Şimdi Ara

dünyanın tek arıza yapmayan aracı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
17.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toyota'nın tataya fln sölenmiş bi lafı vardır aracınızı yeni iken karşılaştırmak kolaydır (toyota motor teknolojisinde önde gelen markalardan olduğu kesin )100.000 km geçtikten sonra karşılaştırın denir bunu idda eden bir firma 450.000 km gözden çıkarmıştır konu için teşekkürler (babamda toyota kullanıyo corolloa 2002
  • Bizde de 97 XEi vardı maşallah tık yoktu araçta. Aşırı kaliteli araç üretmek zor bir iş. Şimdi son model olup da kronik arızalı servisten çıkmayan araçları görünce insan daha da bir tebessüm ediyor şu Japonlar'a Allah kaza bela vermesin daha nice yüzbin kilometreye
  • 100.000 de range rover var yeni kasa 400.000 küsür de niye olmasın hele toyotaysa
  • Toyota iyi araba ama bizde otomatik şanzımanlısı vardı 1996 model Corolla...Şanzıman birden sapıttı ve gaz sıkıştı frenler tutmadı ve kaza geçirdik ( duvara çarparak durabilmiştik ) ve ben korkudan ölmüştüm. Açıkcası yerli üretimlerden pek ümidim yok ama 91-93 yıllarında bu arabalar japonyadan ithal ediliyordu ondan sağlam olabilir.

Zaten Lexus'da Abd'de en sağlam arabaların başında gelir, Japonlar gerçekten bu işi iyi biliyor. Avrupalılar'danda Amerikalı'lardan da. ( Gerçi eski Amerikanlar 70-80 gibi onlarda çok sorunsuzdur ) fakat 90'lardan sonraki Chrysler felan iyice batırdı Abd'yi.
  • motor mükemmel................................tasarım mükemmel....................................ön konsol tasarımı o kadar mükemmel değil bence tek eksik bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brainiac_x

valla bende 97 model daewoo nexia var. korea malı araç 140.000 de hala ilk günki gibi. performansta hiç kayıp yok. çok konforlu ve sorun çıkarmayan araç. en azından bminki öyle...

En iyi kullanılan motor 10.000 kmde 1 beygir güç kaybeder. 140.000 de 14 beygir kaybetmişsiniz demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designersinan

dünyanın en yüksek km li otomobili die aratın google da 1966 model bi volvo guiness rekorlarına girmiş 3.5 milyon kusur km de...benzinli motor bide.. :) dizel motorlarının ömrü zaten daha uzundur benzinliye göre ama ona rağmen rekor bi benzinli araçta :D

Pek fazla değil.
    Burda akaryakıt fiyatları düşük olsa çoğu kişi milyon km leri geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota mazda ya da subaru çok sağlam motora sahip.

• Sağlam hort olmuş. Sayfalarca geriye gidip bulup çıkarttığınız için taktir ettim azminizi.
  • toyotaya japon mercedesi derler hiç sasırmam toyotaının sağlamlığına bende 1-2-sene sonra mercomu satcam 2005 toyota rav4terfi etcem Allah izin verirse
  • alman mı japon mu?
  • 2 yılda 3 kez DSG'yi ele almak nerde...

Corolla ile 400.000 bin KM yapmak nerde...

Biri arabaysa diğeri ne acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: turk110

alman mı japon mu?

yo biz Türk'üz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

quote:

alman mı japon mu?

yo biz Türk'üz

arabanız var mı :)
  • Japonlar motor konusunda gerçekten çok iyiler.Ah birde konfor a önem verseler...
  • Motor atmosferik, şanzıman klasik, elektrikli bir donanım kapılarda, turbo yok, o yok bu yok, yok oğlu yok, ondan sonra sorun çıkarmıyor. E tabi çıkarmaz.

Toyota ile bir sorunum yoktur ama son nesil corollayı görünce soğudum. Malzeme kalitesi düşük, sunroof var mı dedim sorun çıkıyor diye takmıyor dediler, bi xenon far dedim toyota uygun bulmuyor dediler. Kolay gelsin dedim ben de.

• quote:

quote:

quote:

alman mı japon mu?

yo biz Türk'üz

Arabam var. da bi provakasyon sezdim sanki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

japonun kalitesine ne alman ne amerika yetişebilir.gerçekten adamlar bozulmayan araba yapabiliyorlar.

bizim ülkemize de lexus,acura gelse de binsek.

Tabi Tabi.., Kalitesi Almandan daha iyi,

• quote:

quote:

quote:

quote:

alman mı japon mu?

yo biz Türk'üz

Arabam var. da bi provakasyon sezdim sanki :)

yok canım estağfurullah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: designersinan

dünyanın en yüksek km li otomobili die aratın google da 1966 model bi volvo guiness rekorlarına girmiş 3.5 milyon kusur km de...benzinli motor bide.. :) dizel motorlarının ömrü zaten daha uzundur benzinliye göre ama ona rağmen rekor bi benzinli araçta :D

Pek fazla değil.
    Burda akaryakıt fiyatları düşük olsa çoğu kişi milyon km leri geçer.

5 Yıllık hort

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.