Dupe tamamen bittimi hala yapılıyormu ?? item satamıyorum item alamıyorum önceden para dönerdi itemim yokken şimdi parada dönmüo.
quote:
Orjinalden alıntı: BLacK_SuNRiSe
Dupe tamamen bittimi hala yapılıyormu ?? item satamıyorum item alamıyorum önceden para dönerdi itemim yokken şimdi parada dönmüo.
dupe bitmedi sadece zorlaştı.
quote:
Orjinalden alıntı: BLacK_SuNRiSe
Dupe bitmez bu oyunda Kafanı Yorma Yalniz Senin Para Kazanamama olayın bu lagtan olabilir Ben Son dupe zamanında Yani change name scrool acıgında dupe yapmadan para kasabilmistim. Maradonda geziyorum bir baktim adamin biri 3tane 550m'dan change name scrool satiyor aldim hepsini daha sonra tanesini 980m ile 800 arası sattım temiz para...
ya sattığım itemler dandik değil alınacak cinsten itemler comp. +6 elixir +6 asas shell +6 mirageler vs.vs.vs. ki millettende 50m ucuza koyuyorum. şimdi mirage +8 almak istiorum ama dupe çıkarsa biterim
quote:
Orijinalden alıntı: BLacK_SuNRiSe
ya sattığım itemler dandik değil alınacak cinsten itemler comp. +6 elixir +6 asas shell +6 mirageler vs.vs.vs. ki millettende 50m ucuza koyuyorum. şimdi mirage +8 almak istiorum ama dupe çıkarsa biterim
Bence Dupe mal Almak istemiyorsun Dupe Wipe Den sonra Alicaksin itemini gönül rahatligiyla
quote:
Orijinalden alıntı: DeLimaster
Bence Dupe mal Almak istemiyorsun Dupe Wipe Den sonra Alicaksin itemini gönül rahatligiyla
Alıntıları Göster
dupe şuan yok ama gene bulurlar bi açık....
quote:
Orijinalden alıntı: DeLimaster
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DeLimaster