Şimdi Ara

Dünyayı yada bi yeri fet etme oyunu Bilionuz mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya benim bu tür oynadığım oyunlar vardı yine istiom Medieval Total War , Shogun Total War , Rome u oynadım ama pek beğenmedim bu tür oyunlar var mı bildiğiniz

Kusura bakmayın Yanlış bi anlam çıktı Ben Medieval +Shogun Total Warı beğendim ama Rome u beğenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doguhano -- 1 Ağustos 2006; 12:58:26 >

• en güzeli sen risk 2 oyna kardeş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doguhano

Ya benim bu tür oynadığım oyunlar vardı yine istiom Medieval Total War , Shogun Total War , Rome u oynadım ama pek beğenmedim bu tür oyunlar var mı bildiğiniz

rome yı begenmediysen hiç bir oyun kesmez seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: dışişleri

quote:

Orjinalden alıntı: Doguhano

Ya benim bu tür oynadığım oyunlar vardı yine istiom Medieval Total War , Shogun Total War , Rome u oynadım ama pek beğenmedim bu tür oyunlar var mı bildiğiniz

+1

Bence de kesmez. rome çok güzel oyundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökgür -- 30 Temmuz 2006; 23:06:20 >
  • civilization4..

tam strateji severler için.
  • quote:

ne alakası war kardeşim bütün straateji oyunu sevenler onu sevcek die bişey yokki , bikere onun türünden çok farklı strateji oyunları war ben rome dan nefret ederm ama cossaks 1 , 2 , Generals, knights of honor , age of , empire earth serilerini çok seviyorum mesela ...

sana tawsiyem ise Knights of honor
  • haerts of iron 2 bütün dünyayı feth et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewet hoi süper bi oyun...

eğer 1. dünya savaşını yaşamak istiyosan diplomacy yi öneririm...

ama medievaldan zevk almadıysan bırak bu işleri... hayatımda oynadığım en iyi strateji oyunudur o... zeus'un da hakkını yememek lazım tabi..
  • lord of the rings serisi tabikide atalarımız hemde bizim:P
  •  Dünyayı yada bi yeri fet etme oyunu Bilionuz mu?
  • Şu oyunu nasıl oynanabildiğini bilen varsa anlatsın lütfen...
    (Hearts of iron)
  • bana hearts of ironun kurulumunu anlatana ghost of recon full version partlarını veririm noolur adam gibi anlatın şunu
  • CİV 4 diyerek konuya noktayı, imperium galactica 2 diyerekte konuya son noktayı koyuyorum.
  • ben rome yi bilirim rome yi oynarım arkadaş süper oyun abartısız 20 den fazla bitirdim oyunu
    ama bıkmıo insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 13 Ağustos 2006; 2:16:58 >
  • Hearts Of İron2 ve Europe Universalis 2
  • europe universalis serisi tek geçilir bu konuda.3ü de çıkıyor yakında.
  • kesinlikle diplomacy'yi bi dene derim ben... azönce türklerle oyunu kazandım manyak eğlenceli bişi...
  • civilization1, 2, 3, 4....
  • Biliyoz

Rise Of Nations
  • .......
    Risk 2
    .......
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.