arkadasımın bir ark raptoru verdim yanlız (verdigim kişi karı koca) raptoru aldı kadın dc yedi lag vardı sora oyuna geldi raptoru geri verdi raptoru verirken tardeyi bir yada 2 kere kapattı ve raptor bana geldi ama bana geldimi altta gene sey kırmızı yzaıyla trade tamamlanamadı gibi bu dupe olabilirm,????
anlayan biri cvp yazabilirmiii
sen astın mı aldın satın almadıysan allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh desene raptor gelmiş daha ne istiyon
AMA DUPE YE HER ZAMAN HAYIRRR EMEĞE SAYGII
quote:
Orjinalden alıntı: birol7878
sen astın mı aldın satın almadıysan allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh desene raptor gelmiş daha ne istiyon
AMA DUPE YE HER ZAMAN HAYIRRR EMEĞE SAYGII
yok bee raptor zaten benimdiiiii ben onlara verince nlar dc oldu sora geri geldiler raptoru geri verirken işte trade 2 kere kapttılar ve trade bittiginde alltta sarı yazı yazacagına kırmızı bişler yazdı acaba dupemi yaptılar
Olmaz bişey... O kadar basit dupe olmaz olsa olsa kopyalama olur relog da silinir ki zaten kopyalama yapılınca o item kullanılmaz + basılmaz satılmaz sadece resmi durur.
yani bendeki kalır????????????????
ya arkadaşınki kopyaysa sen şimdiden yok say kardeş silinirse üzülme ama silinmeyede birlir
beni kmse anlamıomu raptor benimmmm
biliyorumda düpeledikten sonra kopyayı sana verdilerse diyorum ama alan kişi mi geri verdi raptor ü
bye bye raptor
ulen adamın yüreğine indirceksiniz ya :D hiç bişiy olmaz kardeş...
raptor simdi olmassa sora silinir bazen oluo trade de öle seler
BEYLER BENDE DC YEDİM VE %12 KASMISTIM GİTMİS ROLLBACK ATMISLAR BANA KESİN ARTIK İNŞ RAPTORUMA BİŞİ OLMAS
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme