne mi ne çıkmışlar...Sağ Cam Motoru değişti...Sokaktan bi ş...... ön silecekleri eğmiş...Ona gittik ve periyodik bakım bile yaptırmıyoruz...Benden Bukadar umarım anlamışsındır...Tek sorunsuz araç sende değil...Bu Örneği Vermemin sebebide Senin Övünmendir...Arabadan Gerçekten Çok Ciddi Anlamda Anlayan Bir İnsan Ya Merso Ya 3Elmas der...Bunu Böyle bil...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.