Şimdi Ara

Duolingo Plus ve Duolingo Edu kandırmacası. MrLaderis isimli üye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MrLaderis isimli satıcı açtığı ilanın konu başlığına ve içeriğine "Duolingo Plus" yazmasına rağmen sattığı şeyin aslında "Duolingo edu" olduğunu açıklamıyor. Siz satın aldıktan sonra fark ediyorsunuz, iptal istiyorsunuz ama para iadenizi yapmıyor. Gerçi mevzu para değil. Mevzu yalancılık.

Yalancılıkla suçlayınca da "bana hakaret etin seni yönetime şikayet edeceğim" diyerek sizi şikayet ediyor.

Yani hem yalancı hem üste çıkmaya çalışıyor.

Aldığınız şeyin ne olduğunu bilin sonradan uğraşmayın diye açtım bu başlığı.

"Duolingo edu" ile "Duolingo Plus" aynı şeyler değil. edu sadece sınırsız can özelliği veriyor. yani size Plus diye sattığı paketin içinde sadece sınırsız can özelliği var.

bu açmış olduğu ilanda hala Plus sattığını iddia ediyor. https://forum.donanimhaber.com/canva-pro-20tl-omur-boyu-canva-pro-uyeligi-sadece-20tl-tasarim-cv-logo-sunum-hazirlama-uygulamasi--148633921

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peyami17 -- 21 Temmuz 2022; 14:7:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• @MrLaderis Konuya cevap ve açıklamanızı yazınız lütfen.

• Merhaba, aşağıda bir görsel paylaşıyorum. Bu görseldeki özellikler benim satmış olduğum üyelik tipinde de mevcuttur. Sınırsız can, reklamsız içerik görüntüleme, unlimited mistakes vs. Kullanıcı bana ulaştığında ben de ona sınırsız can ve reklamsız üyelik tipi olduğunu belirttim. O da bu şartları kabul edip üyeliği satın aldı. Arkadaşın bahsetmiş olduğu üyelik tipinin Super Duolingo olduğunu tahmin ediyorum ve ben onu satmıyorum ilanda belirtmiş olduğum gibi. Kullanıcı üyeliği benden satın aldı ve ben ona hesabını verdim. Hesaba giriş yaptı. Daha sonra üyeliğini iade etmek istediğini söyledi ve para iadesine eğer benden stok eksilmesi yani para çıkışı olduysa gerek olmadığını söyledi. Ben de onun dediğini takip ettim. Daha sonra ısrarla bana hakaret ederek parasını geri vermemi istedi ve insanları dolandırdığımı söyledi, bunu onlarca kez tekrarladı. Ben de böyle bir çözüme ulaşamayacağımızı, konuyu forum yetkililerini bildirmemiz gerektiğini söyledim ve eğer forum beni haksız bulursa %100 para iadesi yapacağımı söyledim. Bunun üzerine tekrar hakaret etmeye başladı. Ben de İyi günler dedim ve konuyu kapatttım.

Duolingo Plus ve Duolingo Edu kandırmacası. MrLaderis isimli üye.

• Hakaretlerin ve diğer dediklerimin ekran görüntüsü mevcuttur.

• "Duolingo Plus" ve "Duolingo edu" bambaşka olaylardır. Edu özelliğinde sadece sınırsız can bulunur. Ortak liglerden bile ayrılmak zorunda kalırsınız. İlanda "süper Duolingo satmıyorum" diye bir ibare yok. Bu konuda bile yalan söylenmez ki. 10 dakika geçmeden iptalini istedim. Cebinizden para çıkmadıysa para iademi yapın dedim. Cebimden para çıkmadı stok eksildi diye cevap verdi. Stok eksilme olayını da araştırdım. Bahsettiği gibi bir şey değil. Edu listenize istediğiniz kadar kişi ekleyip çıkarabiliyorsunuz. Israrla hakaret etti dediği şey de yalancı demem. Evet özetle sen ilanda Plus satıyorum yazıyorsun ve sattığın şey edu. Bu yüzden sen yalancısın. İlan hemen silinmeli ya da düzeltilmeli. İnsan kendi yazdığı ilan hakkında bile yalan söyleyebilir mi? Mesele zaten para değil mesele dürüstlük. Ne satıyorsan onu yaz. Bak aşağıda birisi daha yazmış. Plus yok elimde edu var diye belirtmiş. Mesajda da belirtiyor. Kullanıcı adı aksaraymalaklı. Gir bu adamın ilanına bak bakalım.

bak burada kullanıcı "Duolingo Plus değil Duolingo edu" diye belirtmiş. Sen de düzelteceksin. Ne satıyorsan onu açık açık yazacaksın.

https://forum.donanimhaber.com/6-aylik-duolingo-plus-20tl-mubi-tv-vip-kod-25tl-canva-10tl-busuu-10-tl-amazon-spotify-10tl-discord--149877477

bir de senin cümlene bakalım açıklama var mı ?

"Duolingo Plus Üyeliği (Sınırsız Can) 15TL

Toplu alımda indirim vardır."

hepsi bu kadar. ne edu olayından bahsediyor. ne eksik özelliklerinden bahsediyor. Bunun adı aldatmacadır, kandırmacadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peyami17 -- 22 Temmuz 2022; 12:25:8 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.