Şimdi Ara

###Dupe_Wipe### ve charim BAN yemis.. Alkoc Yardim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oncelikle Alkoc tan yardim beklyiroum cUnku bu olayin AYNISI onunda basina geLmis..

Ben Dupe Wipe olmadan once yaklasik 990 M param wardi ve dupe mAllarin yayiLdigindan haberim olmadigindna Moradonda Bus lari 600k dan satan birini gorunce dedim parayi 2 katina cikarabiLme sansi dogdu olm kos cek hepsini.. Neyse hepsini cektim ama ben acele iLe yaptim ki kimse Alamasin benden baska diye ..
    Neyse hepsini cektim ve bikac yer daha dolasayim dedim dolastim..
    Gordumki Buslari 300k dan satan biLe war ve o anda alttan gecen yazilari takip etmyee basladim HErkes GM DUPE WIPE PLS yazisini yaziyodu..
    Ben bu olaydan sonra anladim elimdeki BUS larin hepsinin dupe oldugunu .. ama zararimi kapatmak icin hepsini satmam gerekiyodu ve dupe wipe olmadna onceki aksam pazara koydum moradonda ayni fitayyan buslari..
    sabaha bide ne goreyim DC olmus bilgisayar .. tekrar oyuna girmeye calistim dedim kac bus satabilmisim (daha dogrusu kurtulaBiLmisim) ..bide ne goreyim CHAR BLOCKED !!!

Yani burada anlatmak istedigim sey dupe yapmadigim halde (bunun icin her yemini ederim) bosu bosuna BAN lanmamdir.. Alkoc sanriirm sende boyle bi olaydan ban landin ama charin aciLdi ne yAPMAMI tavsiye edersin bu arada giden chrim 62 lvl mage xgenonda _emperor_tr ustumde tam 30m para wardi ..

• emperor bana msn yi ver yarım saat ıcınde beklıyorum cabuk
  • msn yok kardes wardi hack lediler saooLsunlar.. buradan konusaLim
  • emperor bı tane msn al cabukk burdan konusulcak sey diil ben hallederım onu ama cabuk ol cz ye gıtcem gerı don mem
  • ARKADASLAR NE YAPMAMI ONERIRSINIZ YARDIM BEKLIYORUM...
  • uzgunum ksura baqma artık ıs ısten gectı beqlemen lazım 2ay
  • vala ben bişey diyemicem diğer arkadaşlara bırakıorum yorumları napabilirsin bilmiorum işin zor .cypherdamıısn?:D en çok dupe orda varda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    9 yıl önce açıldı
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xigenon dayim, bazi insanlar Gm lere MaiL atman gerekiyo diyoLar ama maiL i nereden aticaz ?? OFff
  • emperor kardes aynisi banada oldu ! info@knightonlineworld.com u msn ne ekle ordan admine sole arka shard fln vermis ark ole d1o :) takma kafana
  • dedigimi unutma sakin!!!!!!!!!!!!!!!
  • syLwester dedigini deniycem .. yinede yardimda bulundugun icin ellerin dert gormessin saoL..
    Alkoc umarim biran once bulur bu topic ' i :P
  • _the3nD_

• evet- daha bilgisi olanlar yazsin lutfen bu kadar yetmez beyLer..tavsiye fln beklyiroum anlayin beni..
  • yazık olmuş be emperor güzeldi senin char.
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

yazık olmuş be emperor güzeldi senin char.

ya oyle demeyinnn Lutfenn charim gitmedi gidemez yada gittide bana gitmedi gibi gelio şOk ta oldugum icin heralde zzzz

• kardeş sende napcan okdar parayı busa yatırdın o kadar ucuz olmaz kesin dupe demedin hayret valla adamlar 500 üstü satıolar o kadar şeyi nasil çikartacaklarini düşünemedinmi nese bak tavsiye o IDe premium al 1 hafta içinde açılır
  • emperor ben _darkpri3st_ kardeşim noldu

ben sana demiştim demi dc wermeden 2 3 saat önce sen scrool satarken dupe fln demiştim keşke almasaydın şunlardan çok üzüldüm inşallah geri gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNS -- 28 Şubat 2006; 20:09:28 >
  • _darkpri3s_ cim BAN landi kankan yaa git butun xigenon a yay hemen bak hatta unblock_EMPEROR_TR fln diye clan acin baq charim geri gelmeli 62 ye kadar ben BAN yemek icinmi kastim uLeynnn
  • bu arada ben resim koyamiyorum , eger koyabiLirsem derdemi tam olarak anlaticam.. nasiL resim koyucami solerseniz sevinirim..
    BU ARADA COME_ON kardes yardimda bulundugun icin sende cok saoL..zz
  • aynı işi bizim clandan arkadaş vardı adamda 2 milyardan fazla para wardı oda ucuza bus alıp satıyordu (kendisi fransız) yani dupe yapmaz çok iyi biliyorum 2 tane charı banlandı diğer arkadaşlarıda bu oyunun haksız olduğunu düşünüp clan toptan oyunun bıraktı
    Premium var ise bunu ko ya msj cekebilirisin ilgilenirler durumu anlatırsan çözebilirler diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.