Şimdi Ara

###Dupe_Wipe### ve charim BAN yemis.. Alkoc Yardim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cad_cam sende saoL.. ama premium ne yazikki yoktu kardes yani bu ilgilenmiyecekleri anlamina geliyo
  • evet arkadaslar daha fazla bilgisi olanlarin cvp larini bkliyorum..
  • yazik olmus hakkaten bide adam sana yardim teklif etmis msn yoksa bile 2 dk lik is acsaydin ya adam iyi iniyetli yardim teklif etmis trojan fln yollayacak hali yokya yollasada onu yutma sende neyse adam gitmis yardim edebilirdi belki cok iyi tanidigi olan insanlar var keske alsaydin yarim nereden biliyorum bizim bi arki dupeden banlanmisti hemde massive dupeden kendi dupe yapiodu asiri derecede chari 999 gunluk banlanmisti sonra bir arkadasina soylemis 1 gun sonra adam pat oyunda :) firsati teptin neyse kolay gelsin acilir insh
  • quote:

Orjinalden alıntı: _emperor_tr

meraba dh ,

Oncelikle Alkoc tan yardim beklyiroum cUnku bu olayin AYNISI onunda basina geLmis..

Ben Dupe Wipe olmadan once yaklasik 990 M param wardi ve dupe mAllarin yayiLdigindan haberim olmadigindna Moradonda Bus lari 600k dan satan birini gorunce dedim parayi 2 katina cikarabiLme sansi dogdu olm kos cek hepsini.. Neyse hepsini cektim ama ben acele iLe yaptim ki kimse Alamasin benden baska diye ..
    Neyse hepsini cektim ve bikac yer daha dolasayim dedim dolastim..
    Gordumki Buslari 300k dan satan biLe war ve o anda alttan gecen yazilari takip etmyee basladim HErkes GM DUPE WIPE PLS yazisini yaziyodu..
    Ben bu olaydan sonra anladim elimdeki BUS larin hepsinin dupe oldugunu .. ama zararimi kapatmak icin hepsini satmam gerekiyodu ve dupe wipe olmadna onceki aksam pazara koydum moradonda ayni fitayyan buslari..
    sabaha bide ne goreyim DC olmus bilgisayar .. tekrar oyuna girmeye calistim dedim kac bus satabilmisim (daha dogrusu kurtulaBiLmisim) ..bide ne goreyim CHAR BLOCKED !!!

Yani burada anlatmak istedigim sey dupe yapmadigim halde (bunun icin her yemini ederim) bosu bosuna BAN lanmamdir.. Alkoc sanriirm sende boyle bi olaydan ban landin ama charin aciLdi ne yAPMAMI tavsiye edersin bu arada giden chrim 62 lvl mage xgenonda _emperor_tr ustumde tam 30m para wardi ..

Sen beni herpye almazsan böyle GM de seni çarpar işte

benim sadece 1 mirageyi silmişler pek hasar yok. chitinlerin akibetini bilmiyorum arkadaştaydı. imzanada 1 hafta ban yedi açılmadı falan demiştin benimde açılmadı mail at anlat olayı bu gün açıldı benimkide forumdestek@donanimhaber.com du galiba. sorununla ilgilenir.

• quote:

Orjinalden alıntı: _emperor_tr

meraba dh ,

Oncelikle Alkoc tan yardim beklyiroum cUnku bu olayin AYNISI onunda basina geLmis..

Ben Dupe Wipe olmadan once yaklasik 990 M param wardi ve dupe mAllarin yayiLdigindan haberim olmadigindna Moradonda Bus lari 600k dan satan birini gorunce dedim parayi 2 katina cikarabiLme sansi dogdu olm kos cek hepsini.. Neyse hepsini cektim ama ben acele iLe yaptim ki kimse Alamasin benden baska diye ..
    Neyse hepsini cektim ve bikac yer daha dolasayim dedim dolastim..
    Gordumki Buslari 300k dan satan biLe war ve o anda alttan gecen yazilari takip etmyee basladim HErkes GM DUPE WIPE PLS yazisini yaziyodu..
    Ben bu olaydan sonra anladim elimdeki BUS larin hepsinin dupe oldugunu .. ama zararimi kapatmak icin hepsini satmam gerekiyodu ve dupe wipe olmadna onceki aksam pazara koydum moradonda ayni fitayyan buslari..
    sabaha bide ne goreyim DC olmus bilgisayar .. tekrar oyuna girmeye calistim dedim kac bus satabilmisim (daha dogrusu kurtulaBiLmisim) ..bide ne goreyim CHAR BLOCKED !!!

Yani burada anlatmak istedigim sey dupe yapmadigim halde (bunun icin her yemini ederim) bosu bosuna BAN lanmamdir.. Alkoc sanriirm sende boyle bi olaydan ban landin ama charin aciLdi ne yAPMAMI tavsiye edersin bu arada giden chrim 62 lvl mage xgenonda _emperor_tr ustumde tam 30m para wardi ..

Arkadasim Eger Kullanici Adı Yani Id 'inde Turkce Karakter İçeriyorsa Geçici Bir Süre ßlocklandın..
    Ama Yok İçermiyor Diosan Geçmis olsun dileklerimle.. Ama Pek Sanmıyorum Bir Bus için Banlandıgını :)
    Cunku bende 90k Bus Vardı Yine Banlanmadım.. Sadece Silindi.

Date: 28.02.2006 Subject: TURKISH CHARACTERS
    Attention Knight Online Community,
    All Account Names containing TURKISH CHARACTERS will be unable to log into the KOL Client until further notice.
    This situation is temporary and will be fixed within a few days.

KOL Team

• bir haftaya açılır merak etme
  • Ofis telefonu vardı Wolqanyc'nin verdiği bir konuda.
  • Ayrıca bir şey daha söyleyeceğim. Oyunla değil forumla ilgili.
    Bir arkadaşımız tarafından sana verilen cezanın açılması unutulmuş imzana yazmışsın, keşke PM veya mail atsaydın bize 2 ay beklemene gerek yoktu. Ben açtırdım hesabını ondan yazabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 28 Şubat 2006; 21:33:53 >
  • SAOL CITIZEN

BAYA bi sure dir bunu bekliyodum ty..
    sen xigenonda oynadinmi hic bu arada ?
  • EVEEt, artik DH daki BAN im aciLdi sonunda ,

umarim oyundaki BAN im da boyle aciLİr :(
  • İnşallah açılır.
    Bu arada, evet Xigenon'da oynuyorum ben zaten. Yakında olacam 60. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sylwester

emperor kardes aynisi banada oldu ! info@knightonlineworld.com u msn ne ekle ordan admine sole arka shard fln vermis ark ole d1o :) takma kafana

ama arkadaşım msndeki şahıs şifreni isterse sakın verme ha adminse ne gerek var senin şifreye
  • sen blocklanmayı haketmişsin, eğer oyunun kendi forumuna şöyle bi göz attıysan ordaki gmler topic açmış, DUPE OLDUĞU BELLİ OLAN MALLARI ALANLARDA ceza yerler diye( mesela infinitmadness, +2,+3 uniqeleri alanlarda cezalandırılacak diye topic açmış)...

+1,+2 ve üzeri uniqe takılar, normal fiyatı 2.5m olan busları 600k dan almalar. bunlar apaçacık DUPE... haketmişsin..
  • ne alakasi war sen xigenondaki bus piyasasini biliyomusun ?

x ' de Bus lar 900k dan satildigi oluo peki sence 900k ile benim aldigim fiyatinda cok bi fark warmi?

ben bunu fln hak etmedim , dupeden haberim yoktu tek para kazanma yontemim bus ticaretiydi..

EN AZİNDAN HAKSIZ YERE BAN 'I HAKETMEDIM!
    ben dh dan baska foruma da girmem okdr ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor_tr -- 28 Şubat 2006; 23:07:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperor_tr

ne alakasi war sen xigenondaki bus piyasasini biliyomusun ?

x ' de Bus lar 900k dan satildigi oluo peki sence 900k ile benim aldigim fiyatinda cok bi fark warmi?

ben bunu fln hak etmedim , dupeden haberim yoktu tek para kazanma yontemim bus ticaretiydi..

EN AZİNDAN HAKSIZ YERE BAN 'I HAKETMEDIM!
    ben dh dan baska foruma da girmem okdr ..

2.5m olan bi malı 2.5 dan aşağı fiyata hemde 3te 4'e biri fiyatına alacaksın ve bu dupe değil piyasa bu diyeceksin, ya safsın yada " ay işte ben bilmiyordum pazardan aldım, dupe olduğunu nerden bilecem" deyip kendini kandırıyorsun
  • Arkadaslar verdıgınız adrese bende maıl yoLLasam sıfresı caLınan charımı gerı aLabıLırmıyım
  • kanka naptın sen girsene olm msne benim msni biliosun ekle ingilizcemin olduğunu biliosun be saf bana nie haber vermiosun pm gelen kutuna bak yazarız gmye bişey açılır inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

kanka naptın sen girsene olm msne benim msni biliosun ekle ingilizcemin olduğunu biliosun be saf bana nie haber vermiosun pm gelen kutuna bak yazarız gmye bişey açılır inşallah

zican olaya el attıysa tamamdır.Üzülme halleder o.
  • oke kanka ama benim premiumum yok o yuzden gm ye şiir bile yazsak aççagını sanmıyorum ama yinede ugrasmakta fayda war ..
  • inşallah charın geri gelir emperor seni oyunda banlıyanın ben ta.......
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.