yaw geçen gün dupe yapmak istiyenlere msn adresimi vermiştim artık öğretmiyoruuuuuuuuuuuum msn ekleyim durmayımm lütfen arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
quote:
Orjinalden alıntı: Alihan54
yaw geçen gün dupe yapmak istiyenlere msn adresimi vermiştim artık öğretmiyoruuuuuuuuuuuum msn ekleyim durmayımm lütfen arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Arkadasim konu iLe ne aLakasi war?
Sadece ßekle Açıyorlar Charları . ßenım Arkadasım 61 level ban yedın 1 bucuk Ay Sonra Acıldı .
Ares Server'i.... SaygıLarLa.. hayaLet_SevgiLim
Kankam çok Geçmiş olsun geç oldu yazalı ama msn de söledin neyse senle cz yapmak isterdim yaw beraber her türlü keserdik dimi..
ya ben dupe yapıyom falan diye mail adreside vermedim 4 farklı kişiden dupe öğret diye mail atıp duruyolar. kim ki bunlar. yapamıyom demiyom ama öğretmem.
quote:
Orjinalden alıntı: ArtemisX
Sadece ßekle Açıyorlar Charları . ßenım Arkadasım 61 level ban yedın 1 bucuk Ay Sonra Acıldı .
Ares Server'i.... SaygıLarLa.. hayaLet_SevgiLim
ya umarim aciLir cunku cok fazla emek harcadim ve charin gidisi 2 etti deli ediolar adami..
quote:
Kankam çok Geçmiş olsun geç oldu yazalı ama msn de söledin neyse senle cz yapmak isterdim yaw beraber her türlü keserdik dimi..
Ya kanka walla cok hayalim wardi daha sagLam bi clan kurucaktm.. umarim geri geLir ehuue
quote:
ya ben dupe yapıyom falan diye mail adreside vermedim 4 farklı kişiden dupe öğret diye mail atıp duruyolar. kim ki bunlar. yapamıyom demiyom ama öğretmem.
Yazık Abi Böle adiler yüzünden çarlarımız gidio
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme