Şimdi Ara

###Dupe_Wipe### ve charim BAN yemis.. Alkoc Yardim.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zzzzzz BAN mı? yedin kardeşim.....

büyük geçmiş olsun... inşallah açılır. he unutmadan SAKIN I3uYuCu denen nickli adama MSN adresini verme

bu arada I3uYuCu sana son zamanlarda hiç uçan kafa atan oldu mu? sen kimi kandırmaya çalışıyon

tekrar geçmiş olsun inşallah açılır.

• kanka saoL .. merak etme tanimadiklaraima boyle konularda msn wermem.
  • aynen benım ark da dupe yapıyodu bıze anlattı bende dedım kı bak banlanırsın ark dedıkı yoq bana bı sey olmas ben hep yapıyorum bende dedım kı sen bılırsın adam banlandı bı baktı moruk gozlu bı sey oldu kendı lvl ı 70
    ama nasıl oldu bende anlamadım som agzımdan mı nerden anlamadım gıttı :?

• quote:

Orjinalden alıntı: HeadHoly

aynen benım ark da dupe yapıyodu bıze anlattı bende dedım kı bak banlanırsın ark dedıkı yoq bana bı sey olmas ben hep yapıyorum bende dedım kı sen bılırsın adam banlandı bı baktı moruk gozlu bı sey oldu kendı lvl ı 70
    ama nasıl oldu bende anlamadım som agzımdan mı nerden anlamadım gıttı :?

Kardesim ben belirttigim gibi dupe yapmadim yapmamda..
    Ben illegaL item almisim haberim yoktu..

• işin garip yani ban listesinde de ismim yok sacmaliga baq
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

zzzzzz BAN mı? yedin kardeşim.....

büyük geçmiş olsun... inşallah açılır. he unutmadan SAKIN I3uYuCu denen nickli adama MSN adresini verme

bu arada I3uYuCu sana son zamanlarda hiç uçan kafa atan oldu mu? sen kimi kandırmaya çalışıyon

tekrar geçmiş olsun inşallah açılır.

koptumyaaa ark.. uçan kafa uzmanı galiba

•  ###Dupe_Wipe### ve charim BAN yemis.. Alkoc Yardim..

Buda charim

• ÖNCELİKLE BENİM NEDEN BANLANDIĞIM MEÇHUL ÖNCE DUPE İTEM DEDİLER EE DEDİM AYLARDIR ÜZERİMDE DURAN İTEMLER RANKİNTE YAZDIĞINIZ İTEMLER O KADAR WİPE OLMUŞ İTEMLER VE 30MİLYON PARA OLAN Bİ CHAR VE PAZARDA DAHA MERCHANT AÇMA SİFTAHI OLMAMIŞ Bİ CHAR NASIL OLABİLİR DEDİM.

ELİMDE SS LER VARDI SONUÇTA ESKİ ÜYEYİM VE İLLEGAL BİŞİ YAPMADIM. BANA DA KOLADMİNİN ATTIĞI MAİLDE DE İLK VE SON DEFA BÖYLE BİR ŞEY YAPIYORUM SANA İNANDIM DEMİŞTİ. Kİ İNANDIRMAM NE KADAR ZOR OLMUŞ YANİ DÜŞÜNÜN ELDE SOMUT HİÇBİR İLLEGAL BİŞEYİM YOKKEN.

BENİM DURUMUMLA SENİN DURUMUN FARKLI. BENİ ÇEKEMEYEN OLMUŞTUR VSVSVS BİRAZ DA ONDAN BANLAMIŞLARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. EĞER DUPE İTEMİM OLSAYDI ZATEN CHARI GERİ VERDİĞİNDE İTEMLERİ SİLERLERDİ. CHARI AÇILIPTA İTEMLERİ GERİ VERLEN KAÇ KİŞİ VARDIR BİLMİYORUM. YANİ DURUMLAR ÇOK AMA ÇOK FARKLI.

SEN DUPE İTEM ALMIŞIN VE BUNU SATMAK İÇİN PAZAR AÇMIŞIN. SENİN DUPE İTEMİ BİLE BİLE ALDIĞINI BİLEMEZ SENİ OKUYAMAZ ADAM. SEN DUPE ORTAMINDA O KADAR NOİİCE GEÇİLEN Bİ DURUMDA İTEM ALMAN SATMAN Bİ KERE MANTIKSIZ VE RİSKLİYDİ O RİSKİ ALMIŞIN VE BUNA REVA GÖRMÜŞÜN. SENİN GİBİ 100 LERİ BANLADILAR. YANİ BİRAZ DA KENDİ HATAN DİEBİLİRİZ. CLK NIN DEDİĞİ DOĞRU ACI AMA DOĞRU.

BEN SADECE MAİL ATARAK AMA ONLARA MAİL VE DOKUMAN LA BUNU YAPARAK AÇTIRDIM AMA SANMIYORUM Kİ İLLEGAL DURUMU OLAN EN AZINDAN DUPE İŞİYLE İLGİSİ OLANLARI AÇSINLAR..

HA DERSİNKİ YOK MU AÇILAN VAR ŞİMDİ 69 68 OLAN SABAHLARA KADAR KOSPLA CHARI AÇIK BIRAKIP KASAN BANLANAN VE AÇILANDA VAR.NASIL AÇARLAR EDERLER BİLMİYORUM.

quote:

Orjinalden alıntı: cLk

quote:

Orjinalden alıntı: emperor_tr

ne alakasi war sen xigenondaki bus piyasasini biliyomusun ?

x ' de Bus lar 900k dan satildigi oluo peki sence 900k ile benim aldigim fiyatinda cok bi fark warmi?

ben bunu fln hak etmedim , dupeden haberim yoktu tek para kazanma yontemim bus ticaretiydi..

EN AZİNDAN HAKSIZ YERE BAN 'I HAKETMEDIM!
    ben dh dan baska foruma da girmem okdr ..

2.5m olan bi malı 2.5 dan aşağı fiyata hemde 3te 4'e biri fiyatına alacaksın ve bu dupe değil piyasa bu diyeceksin, ya safsın yada " ay işte ben bilmiyordum pazardan aldım, dupe olduğunu nerden bilecem" deyip kendini kandırıyorsun

• ÖNCELİKLE BENİM NEDEN BANLANDIĞIM MEÇHUL ÖNCE DUPE İTEM DEDİLER EE DEDİM AYLARDIR ÜZERİMDE DURAN İTEMLER RANKİNTE YAZDIĞINIZ İTEMLER O KADAR WİPE OLMUŞ İTEMLER VE 30MİLYON PARA OLAN Bİ CHAR VE PAZARDA DAHA MERCHANT AÇMA SİFTAHI OLMAMIŞ Bİ CHAR NASIL OLABİLİR DEDİM.

ELİMDE SS LER VARDI SONUÇTA ESKİ ÜYEYİM VE İLLEGAL BİŞİ YAPMADIM. BANA DA KOLADMİNİN ATTIĞI MAİLDE DE İLK VE SON DEFA BÖYLE BİR ŞEY YAPIYORUM SANA İNANDIM DEMİŞTİ. Kİ İNANDIRMAM NE KADAR ZOR OLMUŞ YANİ DÜŞÜNÜN ELDE SOMUT HİÇBİR İLLEGAL BİŞEYİM YOKKEN.

BENİM DURUMUMLA SENİN DURUMUN FARKLI. BENİ ÇEKEMEYEN OLMUŞTUR VSVSVS BİRAZ DA ONDAN BANLAMIŞLARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. EĞER DUPE İTEMİM OLSAYDI ZATEN CHARI GERİ VERDİĞİNDE İTEMLERİ SİLERLERDİ. CHARI AÇILIPTA İTEMLERİ GERİ VERLEN KAÇ KİŞİ VARDIR BİLMİYORUM. YANİ DURUMLAR ÇOK AMA ÇOK FARKLI.

SEN DUPE İTEM ALMIŞIN VE BUNU SATMAK İÇİN PAZAR AÇMIŞIN. SENİN DUPE İTEMİ BİLE BİLE ALDIĞINI BİLEMEZ SENİ OKUYAMAZ ADAM. SEN DUPE ORTAMINDA O KADAR NOİİCE GEÇİLEN Bİ DURUMDA İTEM ALMAN SATMAN Bİ KERE MANTIKSIZ VE RİSKLİYDİ O RİSKİ ALMIŞIN VE BUNA REVA GÖRMÜŞÜN. SENİN GİBİ 100 LERİ BANLADILAR. YANİ BİRAZ DA KENDİ HATAN DİEBİLİRİZ. CLK NIN DEDİĞİ DOĞRU ACI AMA DOĞRU.

BEN SADECE MAİL ATARAK AMA ONLARA MAİL VE DOKUMAN LA BUNU YAPARAK AÇTIRDIM AMA SANMIYORUM Kİ İLLEGAL DURUMU OLAN EN AZINDAN DUPE İŞİYLE İLGİSİ OLANLARI AÇSINLAR..

HA DERSİNKİ YOK MU AÇILAN VAR ŞİMDİ 69 68 OLAN SABAHLARA KADAR KOSPLA CHARI AÇIK BIRAKIP KASAN BANLANAN VE AÇILANDA VAR.NASIL AÇARLAR EDERLER BİLMİYORUM.

quote:

Orjinalden alıntı: cLk

quote:

ne alakasi war sen xigenondaki bus piyasasini biliyomusun ?

x ' de Bus lar 900k dan satildigi oluo peki sence 900k ile benim aldigim fiyatinda cok bi fark warmi?

ben bunu fln hak etmedim , dupeden haberim yoktu tek para kazanma yontemim bus ticaretiydi..

EN AZİNDAN HAKSIZ YERE BAN 'I HAKETMEDIM!
    ben dh dan baska foruma da girmem okdr ..

2.5m olan bi malı 2.5 dan aşağı fiyata hemde 3te 4'e biri fiyatına alacaksın ve bu dupe değil piyasa bu diyeceksin, ya safsın yada " ay işte ben bilmiyordum pazardan aldım, dupe olduğunu nerden bilecem" deyip kendini kandırıyorsun

• Premium umda yok..aCiLcani sanmiyoruM artik ztn umudu kesicem
  • Senin konunda ben oldukca bilgi sahibiyim

1.senin banın acılması 30- ila 45 gun arasında degisir ama duruma gore 15 gunde acılanda var ama muhakkak yetkili yerlere durumunu anlatan mail atmak zorundasın eger bende pre uyelik yyok filan dersen yanlıs yaparsınsın cunki pre uyelik sana verilen cvp zamanını kısaltır ban ın acılmasına hic bir fayda saglamaz su asamada (bu bilgiler dupeden banlanan ve banı acılan tanıdıgım arkadaslardan kaynaklanıyor)

2.Senin sadece o almıs oldugun illegal BUS lardan banlandıgını dusunmuyorum bunun nedeni su bilinenin aksine gm asla oyunun icinde dolasıp tek tek kimde koxp var kimde dupe item var diye aramaz o esnada nasıl yaptıklarını net olarak bilmiyorum ama kullandıkları bir aracla otomatik olarak banlıyo ama bazı durumlarda banlanacak kisileri kendinin sectigini biliyorum o senin illegal BUs lardan o anda tum serverde hemen hemen olmalı banlansa mantık olarak herkes banlanır

3.ALKOC tate tricky in gayretleri sonucunda banlandıbilmiyorum sim
    di o sahıs oyuna devam ediyormu senin konunla baslık haricinde uzakdan yakından alakası yok

4. bende yeni actıgım charı 62 de kaybettim 1 hafta once koxpdan blocked yedim sitede banlanma suresini 1 hafta yazıyordu 10 gun oldu

SONUC BEN OYUNU BIRAKTIM ARADA SIRADA SIKILDIGIM ZAMAN BIRAZ TAKILIYORUM ARESDE+60 2 ADET CYPERDE +60 2 VE +651 ADET CHARIM VAR OYUNUN DANDIKLIGI CYPERDEKILERI TAMAMIYLE KOSP VE KOSP LA YAPTIM

SU ANDA ISE OYUNU BIRAKTIM OYUNU OYNAYAN ARKADASLARA IYI EGLENCELER

• quote:

Premium umda yok..aCiLcani sanmiyoruM artik ztn umudu kesicem

dostum her zaman bi umut wardır. GM e pm atmaya çalış ya da siteye mail at elinden geleni yap o char senin emek verdin o kadar kastın şimdi geriye alabilmek içinde uğraş... umarım geri alırsın
  • Yaww üzüldüm be!Geceleri bile kasardık harpy de birlikte senin o shell i mage yiCok üzüldüm inşallah senin mage i de acarlar!
  • yaws kanka bende giremiyorum artık zhazha id türkçe benimde türk adamın id side türkçe olur ama böle kısıtlarlar bidaha nah premium alırım
  • dupe ıtemı alman bısı deıl ama onu satmıcaktıın bence zor acılması
  • Çok geçmiş olsun...
  • geçmiş olsun kardeş inş açılır charın
  • quote:

Senin konunda ben oldukca bilgi sahibiyim

1.senin banın acılması 30- ila 45 gun arasında degisir ama duruma gore 15 gunde acılanda var ama muhakkak yetkili yerlere durumunu anlatan mail atmak zorundasın eger bende pre uyelik yyok filan dersen yanlıs yaparsınsın cunki pre uyelik sana verilen cvp zamanını kısaltır ban ın acılmasına hic bir fayda saglamaz su asamada (bu bilgiler dupeden banlanan ve banı acılan tanıdıgım arkadaslardan kaynaklanıyor)

2.Senin sadece o almıs oldugun illegal BUS lardan banlandıgını dusunmuyorum bunun nedeni su bilinenin aksine gm asla oyunun icinde dolasıp tek tek kimde koxp var kimde dupe item var diye aramaz o esnada nasıl yaptıklarını net olarak bilmiyorum ama kullandıkları bir aracla otomatik olarak banlıyo ama bazı durumlarda banlanacak kisileri kendinin sectigini biliyorum o senin illegal BUs lardan o anda tum serverde hemen hemen olmalı banlansa mantık olarak herkes banlanır

3.ALKOC tate tricky in gayretleri sonucunda banlandıbilmiyorum sim
    di o sahıs oyuna devam ediyormu senin konunla baslık haricinde uzakdan yakından alakası yok

4. bende yeni actıgım charı 62 de kaybettim 1 hafta once koxpdan blocked yedim sitede banlanma suresini 1 hafta yazıyordu 10 gun oldu

SONUC BEN OYUNU BIRAKTIM ARADA SIRADA SIKILDIGIM ZAMAN BIRAZ TAKILIYORUM ARESDE+60 2 ADET CYPERDE +60 2 VE +651 ADET CHARIM VAR OYUNUN DANDIKLIGI CYPERDEKILERI TAMAMIYLE KOSP VE KOSP LA YAPTIM

SU ANDA ISE OYUNU BIRAKTIM OYUNU OYNAYAN ARKADASLARA IYI EGLENCELER

Kardes verdigin bilgiler ve tavsiyeLer icin cok tesekkur ederim yinede eline sagLik..
    Yeni bise ogrendimki BAN lar beLirLi bi sure icinde aciliomus buna cok sevindm..

quote:

dostum her zaman bi umut wardır. GM e pm atmaya çalış ya da siteye mail at elinden geleni yap o char senin emek verdin o kadar kastın şimdi geriye alabilmek içinde uğraş... umarım geri alırsın

Merak etme umudumu kaybetmicem..

quote:

Yaww üzüldüm be!Geceleri bile kasardık harpy de birlikte senin o shell i mage yi Cok üzüldüm inşallah senin mage i de acarlar!

Evet daswet cim az kasmadik harpyde..
    iNs acarLar..

quote:

yaws kanka bende giremiyorum artık zhazha id türkçe benimde türk adamın id side türkçe olur ama böle kısıtlarlar bidaha nah premium alırım

Ya senin char damii gitti yaaNe yapmaya calisioLar bunLar EMEK DUSMANI hepsi bence..

quote:

dupe ıtemı alman bısı deıl ama onu satmıcaktıın bence zor acılması

Yerimde olsan seni de gorurdum
    ben hayatimda bu oyunda iLk defa 1 milyar para yi gorucektm bankamda ama kader bolemis napalim
    butun param bus ta kalmisti ve onLari satmam gerekkiodu asLinda kafama dank etti biraz bunlari bu geceye kadar satmam gerekiyo die cunku dupe wipe olacagi belliydi..
    Yada hatali oldugum baska bisey var akLima gelmisti ama yapmadim yapsaydm belki chari kurtarma ihtimaLim wardi bu da aLdigim butun bus lari baska bi id deki chara yuklemkti ..ama ugrasmadm charda gitti bolelikle..

quote:

Çok geçmiş olsun...

SaoL kardes..

quote:

geçmiş olsun kardeş inş açılır charın

Sende saoL kardes inş açılır ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor_tr -- 3 Mart 2006; 19:25:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

kanka naptın sen girsene olm msne benim msni biliosun ekle ingilizcemin olduğunu biliosun be saf bana nie haber vermiosun pm gelen kutuna bak yazarız gmye bişey açılır inşallah

zican olaya el attıysa tamamdır.Üzülme halleder o.

HeLalllll
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.